dilluns, 1 de desembre del 2008

la insostenible lleugeresa del parlar per parlar

hi ha la sòlida creença que la majoria de conflictes entre humans, sigui quín sigui el seu gènere, nombre, raça o preferències, es resoldrien mitjançant una comunicació més fluida. allò del parlant la gent s’entén.

tot i estar d’acord que el noranta-nou per cent dels problemes de certa importància passen, inexorablement, per un xerrar i escoltar-se; també es cert que, en l’ú per cent restant, els homínids bípeds ens embarquem en un parlar per parlar sobre sobiranes collonades.

recordo una època que en les cartes al director de la vanguardia, dia si-dia també, els ociossos lectors del diari discutien sobre el paper del wàter (ho prometo per scotex!) i, potser la més recordada, una tanda d’epístoles en el que el tema central eren la idonietat o no dels mitjons de rombs.

les viscerals postures de defensors i detractors de tan britànica prenda van acabar fent que una majoria silenciosa optèssim, finalment, per portar els peus despullats per no ofendre ningú dels dos bàndols.

el vestuari no ha estat l’únic punt d’enfrontament humà per una fotesa. en el terreny musical les rivalitats dels fans d’oasis amb els de blur, o els dels stones amb els dels beatles van omplir pàgines dels diaris amb arguments, senzills però aclaparadors, que ridiculitzaven la vàlua d’una banda que es passava mitja cançó afirmant que ells vivien dins d’un submarí groc.

però, potser, a nivell cassolà la discussió trivial més institucionaltizada és la que separa a membres d’una mateixa familia a l’hora de l’esmorzar en un duel fraticida: cola cao o nesquick?

els defensors fonamentalistes del cola cao invoquen a la guerra santa argumentant que els grumolls d’aquest producte són la tradició personalitzada, que el sabor no té punt de comparació i, també, que la cançoneta del “yo soy aquel negrito del áfrica tropical” no té rèplica en el desmusicalitzat nesquick.

els nesquickeros no entenen l’existència d’un xocolata soluble instantani que no és ni soluble ni instantani i la cançó del negrito la troben ridícula i demodé.

la millor solució, en moltes famílies, és comprar un pot de nesquick i un altre de cola cao per estalviar discussions. la millor solució, en moltes famílies, és no parlar per parlar. al menys no sempre!

76 comentaris:

_MeiA_ ha dit...

jo em quedo amb Cola-cao turbo.. jejeje.. es desfà tot igual que el Nesquik, però amb el mateix gust que el Cola-cao.....
i sinó, un bon got de cacaolat! jeje


;P

Princess Valium ha dit...

Abans de res, dir que Nesquick sempre. Després afegir que coincideixo amb tu en això del parlar per parlar que tant ens agrada. A mi m'agrada veure'ho com una forma de distenció, va, discutim, si però fem-ho per les coses més trivals i deixem una mica de banda tota la mrda que ens envolta i que veritablement ens preocupa.
Per cert....Nocilla o Nutella?
Petonet

rosseta ha dit...

jajajaja jo sóc de les que optaria pel cola- cao, simplement perquè fa grumets jajajajjaa. La veritat és que moltes de les coses que diem, la gran majoria, són tonteries. Però el més fort és com ens posem a discutir per això, com amb una sola paraula poden sorgir tantes cartes al director. No sabia la discussió del del paper del wàter, però ho trobo el súmmum de la estupidesa.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

El Neskuik és pels curts de gambals. Qualsevol amb una mica de seny sap que el Cola-Cao s'ha de posar al got abans que la llet. ;-)

I si ho fas amb llet freda aconsegueixes una escuma espectacular. Ah, i el Neskuik te gust de pols.

Martikka ha dit...

Ja ho diu CETINA, el Cola-Cao es posa abans que la llet!
I jo sóc de sempre Cola-Cao, dons el Nesquick té un gust estrany que em feia venir basques. Amb els meus problemes amb la llet (si no era Ato, la treia), s'afegia el Nesquick quan va estar de moda. Si anava a casa d'alguna amiga, tenia molts problemes i preferia la llet sola, a risc de quedar malament.
Ara ja fa temps que prenc llet de soja (que em va millor) i crec que el Cola-Cao no li va...
Això sí, on estigui un bon Cacaolat...que es treguin els batuts de xocolata d'altres marques.

Anna Tarambana ha dit...

Jo em quedo amb Capuccino, de Nestle... una culleradeta d'allò i està al cel! Ara de petita: COLA-CAO. forever!

Tampoc crec que haguem d'oblidar la frase de "això em passa per parlar massa"! Crec que la capacitat verbal humana va venir abans de la intel·ligència i encara en paguem les conseqüències!

Noctas ha dit...

Ens engrescarem a parlar per parlar i sense dubte m'inclinaré pel Cola Cao. Són aquest grumets de xocolata els que m'encanten..saludus crack i entre Beatles i Stones em quedo amb els dos...

Unknown ha dit...

Cola-Cao VIT és un dels millors invents de la humanitat.

Lastienditas ha dit...

Els teus posts sempre em fan riure!
Parlar per parlar!

Jordi ha dit...

Sóc partidari dels mitjons de rombs i del Cola-cao. Jo me'l menjava a pal sec, sense llet.

M'ha agradat molt aquest post!!

alas ha dit...

jajajaja, doncs jo em quedo amb...el café amb llet! i entre el cola cao i nesquik...crec que el nesquik, tant se val, no? ;)
ainhoa: nutella!! :P

Alex. ha dit...

Jo, ni Cola-Cao ni Nesquik, de sempre Nocilla, cada dia i directa a la vena.

Quan em mori tinc dit que m'embalsamin en Nocilla... vull dir!

Jesús M. Tibau ha dit...

em temo que aquest parlar per parlar és una mena d'esport nacional

Assumpta ha dit...

Recordo les discussions dels mitjons a rombos juassss

I, evidentment, Cola-cao, per supost.
Jo agafo una miqueta de llet, mooooolt poca i l'escalfo ben calenta, molt... res, un ditet... i llavors i desfaig el Cola-cao... queda com espesset i tal. Llavors, poc a poc i tot remenant bé, hi vaig afegint la resta de llet ben freda fins omplir el vas (got, per alguns) i... uaaaaaau... genial!!

Obiament, si és hivern, no cal fer el procediment, perquè amb la llet calentona el Cola-cao es desfà perfectament.

Gent!!! La discussió Nocilla-Nuttella és una altre cosa, eh? Jo voto Nocilla (¡qué merendilla!)

neus ha dit...

Podent prendre cafè, ja em diràs si no és absurd posar-hi alguna d'aquestes coses tan dolentes i dolces a la llet, per cert de llet poqueta i força cafè!
A casa sempre hi ha hagut un pot de cada. A mi no m'agrada ni l'un ni l'altre. És més, em fan fàstic :S

Si haig de posar xocolata a la llet que sigui paladino! i tot ben espès!

lisebe ha dit...

Jajaja quin tema el d'avui Òscar, per el que es refereix al mijons a casa no hi ha dubta, mitjons negres que pegan amb tot.

Però ay!! amb lo del Nescuik i el Colacao ja es una altre historia, estem dividits, per això hi ha un pot de cada, perque no hi hagin discusions ja veus, que coses.

I si no amb el Cacaolat de tota la vida que aquest li agrada a tothom.

Que bé m'ho paso amb tu noi.

Molts petonets

Deric ha dit...

jo sempre he sigut del Colacao!!!

mai ha dit...

Divendres que ve me'n vaig de visita a " la fàbrica del Cola-cao ". Quan provi l'esmorzar que diu que et donen, i surti per la porta amb la bosseta de l'àmplia gamma de productes , potser et dic sense titubejos que jo , COLA.CAO !!

nadeia ha dit...

A casa som de llet amb cereals. Llet sola, sense "disolvents", no cal afegir-hi res més. I de passada ens estalviem discussions... En tot cas algun dia serà pel cafè o no cafè, però el meu fill encara té cinc anys...

kweilan ha dit...

El teu post, exemple clar del parlar per parlar :)

Eavesdropper ha dit...

Jo sóc més de Cola-cao així com sóc més de Pepsi que de Coca-cola. El debat està damunt la taula... jejeje. Salutacions Òscar i gràcies pel post! :)

Rita ha dit...

Molt bo! Una bona polèmica hehehehe
A casa ni una cosa ni l'altra, cafè amb llet des de força nanos...

Sergi ha dit...

Però què dius, home, què dius, Cola Cao forever! A casa compraven sempre Nesquik, i jo ja era de Cola Cao, és una cosa que no entendre mai. Ei, que també em fotia el de la competència, eh? Però per què no el demanava? I si el demanava, per què no me'n volien comprar? En tot cas, ara que sóc independent, Cola Cao segur.

Què me'n dius de McDonald's vs. Burger King, o Pan's vs. Bocatta?

Sílvia ha dit...

Hola!
Jo sóc la "rareta". Només Cacaolat. Visca les marques comercials! :)
Salutacions
sílvia
bon post!

Salvador ha dit...

Quan era petit a la ràdio hi havia anuncis de: 'EKO con leche es único', però recordo que prenia Colacao.

Més tard, al anar a viure a Andorra, preniem Banania, l'equivalent francès.

Guspira ha dit...

Jo sempre havia estat del cola cao, però ara mateix a casa tinc nesquik peeeeeeerquè ve embasat amb un pot del kukuxumusu la mar de guapet... La veritat és que a mi m'és igual. Una altra cosa fora discutir per la nocilla i la nutella. Indiscutiblement sóc de nocilla... Mmmmmmmmmm mareeeeeeeee que bonaaaaaa!!!

rits ha dit...

I tant que parlant la gent s'enten!!!

i també si s'està en disposició de parlar... passa allò de dos no es barallen si un no vol.

ni de cola-cao ni de nesquit: un cacaolat!!!! que a més és de la nostra terra!!!!

i per portar-li la contrària a l'assumpta..... NUTELLA FOREVER!!!! que és la xocolata dels ferrero rocher!!!

Assumpta ha dit...

Ostres, Rits... m'encanten els Ferrero Rocher... uhmmmm igual canvio de bàndol, eh? :-))

Manel Marqués ha dit...

Noi, l'has ben encertada. Gairebé trena comentaris seguint el rotllo del colacao o nesquick. Prova irrefutable que qui no té feina, el gat pentina. Començant per jo mateix, és clar.

Posats a debats improductius, quan ens cansem dels solubles proposo, pels majors de 30: Airgamboys o Clicks, Madelman o Geyperman, Bang-bang o Boomer, Duran Duran o Spandau Ballet... qui no hagi perdut un grapat d'hores defensant o atacant alguna d'aquestes opcions que llenci la primera pedra!

Ferran Porta ha dit...

Sóc el 30è?? :-)
Visca el nesquik... i la cançó del cola cao. sí, em fa gràcia!, i??

Irene Pujadas ha dit...

el colacao i el nesquick era abans. els temps canvien. ara la discussió es entre suc de taronja suc de préssec suc de maracuyà suc de pinyà suc de pastanga suc de pinya i prèssec suc de llimona suc de poma suc de pressec i taronja suc de platan suc de mango suc de mango i poma suc de platan i maduixa suc de maduixa iogur líquid de la fageda iogur líquid danone eko nescafé (aroma, descafeinat, tal i qual) nesquick colacao i, atenció, la gran indústria de l'hacendado

indeseada ha dit...

COLA-CAO...ni turbo ni res, original!!!sempre!he dit!

el paseante ha dit...

La millor solució per no entrar en aquestes discussions és viure sol, ja t'ho diré. A més, no prenc ni Cola-cao, ni Nesquik. No hi ha res com el cafè amb llet sense sucre :-)

khalina ha dit...

No recordo la diferència entre Cola-cao i Nesquik jeje, així que no voto. De petita prenia la llet amb una mica de sucre i calenta per anar a dormir. I potser algun cop em van donar Cola-cao i Nesquik indistintament jeje.

Mira, de vegades poden estar bé discussions trivials, no sempre hem d'intentar arreglar el món jeje. Depèn del dia i del moment, clar.

Es cert que parlant s'entèn la gent, i de vegades va bé plantejar-se altres opcions encara que siguin sobre aspectes trivials. Flexibilitat :) Què és millor tenir el saler sobre el marbre o tenir-lo penjat de la paret? Aquesta era la discussió d'una parella. Tots dos defenien la seva opció perquè ells sempre ho havien vist a casa seva. No seria millor buscar punts a favor i punts en contra segons la seva nova cuina? Ja ja ja fa riure, però va ser un petit drama.

Delfica ha dit...

Conec el conflicte, i l'he viscut... jo sóc de colacao, però ara m'he passat al cafè natural, tallat i amb un sobret de sucre.
D'altra banda, tan de bo tots els estibacabells familiars es limitessin a l'esmorzar. :(

òscar ha dit...

MEIA es evident que tu el prens turbo: pole position en el comentaris

AINHOA :) parlar per parlar és, per mi, un símptoma de relaxament. no crec que sigui massa sà posar-nos sempre trascendents o amoïnats discutint per grans temes. aquí estava, més o menys, la miqueta de "txitxa" del post: criticar el parlar per parlar quan, en realitat, no estava fent altra cosa. ahhh ... i nutella de tota la vida!!! petooooonets!!!

ROSSETA la polèmica vanguardiera del paper de wc era digne d'un sketch de faemino y cansado

C.E.T.I.N.A. i MARTIKKA us vaig preparant el cola coa matinal tal com assenyalen els cànons, val? alguna pasta per acompanyar? :)

molt bó ANNA. segur que la capacitat verbal és prèvia a la inteligència però, per mi, hi ha alguna d'aquestes converses sense cap ni peus que et deixa un boníssim regust; sigui de cola cao o de nesquick!!! :)

bon dia crack (NOCTAS)! optem, llavors, per atacar un cola cao amb grumets mentre escoltem el sympathy for the devil dels stones i taxman dels beatles. s'ha de començar el dimarts amb ànims renovats!

hola tocai (OSCAR)! marxant una de vit per donar energia a la grada perica. mané finalment, oi? ànims que aquest cap de setmana s'ha de iniciar la remuntada!!!

a mi m'agrada TIENDITAS. riure i parlar per parlar, per aquest ordre! :)

ara la lliga anti-mitjons de rombs està menys beligerant però, durant una època, eren una mena de inquisidors dels peus JORDI

jo també soc nutellero ALAS. a més, com a bon català, s'ha de dir que el pot és substancialment més gran!!! :)

ostra ALEX, m'acabo de declarar fan de la nutella. tot i així, si no n'hi d'una l'altra la devoro tan pantxo

Txarli ha dit...

Penso que alguna discussió absurda com aquesta de tant en tant, fan bé al cos i a la ment. Això sí, si aquest tipus de converses es converteixen en costum...comencem a tremolar!
I jo sóc de Nesquick! A més, aquí a França he tingut molt fàcil la victòria sobre la meva parella, que és de Cola-Cao, ja que no hi ha Cola-Cao enlloc. Campió!

Els dijous nous ha dit...

Ni nesquick ni colacao!! cap dels dos té un gust prou intens....posats a parlar per parlar...!!

òscar ha dit...

JESÚS un esport que, com tots els esports, si no se'n una grà massa, pot ser bó per la salut

ASSUMPTA no rebifem el debat rombil que els gabinets de premsa dels partits polítics són especialistes en distreure l'atenció dels votants. ja veig rombs amb talante, dos rombs per la crisi, cotxes del president del parlament tunejats amb rombs i l'espe donant la roda de premsa amb mitjons de rombs!!! :)

ELUR citar un paladino a la tassa, quan encara no he esmorzat, és posar-me les dents llargues

bon dia LISEBE, jo si que m'ho passo bé amb vosaltres.
negres? mitjons negres com els gats? no-no ... que jo sóc supersticiós! o no? ja no sé el que sóc!

cola cao i donut per seur, DERIC. estigues al cas!

això si que es tenir una vessant científica MAI. jutges, compares i decideixes!

decissió salomònica NADEIA. nosaltres, a casa, mengem cereals però cereals ... de xocolata! :)

siiiiiiiiii KWEILAN, això volia. criticar tot just el que feia

gràcies a tu EAVESDROPPER. la pepsi és força difícil de trobar a bar i supers

cafè amb llet als menuts RITA? al nen li vaig donar a tastar un dia i va fer una ganyota que ni el gremà lleig dels calatrava

apostant per nous "parlar per parlar" XEXU? doncs et responc, també per parlar, que macdonalds i pans són els meus reis del fast food. indiscutibles!

pschiiiiiiiiii SÍLVIA, no ho diguis a ningú però, posats a xocolatar coses, el cacaolat i el xocolata a la tassa no ténen color

SALVADOR a mi m'agradava l'anunci: eko eko eko ekooooooooo .... però, el producte, no el vaig tastar mai

Marta ha dit...

Com algu ja ha dit... Cola-cao VIT!!

Parlar per parlar... si es ben assegut amb un cafe o una cerveseta, millor que millor!!

òscar ha dit...

GUSPIRA sigui de nocilla/nutella o nesquick/cola cao, la quüestió és pelar la pava una estoneta :)

RITS amb aquest fred, res millor que un mans fredes, cacaolat calent!

MANEL les debats improductius són, com deia en jesús, un dels esports del pais. per tant, fem pais! :) clicks, madelman, boomer i duran-duran ... com es veu, no puc llençar pas ni la primera ni la última pedra!

és que la cançó enganxa FERRAN. molt!

IRENE intentar escollir productes al mercadona és més difícil que escollir plat a un xinès

INDESEADA, visca les tradicions sense additius ni edulcorants! :)

PASEANTE el cafè (despertador, matinal, post-dinar, mitja tarda, escalfador, ...) no me'l perdo ni un sol dia. sense sucre; com tu! :)

com comentes KHALINA, moltes d'aquestes foteses acaben adquirint categoria de discussió enfrontada. quan passa això amb tonteries, no vull ni pensar què és el que passarà amb les coses importants ...

és cert DELFICA. com li deia a khalina mentre aquestes collonades es quedin en aquest graó tot va bé. la pega: quan això sols és el primer pas!

exacte TXARLI; si són sols un entreteniment són perfectes i higièniques. si cada dia estem dale que te pego amb xorrades d'aquest tipus; ho tenim massa temps lliure o un darrer cop de bullit si que ens falta!

DIJOUS NOUS siguem intensos: barregem els dos a veure què passa!

L'illa dels monstres ha dit...

és una gran tradició postmoderna aquesta de dividir la gent entre seguidors d'una cosa o de l'altra (Sega o Nintendo, Cola-cao o Nesquik, Pepsi o Coca-cola, Capità enciam o Capità Planeta), tot i que trobo que hi ha una diferència entre aquest tipus que acabo de dir i els Stones-Beatles, Blur-Oasis, Korn-Deftones, Star Trek-Star Wars, i infinits etcèteres que m'han dit més d'una vegada i encara em quedo perplex, que no són més que marketing, ja que perfectament te poden agradar Oasis i Blur, o cap dels dos.

per cert a mort amb Nesquik, perquè la gent de Nesquik sempre podem dormir 5 minuts més pels matins! (els minuts que tarda algú que pren cola-cao a que se li fonguin les roques de cacau a la llet)

Ballarinadeplom ha dit...

jo el tema el tinc solucionat ràpid...no m'ha agradat mai el cacau a la llet (a no ser que sigui un bon suïs)

Per cert... poca feina té le gent per debatre en el diari sobre la idoneitat dels mitjons, no?

Albert ha dit...

Cola-cao claríssim. I si ha de ser instantani, Cola-cao turbo.

Pel pròxim post: llet freda o calenta?

Salutacions!

Salva Piqueras ha dit...

Cola Cao. Em foten molt els grumolls, però només quan el fas amb llet freda. Amb llet calenta no n'hi surten i és insuperable. Estic parlant per parlar?

Cesc Sales ha dit...

Tinc un post preparat amb un logo memorandum de la MIRINDA. Ni fanta, ni trina, MIRINDA!!
Però bé, Cola-cao o nesquik. Tota la vida he estat de Cola-cao, però no tinc molt clares ni les raons ni els perques ni les conviccions...
Com deia, jo MIRINDA

syl ha dit...

Com pots veure pels poquets comentaris, la teva tesi inicial (això de parlar per parlar...) no té cap fonament ;)


pd: Cola Cao!

Abogadaenbcn ha dit...

COLACAO TURBO! amb totes les avantatges del nesquik!!!!!!!!!! I ara amb cereals!!!

Però nesquik em porta records d'infantesa!

Així que tengo el corazón partío

Déjà vie ha dit...

nono el millor es q TOTA la familia sigui d'un bandol, de sempre colacao!!!!

Anònim ha dit...

Em quedo amb cola Cao però res... no en prenc cap... jo em quedo amb la Mortiz :)

òscar ha dit...

MARTA posats a parlar per parlar potser que sigui amb una birrilla i unes braves i no amb milongues de cola cao (vit o no vit) i nesquick

en el terreny de la música comparteixo opinió ILLA DELS MONSTRES; a mi m'agradaven blur i oasis. sols entenia l'enfrontament com element per vendre més cedés!

deuria ser BALLARINADEPLOM una època d'alta taxa d'atur però, com em dic òscar, que van passar-se mesos i mesos debatint sobre els mitjons de rombs de la punyeta

sembla que el cola cao guanya per golejada ALBERT. sense pròrroga ni tanda de penals

si SALVA, parles per parlar com gairebé tots ho fem i ... oi què no passa res ni el món deixa de girar? :)

hòstia la mirinda!!! :) també existia un refresc de cola light (tab) que, suposo com la mirinda, ha passat al cel de les begudes gassoses

jajaja SYLVIA. això significa que ens agrada entretenir-nos una miqueta, oi? o fomentar l'ús de l'ordinador a la feina en favor de l'oci personal? :)

ABOGADA en no res si que tindràs el cor partit entre la nena i la nena (m'he confós i he posat nena on volia dir sr. espós, oi?) :)

DEJAVIE el que la família ha unit ... que ho segueixi unint el cola caoooooo!

Núr ha dit...

Cola-cao fins a la mort!! I a poder ser una d'aquestes versions deformades «turbo i fibra» que fan que deixi de ser cola-cao!

hahahaha! Noi, ets un artista de les paraules! :D hahahaha

Per cert! Saps que a la Xina hi ha cola-cao de maduixa i de plàtan?? Molt fort! Això sí, em sembla que no hi vaig veure nesquik... hum! :)

Albert Lloreta ha dit...

també hi ha l'infinit dilema per la part femenina de casa meva de barreta o cereals. al tanto, tot ben special k, ben sense gust, ben que aprimi.
el fenòmen barreta em fa por

Jordicine ha dit...

Jo sóc de Nesquik. I els mitjons tots negres i del mateix model. Si es desaparellen, cap problema! Una abraçada.

òscar ha dit...

boníssima la moritz CESC. una excelent reentree cervessera

has estat a la xina NUR? ostra, quína enveja! i, a més, amb una gamma de cola caos inèdita aquí!

ALBERT LLORETA, per sort meva, els cereals que es mengen a casa son tots ben xocolatats

a la vellessa; varola! (traducció per la patilla JORDICINE) i, després d'anys de mitjons negres tipus executiu, ara els meus peus caminen tot xirois amb mitjons de coloraïnes ben llampants :) ps:no vaig convèncer la meva dona per veure la de van damme :(

Lula ha dit...

Òscar, m'has matat.
Sense llegir els mil comentaris que ja hi ha haig de dir :

- Recordo les cartes de LV, jo poso el paper de water amb el paper penjant per fora, (al MOMA tb hi va haver aquesta discussió...)
- Fanàtica dels mitjons de rombes
- Oasis i Blur, tots dos, xq jo sóc de les que no es volen perdre res de la vida, però en tot cas... jo tinc tots els primers CD's (era pre-emule) d'Oasis, i els vaig anar a veure en directe un parell de cops
- de joveneta, Beatles, ara ja... Stones for sure!!!
- i finalment, jo, pels matins.... NESCAFÉ PER LA VENA!!


besoootes

Goculta ha dit...

Jo si he de triar nesquick, però si la llet és freda colacao. Sóc "chaquetera" jaja

òscar ha dit...

t'he matat LULA? el piñau-piñau del post anterior era de bromaaaaa! :) avui, com hi ha molt menys comentaris que mil, et responc estil "parlem-ne" de la caixa. no tinc criteri establert per posar el paper de wc, a voleiu. m'agraden els mitjons amb coloraïnes; siguin dibuixets, rombs o trapezis. a mi m'agraden (molt) blur i oasis. crec que faré un post futur d'aquest dos grups. entre beatles i stones potser soc algo més de beatles i, finalment, pel despertar matutí opto pel cafè. cola cao o nesquick més al berenar o alguna nit amb qualsevol pasta.

no siguis autocrítica GOCULTA. d'això no se'n diu ser chaquetera, se'n diu darwinisme tèrmic o selecció natural de les espècies xocolataires segons un criteri termolàctic :)

Mikel ha dit...

fa anys que no en prenc pero jo crec recordar que era mes de Nesquick.

bimbonocilla ha dit...

Jo era Nesquickera... ara Caféolé!
;P
y un cacaolat de bar de tant en tant!

Mis Girasoles y yo ... ha dit...

I qué passa amb el cacaolat ? Aquest m'agrada més... A mi m'agradan tots los chocolates !

J.M. ha dit...

Intentaré ser precís i breu: superb.

Eva ha dit...

Hola, jo em quedo amb els dos. Cada moment és diferent i et fa triar...
Per cert, esperarem que vinguin novembres no tan febrers com aquest.
Salut!!

òscar ha dit...

gràcies MIKEL pel xarrup de nesquick al bloc

anda que no senta bé ni res BIMBONOCILLA el cacaolat de bar!

SIMPLEMENTE MICHELLE el cacaolat és el rei

ostra JERONI, moltíssimes gràcies. i més venint d'algú que em deixa mut amb molts dels seus microrelats

benvinguda EVA. gràcies pel comentari, passar-te i siiiiiii esperem, millor encara, que vinguin febrers amb regust de maig :)

Les Coses són com Som ha dit...

sóc de cola-cao i de cereals nesquick. Menys soluble no? jjejejee.
Per cert, et felicito perquè tenir el blog aquest any i tenir tants comentaris, això és a ser un geni. Jo no ho aconseguiré mai (no tinc temps per respondre tants posts).

Gabriel ha dit...

Primer de tot:aluscinant la quantitat de comentaris que genera aquest tema...
Segon de tot:Parla per parlar...esport nacional. Totalmet d'acord. Crec que incloure la reflexió com esport alternatiu no estaria malament.
Tercer de tot: De petit em van matxacar tant el Colacao que he acabat sent de Nesquick
Quart:Oscar endavant amb el blog...he llegit amb els temes que planteges en el teu bloc i m'han atrapat de seguida.

òscar ha dit...

moltes gràcies INSTINTS! jo ara seré d'entrepà de frankfurt i coca-cola que toca barça en un no res

també moltíssimes gràcies a tu GABRIEL pel comentari i la visita. miro de riure'm una miqueta mentre escric. una abraçada.

assumpta ha dit...

Cola-Cao, de sempre, sense cap mena de dubte ... ! encara que el meu marit de petit a casa seva era de Nesquick. (ara ... cola-cao) És que els grumollets ... ténen un encant que no es comparable ...
Gràcies pel teu coment !!!

Ester ha dit...

Comunicar prové del mot Komoin que vol dir posar en comú.
Sens subte si ens comuniquessim molt millor no hi hauria ni la meitat de conflictes

òscar ha dit...

gràcies ASSUMPTA per la visita. mira cóm sou, eh! has acabat convençent al teu marit de les virtuts dels grumollets ... :)

xerrant sempre és possible entendren's BOLERO. el més estrany és que hi hagi gent que pretengui entendre's sense badar boca.

Dani ha dit...

Seguint la linia de l'Ainhoa, Matutano o Crecs??? ja ja ja.

Jo Crecs es clar. Serà l'edad???

Abraçada

òscar ha dit...

els fritos de maiz DANI, si-si allò que deixa una olor que no te la treus del damunt ni amb trenta dutxes, de quína casa és?

Shalheira ha dit...

Jo vaig deixar de prendre Nesquick als 10 anys, era molt heavy (com ara) i ja bebia del 'cafè dels grans.

P.D: Els meus germans petits prenen Cola-Cao...

òscar ha dit...

SHALHEIRA tot i que els nutricionistes infantils afirmin ara que no es pot donar cafè, de cap de les maneres, als nens; a mi, com tu, de petit ja me'l deixaven tastar. no descarto, la memòria no em dona per tant, que d'estranquis acabés barrejant cafè amb cola-cao i nesquick :)

polaroid mental ha dit...

m'encanta el parlar per parlar, amb aquestes petites banalitats és on descobreixes el "real"intringulis de la gent.... jo si he de triar, que sigui colacao, per suposat!

òscar ha dit...

a mi també m'encanta xerrar per xerrar POLAROID, encara que sigui per la simple excussa d'escollir entre el nesquick i el cola-cao.