dilluns, 8 d’octubre del 2012

una aguda veueta interior


i allò que després de cinc-cents anys anant a l'estadi, de desenes i desenes de frankfurts (d'origen càrnic indeterminat) ingerits i de perdre la veu no menys de vint cops escridassant "madrit se quema, se quema madrit" vaig i tinc un palpitu, una corassunada, una aguda veueta interior dient-me "capullo, vols fer el favor d'engegar la funció càmera del mòbil".

i jo que, obedient de mena, vaig i li faig cas.

23 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Les veuetes interiors sempre s'han de seguir. has fet molt ben fet!!!!

Bona setmana, Òscar!

Clidice ha dit...

A vesses oigo vosses ^^ves amb compte! Tot i que aquesta vegada t'ho perdonem :)

Joan ha dit...

Què coi veueta. D'això se'n diu fe en el Messi-es!!

Anònim ha dit...

només la vas sentir una vegada la veueta? per l'altre gol no va avisar?

rits ha dit...

va ser espectacular! i si, poques vegades s'enganxen, xq si no hauries d'estar pendent tot el partit de gravar-lo.

per cert, gol nord? a prop, ben a prop!! encara que ahir no em va tocar a mi.

Joana ha dit...

L'havies d'engegar per mi que va i arribo al bar quan la pilota es posa en joc, gairebé al punt del colapse...gràcies Òscar!

jpmerch ha dit...

La pena és que hi hagués també una veueta que parlava castellà.

Sergi ha dit...

Aquesta mena d'instint et va portar a engegar la càmera en el moment oportú, ben fet. No podries haver apagar els llums de tot l'estadi en el moment que el 'tonto' agafava la pilota?

Ferran Porta ha dit...

La meva veueta interior em deia que aquest dia 7 el Barça perdria. Em va fer molt content que la (puta) veueta d'equivoqués. Per poc, si vols, però s'equivoqués :)

Garbí24 ha dit...

jo ho vaig seguir des de un pavelló amb 300 persones i també hi havia la veueta......molta veueta que et feia sentir el pumpum

pati di fusa ha dit...

poderosa veueta interior! llàstima que no hagués demanat la paraula més vegades... o és que vas tornar al "madrit se quema" i no la vas deixar parlar?

com devies disfrutar!

òscar ha dit...

ull però, CARME, que estar escoltant-les tot el sant dia massa bon símptoma no seria :) molt bona setmana!!!

ha estat un cosa puntual, CLIDICE. si en tots aquests anys no m’havia avisat d’un sol gol, no cal patir ara. de moment.

pobre cristiano (què coi: que es foti!) JOAN: ni les faltes llença millor que messi ja.

sembla ser de natura tímida la veu, PONS. i amb la publi que li estic donant des d’aquí, pots comptar que encara es manifestarà menys en un futur.

un molt bon partit RITS. si més no, molt i molt emocionant. avisa per mail el proper dia que et toqui i així la fem petar al descans.

a veure si la veueta interior aquesta ni era interior ni era meva, JOANA? :)

moltes de les veuetes que habitualment parlen castellà a l’estadi, JPMERCH, al minut 17 amb 14 segons també criden tant o més que les catalanes. altre dels fets diferencials dels darrers partits.

no tinc control del ¿poder? aquest XEXU. de tenir-ne, el tonto estaria jugant des de fa tres temporadetes la lliga de quatar.

tampoc jo les tenia totes FERRAN. són de fer tant soroll els del realísimo que, a vegades, un s’acaba creient el seu discurs.

una mica de descans ens anirà bé JOAN. tanta veueta fent pum-pum, pum-pum, pum-pum em recorda els dies que en faig un gra massa amb el footing. i no mola!

no, no ... no va ser dia de “madrits se queman” PATI DI FUSA. prou feina tenia en que els nervis no em cremessin a mi :) sols em va faltar un golet de més per fer-ho com un nan de jardí.

jpmerch ha dit...

No sabia de l'existència d'aquesta convocatòria de 17/14, i he pensat que la veueta era que t'anunciava un gol, com que el Madrid també va marcar, d'ací el meu comentari.

Helena ha dit...

Ostres que bo! Desorés d'aquesta creença en la teva veueta interior et pots dedicar a pronosticar el número de la loteria de Nadal, no?
;D

òscar ha dit...

ja m'agradaria, JPMERCH, anticipar sempre els gols dels partits. o no; amb el que costa l'abonament a l'estadi, saber uns segons abans dels esclats d'emoció o de tristor seria :) una mica com tirar els calers.

és un poder efímer que sols s'ha manifestat un cop ACABATDEFER, i que no fa fila de tenir cap tipus de continuïtat. tot i així, si anticipo altres possibilitats que ens facin la vida més agradable ... :) ... les faig públiques per aquí. segur!

kira permanyer ha dit...

tot i que aquest m'agrada molt més per tot el que comporta, t'he de dir que el de MADRID SE QUEMA, SE QUEMA MADRID encara es un dels meus favorits....

Mr. Aris ha dit...

no ho pots aplicar amb el número de l'once?

TORO SALVAJE ha dit...

Quin golarro!!!

carina ha dit...

Nen, has tornat!!!! Yupiiiiiiii!!! desapareixo tres mesos i et retrobo després d'un any de silencis. quina il·lu, i més si tornes amb el Barça!

òscar ha dit...

el "madrid se quema" és tot un clàssic dels clàssics KIRA. i el golet de messi de tir directe, deixant casillas amb cara de lluç de palangre, també comença a ser-ho :)

voldria però no ARIS. sols tinc "palpitus" no remunerats. catxis!

i quin jugadorarro TORO!

els exilis estàn bé, CARINA, fins que deixen d'estar-ho. i la catosfera és un petit oasi del que un s'acaba enyorant :)

Sílvia ha dit...

Hola!
GOOOOOOOOOOOOOOL
salutacions

òscar ha dit...

GOOOOOOOOL no, SÍLVIA ...
GOOOOOOOOLARRO !!!

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.