dimarts, 28 de desembre del 2010

fora de test

a tocar de la riuada d’excessos que sol resultar la festa de cap d’any, la FEBE (federación española de bebidas espirituosas) ens recorda en un comercial de la televisió que cal un consum responsable d’alcohol.

tot i que el nom de la federació, no sé si per això de l’espanyolitat o per anomenar espirituosa a la mamància de tota la vida, no em convida massa a obeir-la; ja porto uns quants primers de gener veient els saltironets de garmisch partenkirchen i els valsos vienesos sense una ressaca del quinze.

sembla que per fi, i després de revetlles i revetlles d’alegre resistència numantina, he superat l’època de rebre l’any nounat amb una formosa taja fruit de la barreja escassament controlada de vi (blanc o negre), cava i una variada gamma de combinats.

amb un grapat de nens com a espectadors de la celebració, s’imposa una certa cordura etílica i, per tant, els meus amics i jo procurem caure mesuradament en el parany de les ampolles de whisky cridant-nos “bébeme, bébeme” (les ampolles de whisky ens parlen en castellà tot i que són escoceses) i els seductors glaçons esperant colpejar musicalment els gots de tub.

potser com a seqüela d’aquesta mena de síndrome d’abstinència, en el que no hi ha cap tipus de control és en l’elecció de la música que ens acompanya. l’accessibilitat il•limitada al ipod provoca que tothom s’atorgui el paper de dj eventual i, sota l’excusa d’animar el cotarro, acaben sonant perles com “cuidado con paloma” d’emilio aragón, el “yo quiero bailar” de sonia y selena o el (sempre sol caure) “hit me baby one more time” de britney spears.

a tocar de la riuada d’excessos musicals que sol resultar la nostra i d’altres festes de cap d’any, estaria bé que la SGAE (societat general d’autors espanyols) recordés en un comercial de la televisió que cal un consum selectivament responsable de música per aquesta revetlla.

estaria bé que fessin aquest anunci enlloc de reclamar 45 mil euros (que segurament els hi deuen correspondre) de drets a la marató de tv3, però que només sota la barreja escassament controlada de vi (blanc o negre), cava i una variada gamma de combinats, es pot tenir la barra de reclamar.

56 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

jo també estic d'abstinència etílica, que si no et fan bufar i et cau una que no vegis...
l'Sgae ja n'ha fet algunes com aquesta, fa poc un nen malalt de síndrome de Alexander, Juanma, va aconseguir que David Bisbal li fes un concert i li dones els beneficis. l'Sgae li va reclamar el 10 % però degut a la mala premsa que es va crear, va rectificar i ho van deixar estar.
Es molt fort. David Bisbal va deixar per escrit que no volia aquests drets. Doncs on estar el problema? doncs que ells viuen d'això. I, eh, que trobo que tots tenim drets d'autor, però si un decideix donar-los?. Molt bons els Radio Futura.

Clidice ha dit...

I com pagaran la calefacció del palassete pobrissons? Que dur això de tenir els fills petits eh? Jo ja em puc tornar a "tajar" :D

nadeia ha dit...

jo el Cap d'Any el passo a casa de fa anys, que sortir por ahí surt molt car! ;) Però no hi falta bon menjar ni bona música. Ni l'Aragón ni la Spears, ja t'ho dic ara... però hi ha raïm i cava... i vi: negre i blanc i el que calgui :D I als senyor del SGAE que els donin! a veure si desapareixen ja d'una vegada i paren de robar!

Cristina ha dit...

Jo el celebro molt tranquil.lament o com aquest any...treballant, així que el cava i altres begudes les veuré en el cos dels borratxos que vinguin a urgències...

sànset i utnoa ha dit...

Aquests de l'SGAE sempre intentannt treure un tros de pastís, sigui al preu que sigui. Ja els en donaria jo un de ben bo: el famós coc de cianur de sodi...

*Sànset*

Ricard C. Estrada ha dit...

Jo sóc d'aquells freaks que comencen l'any fent esport. És una delícia sortir a córrer amb la sensació de començar de nou i els carrers sense una ànima.... Hi ha de tot a la vinya del Senyor!

Deric ha dit...

la música de les vostres revetlles ja té delicte!!! Més i tot que el de l'SGAE!!!

Helena ha dit...

M'has fet molt riure amb la selecció de música que acaben tocant per les revetlles de cap d'any. Jo personalment vaig a un Ateneu aquí al poble, i sempre recordaré un any en que el meu cunyat va acabar ballant a l'escenari la mítica canço d'Heroes del Silencio.
Que disfrutis molt de la nit del divendres! ;)

lisebe ha dit...

Doncs Òscar, la SGAE vol rascar de tot i per tot de fet si no , no serien uns lladres oi??

Bon Cap d'Any i entrada del NOU
amb música o sense..

Per cert quins bons record se Radiofutura!!!

Petonets

Garbí24 ha dit...

beurem el que podem per oblidar els 45 mil eurus....quins collons que tenen

Elena y sus Neuras ha dit...

Yo hace siglos ya que no salgo, y mucho menos que cojo un pedal como dios manda...será que una se da cuenta que pagar entradas caras por macrofiestas y bebidas aguadas ya no tiene su encanto.

Lo de espirituosas es un encanto de la lengua española, a mi me da la risa cuando lo leo.

Saludos!

Sirvi ha dit...

A mi és que sortir per cap d'any (ni per Sant Joan) no m'ha agradat mai i com que, a més, sóc abstèmia (bé, ara no tant, si és que això té graus), no he tingut mai aquests problemes.
Per cap d'any tranquil·letes a casa amb un soparet ben xulo i au!

kweilan ha dit...

Feliç Any Nou!

rits ha dit...

vigilem que a l'SGAE no li doni per mirar blogs, o ja estem fomuts!!!!

Ejem, ejem, amb el tema etíl·lic, diuen que tot té una edat, xò t'asseguro que de vegades hi continuem caient de quatre grapes al "bébeme, bébeme"

romanidemata ha dit...

i mira que hi ha música que n'és de bona... i és mereix reconeixement

a mi ja m'està bé que a les rucades les hi facin pagar impostos >:)

apali salut

òscar ha dit...

la sgae defensa els autors, ARIS, i no entenc que si els autors participants renuncien als seus drets, la sgae es presenti reclamant aquesta xifra o cànon. sense oblidar que un organisme ja prou mal mirat per gairebé tothom, hauria de tenir una mica més de vista amb aquestes coses.

el palacete. i viatgets amunt i avall. i, segurament, unes nòmines ben reixides. en fi CLIDICE. tampoc és que ho enyori, eh: l'endemà, ara ja, és massa dur.

nosaltres gairebé sempre (enguany és un excepció) a una casa rural. bon vinet, bon menjar i la encara millor companyia dels amics NADEIA. ara ... cal un cert control dels dj's improvisats.

buffff CRISTINA, es veu cada cosa que déu ni do. espero que tinguis una revetlla tranquila i sense massa (o cap) intoxicacions.

són tan i tant golafres, SÀNSET, que segur també l'agafarien. no entenc com no tenen un gabinet de comunicació que els hi expliqui que hi ha coses que és millor no demanar.

doncs a mi em sembla una manera estupenda de començar RICARD. és gairebé com tota una declaració d'intencions per l'any.

ja t'ho dic jo que té tot el delicte del món i més DERIC. i sort que només he relacionat tres exemples :)

la de maldito duende, ACABATDEFER? ufff, és tota tenebrosa i, potser sí que crida a pujar-te a l'escenari a fer de bunbury :)

Sergi ha dit...

I em pregunto jo, no seria més recomanable per la canalla que assistirà a la festa veure com els seus pares abusen una mica de l'alcohol, però els estalvien segons quines cançons? Perquè no m'he esparverat quan parlaves de whisky i aquestes coses, però amb els pocs exemples que has posat has aconseguit fer-me sagnar les orelles...

Per altra banda, com que sempre baixo de l'hort, m'estàs dient que la SGAE està reclamant diners a la Marató? Per què es permeten algunes màfies? Tenen 'xiringuito' aquesta gent perquè els l'anem a cremar? Algú s'hi apunta?

òscar ha dit...

eren molt bons els radiofutura LISEBE. a mi m'agrada moltíssim una anomenada "la estatua del jardín botánica" de la que no hi entenc un borrall però, mira, m'agrada :) boooooona entrada d'any i moooolt bon any!!!

jo veuré (amb cert control) GARBI, per mirar d'oblidar els mal de caps del 2010 i brindaré, això sí, per les coses bones del 11. segur que n'hi hauran a cabassos. bon any, company!!!

¿verdad que tiene su qué eso de espirituosas, IRONIC WOMAN? la primera vez que lo leí me partía de la risa. parece que, incluso, acaben teniendo menos alcohol del que en realidad tienen :)

nosaltres fem, normalment SIRVI, una caseta rural o, com aquest any, la casa d'un amic a barcelona. el és important és estar entre gent que et vulguis i andandu. l'alcohol (mesuradament) només fa que te'ls vulguis :) una mica més. bon anyet!!!

feliç any nou KWEILAN! que l'acabem bé i el comencem encara millor!

és que són, RITS, taaaaaaaan seductores :) sembla que t'estiguin cridant, gairebé implorant ser consumides. bon anyet bunica!!!

ostra JOAN, però crec que en aquesta ocasió se'ls hi ha anat la ma del tot. els autors presents ho fan de franc i va l'sgae aquesta i ... demana 45 mil de l'ala! és de ser inútil, pel meu gust. mooooolt bon any!!!

doncs XEXU, si t'he de dir la veritat has (i heu) estat de sort que no hagi fet una relació més pormenoritzada de les animalades que punxem. són, com diu ma mare, d'aliviu :) que sí, que sí: no és cap innocentada. els col·legues reclamen 45 mil eurets quan els autors i artistes participants hi van de franc. tela!!!! bona entrada d'any, crack!!!

Josep ha dit...

Cap d'Any, Reis i.... REBAIXES!!!

Alegri la cara, mestre!

Joan ha dit...

Bevent whisky amb gel no m'estranya que l'SGAE us reclami de tot. On s'és vist. Quin poc respecte per les cultures properes.

Visca la solidaritat de la SGAE! (Però que visqui beeeen lluny).

_MeiA_ ha dit...

Ben fet! has de donar bon exemple amb els que pujen! A fer bondat!

Jo com que no tinc petitons amb els que quedar bé, beurem fins i tot l'aigua dels floreros!
Aquest any per això, ja hem procurat. Farem el cap d'any a casa nostre, ens toca fer el sopar, pensar amb tot... el dia següent netejar.... però oita, quan tinguem son tindrem al llit a l'altre habitació! jejeje (els altres al sofà si volen)

I per beure: cocktail de cava!! yujuuuu!!!

(Com cada any... el dia 1 el passarem amb resaca i "recordant" gràcies a totes les càmares de fotos que ens van immortalitzar.)

Bon any xulu!!!! :)

Cromlec ha dit...

Les converses amb les ampolles de whisky que descrius a l'article, crec que donarien per uns quants articles mes.

Bona revetlla i que el dia 1 de gener disfrutis veient els especials de dansa de la tv.

Álvaro ha dit...

Home, la veritat es que quan els anuncis et diuen "ingesta excessiva de begudes espirituoses" no sembla pas que estiguis fent res dolent. Al contrari, sembla que això hagi de ser bo per la salut. Com a mínim, jo m'ho prenc així, i d'aquesta manera m'auto suggestiono pensant que en aquests dies en que agafar una cogorza està justificat, faig ben fet en beure cubata rere cubata.

I per cert, me n'alegro molt que hagis "reivindicat" (sí, digue'm-ho així) l'èxit "cuidado con Paloma". Un DJ o punxadiscs que posi aquesta cançó es mereix tot el meu respecte i admiració.

I ho faig extensible a tot aquell que es sap la lletra, recorda el videoclip, o la balla.

Que tinguis molt bona entrada d'any!

Alyebard ha dit...

quin salt en el temps amb radio futura! Si li serveix de consol, jo també estaré envoltat de nens, divorciades i professores nadiues d'anglès. I no em deixaran emborratxar-me per a sobreviure! Que tingui una bona entrada d'any!

Assumpta ha dit...

Queeeeeeee? És possible que els de la SGAE demanin calers a la Marató?? M'apunto a la crida d'en XEXU!! Però que s'han cregut?

En quant a la ració d'alcohol, quan jo era joveneta aguantava bastant i mai de la vida havia agafat una "pítima", però darrerament el consum alcohòlic em provoca mal de panxa (coses de l'edat) i, com tinc prou seny i m'agrada trobar-me bé, doncs el limito bastant :-DD

BON FI D'ANY 2010 I BONA ENTRADA DE 2011!! :-))

Marta Contreras ha dit...

Jo tb havia llegit això de l'SGAE. Penso posar un munt de cançons espanyoles fastigoses per Cap d'any sense pagar ni un ral.

L'illa dels monstres ha dit...

Jo també sóc partidari dels 1 de gener sense ressaca des de fa un parell o tres d'anys. Coincideix amb la meva campanya particular de dissabtes i diumenges sense ressaca i amb aprofitament de matins. M'estic convertint en un ciutadà respectable?

Nits ha dit...

Hola Òscar,
La teva forma de començar el cap d'any m'ha recordat molt la nostra. No tenim nens i les parelles que en tenen els col.loquen, no sé com, en avis o familia diversa, per tant acabem sent només adults i tampoc no acabem com abans. Deuen ser els anys que ja no tens ganes de passar els matins amb el cap com un bombo.
Només m'hi faltaria aquella mena de bossa de cotillon (que mira que són cutres) però que cada any ens animem a comprar i acabem tots amb unes ulleres de Grouxo Marx, un barret de colorins i embrutant la casa de l'amfitrió tirant cintes.
I que duri moooooooooolts anys així!!!!!

FELIÇ ANY NOU A TU I ALS TEUS!!!!!

Sílvia ha dit...

Hola Òscar!
Feliç Any Nou
Petonets

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Aquesta cançó, m'ha fet recordar coses de fa molts anys, quan li cantàvem aquesta cançó a un que es deia Simón de cognom (era el director del Col·legi Major).
Feliç entrada i sortida, Òscar!!

òscar ha dit...

com tot plegat s'està posant a l'inrevés JOSEP, la relació acabarà sent reis, rebaixes, cap d'any. mooolt bona entrada al 2011!!!

tens raó JOAN: s'ha de fer país des del fetge :) demà, a més dels postres, portaré una selecció de moscatell, ratafia, aromes de montserrat i estomacal bonet que hi ha a casa ma mare. booon any!!!

les fotos de les nits de festa MEIA (sant joan, cap d'any, soparets varis, ...) haurien d'estar prohibides. hi apareixen unes cares que delaten, molt més que qualsevol anàl·lisi, el què has begut. booon anyet!!!

són unes excel·lents conversadores CROMLEC. cultes, educades, ocurrents i, per damunt de tot, saben escoltar :) molt boooona entrada d'any!

oi que sí ALVARO? aquesta denominació de begudes espirituoses sembla que no fa altra cosa que afavorir la salut. la bona, vull dir :) també tenia un altre èxit (diguem-li així) anomenat "me huelen los pies" però jo, al meu torn, mai deixo de punxar el "lira lira ie" de la brasilera xuxa. booon any, company!!!

beure no podràs ALYEBARD, però segur que acabes (i comences) l'any amb un nivell envejable d'anglès. hapyyyyyyy new year!!! :)

òscar ha dit...

crec que de grups contra l'sgae n'hi han per donar i vendre ASSUMPTA. ara, de grups que l'1 de gener veiem el concert de valsos des de viena, crec que cada cop n'hi ha menys. en formem un? :) booooona entrada d'any, sense massa alcohols i amb moltíssima alegria, comenci o no amb el danubi blau!!!

ull MARTA: l'sgae té un grapat d'inspectors minúsculs infiltrats per les cases tot esperant sancionar. jo crec que amb un xupito ja es donen per pagats. boooníssima entrada de 2011!!!

abans també ho erem de respectables, ILLA, però amb un nivell diferent de nuvolositat mental :) molt bon any!!!

jo les he d'anar a comprar NITS. mira, m'ha tocat a mi enguany! com no solen durar gaire més de cinc minuts, aniré als xinos que per menys d'un euret te'n donen una de molt vistosa. moooolt bon any i amb molta alegria!!!

moltes gràcies SÍLVIA. esperem un 2011 mooolt feliç i amb menys mal de caps que aquest!!!

nosaltres JOSEP LLUÍS, també a escola, li cantavem a un company que se'n deia de cognom. de fet, fins i tot en alguna discoteca l'haviem envoltat i corejat la cançó. en fi ... (fingint enyor) ... :) moooolt bon any sortint i que l'entrant ens porti moltíssimes alegries!!!

Cesc Sales ha dit...

Arribats a aquest punt, puc dir que demà a la tarda aniré a córrer la Sant Silvestre i després soparé en família, escoltant popurri dels anys 80 i amb abstinència d'alcohol.

Bona entrada d'any macu!!!

Mireia ha dit...

Oscar passo amb presses només a desitjar-te un feliç 2011.

Ah! de l'alcohol en tinc una de bona, l'altre dia vaig veure dos g civils de trànsit (fora de Catalunya)a un "bar de carretera", (d'aquells on s'hi aturen els cotxes que van per una carretera general) i un d'ells li va demanar al cambrer "unas gotitas de coñac en el café", i el àio ni es va molestar per si algú ho veia o no, INDIGNANT!!

El porquet ha dit...

Delicte hauria de ser el martellejar les orelletes innocents de la mainada amb aquesta selecció musical que has detallat! Clar que, jo encara hi posaria "Duro de pelar" de Rebeca i l'únic i inigualable "Mecagondeu" del Gitano de Balaguer... aixx si és que tots tenim les nostres febleses...

TORO SALVAJE ha dit...

Aquests de la SGAE no coneixen la paraula ética.
Quin fastic.

Bon any.

òscar ha dit...

la sant sivestre vallecana (quins records). espero que no vagis fins a vallecas, CESC, a fer la darrera cursa de l'any :) jo soparé amb uns quants amics que són la meva segona família mentre escoltem popurris dels 80-90 sense beure gaire. massa diferent no és, oi? molt booona entrada d'any, artista!!!

un mooolt feliç 2011, MIREIA, que sigui un no parar de tronxar-nos del riure. i de no creuar-nos amb inconscients, clar!

duro de pelar, PORQUET, és un temasso on els hi hagi!!! a l'alçada d'algun hit d'obk o mónica naranjo :) en fi ... mooolt bona entrada d'any!!!

no coneixen res que no siguin els quartos TORO. en fi, no acabem l'any amb mala sang. mooolt bon 2011, company!!!

Anònim ha dit...

Hola. T’he trobat a ca la Bajoqueta - Terra de Llibres.

De moment solament he llegit el teu darrer post i sobre aquest et deixo un comentari.

N’estic d’acord amb el que dius. Quan vaig sentir la notícia que la SGAE cobraria aquesta quantitat pel programa de la Marató em vaig reafirmar al respecte del que penso d’aquesta odiosa (per a mi) associació.

Al respecte de la música que de vegades se sent, penso que seria la SGAE la que ens tindria que pagar a nosaltres i no a l’inrevés. Hi ha música que és pitjor per a la salut que les begudes espirituoses de les que parles.

Guspira ha dit...

Aquests de l'SGAE són uns... bé, no trobo la paraula exacta per definir-los! Si la digués, potser seria massa grossa! Quan vaig sentir això de la Marató ja em van acabar de matar... Un cop, a València capital, passejant pels carrers del centre (per la nit i tenint en compte que per la nit es beu una miqueta...) em vaig trobar una sucursal de l'SGAE i vaig calar una miqueta de foc al cartell de la porta... sttth no ho diguis a ningú! (en tinc proves, eh? Que em van fer una foto!) jeje
I pel que fa a la música, aquest Nadal els meus amics es van capficar en escoltar a aquell que sembla Chucky, com es diu...? Sí home, aquell de "mola mazo"! aix... Va ser grrrr però vam riure molt!
Bé, que et desitjo una bona entrada d'any i un 2011 ple de petites i grans felicitats!
Una abraçada!!!

meloenvuelvepararegalo ha dit...

Com algú altre ha comentat, igual que prediqueu amb l'exemple de no veure molta barreja, o almenys veure whisky del bo, també ho heu de fer amb la música, que després els i les adolescents només escolten "Fondo Flamenco" i coses semblants! L'Emilio Aragón vols dir que el pinxeu encara?
De la SGAE, puc abstenir-me de parlar-ne?
Et desitjo una molt bona entrada d'any i que el 2011 sigui molt intens!!!
Et deixo que m'he de començar a arreglar... :)

Ester ha dit...

Que el 2011 segueixes amb aquesta originalitat que tant et caracteritza.
Salut i un 2011 collonut!

VERD ha dit...

El tema de l'sgae en relació amb la Marató de TV3 és indignant...en fi, com moltes altres coses!

Et desitjo el millor pel 2011 i molta salut!

Una abraçada,

òscar ha dit...

potser, TRT2009, l'sgae s'està convertint en el ninot de fira contra el que unànimement tothom disparem però, la veritat, hi ha coses que són de mal comprendre. i que demanin el cànon per la marató és, sincerament, de molt mal comprendre. mooolt bon 2011!!!

ostra GUSPIRA ... vareu escoltar camilo sesto i su "mola mazo"??? :) és un gran temasso de l'univers outsider musical. un boníssim 2011 i que l'sgae es vagi autoinmolant ella soleta amb peticions com aquesta.

els nens per sort, MELOENVUELVEPARAREGALO, a l'hora de la musiqueta a la carta ja eren dormint. tot i així, i per obra i gràcia del canal disney, déu ni do amb el tipus de música que van creixent. no sé si són pitjors miley cyrurs i jonas brothers que el "nostre" emilo aragón. booon anyet!!!

un collooooonut 2011 ESTHER! i que l'originalitat de tots plegats ens serveixi per mirar l'any amb optimisme i somriures. que jo ja n'estic un pèl fart de la crisi i la seva cara de pomes agres.

no ens fem mala sang per començar VIDA. booooon any, VERD, i que la salut sigui la primera de les bones notícies d'uns anys farcits de bones notícies.

Mireia ha dit...

Bona entrada d'any! El que fa SGAE no té nom, i jo que encara no em baixo música ilegal , un dia d'aquests ho acabaré fent

Eva ha dit...

Jo no vaig sortir per cap d'any, així que no sóc competent per poder dir res sobre les revelacions etíliques ni sobre la gran quantitat de cançons que tornen a veure la llum durant aquesta nit...

Però si que ho soc per desitjar-te un Bon any!!

Salut!

zel ha dit...

Ep, primer bon any, maco!

Segon, m'ha fet riure el video, temps, eh?

I tercer, jo que fujo de la cosa etílica, només pel fet que no se'm posa bé, entenc la tonteria, i entenc el fet d'haver d'aguantar davant la mainada, nosaltres anàvem a fumar d'amagat i ens entrava el riure tonto... que no entenia ningú.

Bon any!

Mercè Estruç Faig Clic ha dit...

en aquest 2011 m'he proposat utilizar el llenguatge "politicament no correcte" per tant: l'SGAE son uns vampirs alcoholics que no coneixen l'adreça d'on és el banc de sang.
Per la resta... una abraçada

starbase ha dit...

Jo es que sóc abstèmi així que no m'hi he trobat pas a la situació. Però el 'hit me baby' és sens dubte un dels millors motiusper a deixar de ser-ho... mareta meva... XD

òscar ha dit...

amb demandes de quartos com aquesta a la marató MIREIA, el més estrany és que tothom no es descarregui la música il·legalment. boooon any!

i jo, que sí que vaig celebrar-ho a casa d'uns amics i no vaig tenir massa revelacions etíliques, també soc competent per tornar-te aquests bon desigs, EVA, en forma d'un gegant feliiiiiiiiç 2011 !!!

anys i anys han passat dels radio futura ZEL. ara ja ni la ràdio sé si té massa futur o no :) en fi ... moooolt bon anyet per tu i els teus!!

prou continguda has estat MERCÈ. sigui correcte o no, són una colla de vampirs. mooolt bon 2011 per tu!!!

uffff tens tota la raó, STARBASE. apareix, cap d'any sí cap d'any també, perquè quan es va posar de moda una de les assistents a la revetlla (i fruit d'una forta ingesta de ves a saber què) la va posar com trenta-sis cops seguits. ha esdevengut, per tant, una tradició. boooon any!!!

pati di fusa ha dit...

l'existència d'un organisme que té per única finalitat omplir-se les butxaques amb la feina dels altres és ja un insult a la dignitat (ara me'n vénen més exemples, igual de simpàtics). ells sí que haurien de pagar drets, per la poca vergonya que tenen!

carai, òscar, aquest còctel musical sí que devia provocar una ressaca del 15! ;)

bon any!!!

montse ha dit...

Salut, que tot aquest any escoteu molta música i llegiu molts llibres, això si, alerta no fos cas que SGAE ens ho facin pagar.

color camaleó ha dit...

a mi el 31 el whisky em deia parlar en escocès. no vaig entendre res!

bon any!

khalina ha dit...

Bon any!
En aquestes festes, la música que s'escolta pot ser qualsevol... Per animar sí, sí... Ara els de la SGAE ja podrien fer una donarció, no?

òscar ha dit...

per sort nostra varem autocontrolar-nos (musical i etílicament), PATI DI FUSA. però, en canvi, varem saciar la nostra ludopatia :) jugant fins a quarts de set del matí a jocs de taula. espero que l'sgae no demani, també, cànons pel joc. moooolt bon any!!!

que sigui un any, MONTSE, en el que tot l'oci cultural ens serveixi per passar-ho bé i gaudir. mooolt bon any, amb permís de l'sgae, clar! :)

aiiii ANNA, les converses amb les ampolles sempre solen acabar pèl malament. i mira que començem a xerrar-hi amb tota l'empatia del món, eh! :) molt bon 2011!!!

crec que l'sgae, KHALINA, per no donar no dona ni el bon dia. en fi ... ja s'ho faran. mooolt bon i feliç 2011!!!

el paseante ha dit...

No em convidis mai a començar l'any a casa teva :-) T'ho dic de bon rotllo. Jo sóc més d'anar als fiestorros de la SGAE. Uns palauets, nen. Un ambientillo, nen. És un no parar de champagne (que el cava és per als pobres), canapès, bona música, gent guapa. No falta de res.

òscar ha dit...

mai m'hi han convidat PASEANTE. i mir que donem i dono vidilla a alguns grups i autors que, més que vidilla, els hauria/em d'enterrar :)