dimarts, 1 de març del 2011

molt millor



doncs avui em dona que enlloc d’un apunt emparat en fórmules ortodoxes d’inici, nus, desenllaç i clip de vídeo tancant la paradeta; no em pot sortir altra cosa (a mi que tant odio els puzles) que quelcom molt semblant a aquest entreteniment-tostón en el que, a més d’una paciència infinita, cal anar unint un grapat de petits bocinets de cartró per acabar aconseguint una foto panoràmica de, per exemple, el llac de sant maurici.

i començo a treure peces ... el politburó organitzatiu dedicant-nos un reüll còmplice de l’estil la-feina-ben-feta-trenca-la-frontera-de-la-freda-virtualitat-companys. la melé de rugby organitzada al voltant de les croquetes de bolets. la recerca del grial del got de vi perdut en companyia de l’amic. el trident més encantador suportant la meva taladrada sobre l’heterogeneïtat musical del cedé que tothom s’endurà com a record. l’speakers corner improvisat al carrer culminant en l’anècdota d’una trobada ben fruitera amb una actriu americana. la simpatia encomanadissa (hauria de dispensar-se, sense recepta, a totes les farmàcies de catalunya) del fotògraf oficial i d’un torrent de dona amb més llum que fecsa-endesa.

i més peces a la caixa d’aquest II sopar blocaire. la recomanació del miolastán, via telefònica, com a última opció per assistir a la trobada. una col•leccionista i un colat de darrera hora pagant el peatge d’escoltar la meva admiració per la senyora de reus i l’home del turó parc. l’elegància personificada renyant-me (per dir-ho d’alguna manera) per ficar-me tant amb la meva dona als posts. el cinèfil desconfiat de l’existència d’una cockteleria al carrer còrsega o la gratitud envers el lladre d’aniversaris pel regal d’una primera lectura amb el meu nen.

doncs dissabte em dona que un grapat de blocaires (32 si no m’equivoco) amb el seu grapat de bocinets de cartró, van acabar aconseguint completar un puzle espectacular i gens tostón. molt millor, sens dubte, que qualsevol foto panoràmica del llac de sant maurici.


55 comentaris:

nadeia ha dit...

Prometo dopar-me amb miolastán si cal per assistir al III sopar :)

(quina emoció fer el primer comentari a un post teu!)

mar ha dit...

un dissabte memorable per tot el viscut i rigut!

una picada d'ullet còmplice!

Barbollaire ha dit...

Oscar company...

Gràcies. De debò.
No sols per tota la feinada impagable, teva i dels altres tres organitzadors, pel cd, pel lloc, per propiciar somriures, per... tot.

També per aquestes paraules tant dolces que em regales, ara.

Catxis..!! m'has emocionat! ;¬)

Gràcies. De tot cor.

Una abraçada infinita.

Una ha dit...

A jo és que em cau lluny... no és per manca de ganes.

kika ha dit...

records, records, quants records, ... moltes gràcies per aquesta gran oportunitat!

Garbí24 ha dit...

m'alegro que us hagi anat tant bé, a veure si el proper no se'm escapa

TORO SALVAJE ha dit...

Bé per vosaltres.
Molt bé.

starbase ha dit...

De este puzzle SÍ beberé. :)))

Delfica ha dit...

Òscar... si la resta m'ho permet... et faig la ola virtual... ooooo!!!!!!!!!!!!ooooooOOOOOOOOOOOOooooo... ;-P

Jesús M. Tibau ha dit...

quina enveja, m'hagués agradat molt estar amb vosaltres, com a mínim ja n'hi ha 3 o 4 a qui conec personalment. Una abraçada

Unknown ha dit...

Quina foto més més guapa! Sols t'he reconegut a tu i a na Carme, els que posau foto al blog, vaja, però m'ha encantat veure tot el grup. Potser la propera podré venir. Una abraçada a tots!

Sergi ha dit...

Tafaner com sóc, he anat llegint les diferents cròniques, i mira que a mi les cròniques en general no m'apassionen, però aquest cop he de dir una cosa, que ja vaig dir ahir. Cadascuna de les que he llegit és diferent, amb el denominador comú de que tot va sortir rodó, però cadascuna té el segell personal de la persona que l'ha escrit. Tant és així que he pensat que si haguéssiu presentat les diferents cròniques fora del blog de cadascú, els altres hauríem estat capaços d'endevinar qui la feia. És una idea de cara el futur, encara que mai serà igual el que s'expressa després d'una segona vegada.

Com deia, aquesta crònica teva és un post rodó, com tots els teus, i també han deixat el seu segell inconfusible el Veí, la rits, la Carme, la Kweilan... i tants altres. Però aquests que cito, i a tu també, us encerto la crònica amb els ulls tancats! I és que sou molt grans, una pinya com a comunitat, però cadascú amb una personalitat marcadíssima. Quin privilegi poder assistir, des de la barrera, a un esdeveniment així.

Six X ha dit...

fantàstica la foto!! (llàstima de no ser-hi)...formeu un puzzle sens dubte, com dius, espectacular

El veí de dalt ha dit...

Mestre,
un plaer saludar-vos i conèixer-vos aquell dia! Realment felicitats per la feinada, el CD, i l'indret. Fes-ho avinent a tots.

I he comptat i veig que érem 32 = 16 nois i 16 noies. Llàstima de lambada!(Sense comptar el fotògraf, que no cal!)

maria ha dit...

Quina bona colla.Em feu enveja...Quines bones persones.

rits ha dit...

genial, Òscar!!!!


la melé a les croquetes de bolets em va deixar sense poder-les tastar!!!! i tots els comentaris a lo bones que estaven em fan la boca aigua!! i mira que van passar per davant meu en un moment, però entre el plat, la copa, la forquilla i la conversar, van passar en un sospir!!!!

per cert, aquesta BSO que ens has posat, no estava entre els fonamentals desserts!!!! n'haurem de fer un segon volum?

novament, moltes gràcies!! tot un plaer conéixer-us!!!

una abraçada!

kweilan ha dit...

L'apunt t'ha quedat genial. Com ja han dit altres blocaires va ser un plaer assistir a la trobada...Gràcies als organitzadors. Una abraçada!!!!

Assumpta ha dit...

OSCAAAAAAAR!! Que et falta una cosa!!

On és aquell dibuix de siluetes numerades on diu qui és qui? ;-))

A tu tinc el plaer de conèixer-te in person, a la CARME ROSANAS no, però la reconeixeria perfectament si me la trobo pel carrer (fila del darrera, segona començant per la dreta hehe) a la KWEILAN també la conec (però no dic qui és per si ella no vol... la CARME ho he dit perquè té la foto al perfil...)

Però jo vull saber QUI ÉS LA RITS!!

:-DDD

Assumpta ha dit...

Hehehe va, és que dic la RITS perquè feia broma amb que s'havia tallat el cabell curt i jo li deia que no seria tan curt i tal ;-)... però ara penso que si ella no vol, tampoc ho diguis, eh?

Que a mi em faria gràcia saber qui és qui... (també he buscat si algú feia cara d'Elfri... però no em surt ningú... hehe) però res, res... que tot va en broma, eh?

(Encara em demanaríeu una foto meva ufff...) :-DD

lisebe ha dit...

Quina enveja!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jo encara fent bondat amb les ganes de juerga que tinc i no em deixan ni creuar el carrer sola!! Però l'any vinent no penso faltar a la cita ( si es que es fa clar)

Quina sort i a sobre no va ploure com l'any passat..!!

Petonets Òscar i feliç setmaneta!!

Elfreelang ha dit...

Va ser genial oscar un deu pel comitè organitzador! jo les croquetes em sembla que no les vaig tastar...potser se les va menjar el veí de dalt! ei Assumpta jo sé qui és la rits! i també se´qui sóc jo!!! jejeje i ara també sé qui és la kweilan! ui m'oblidava només he pogut escoltar una part del CD! gràcies per tot!

Assumpta ha dit...

(ELFRI, qui ets tu?) :-))

mai ha dit...

Això és de les coses bones que té la xarxa: fer reunir persones i compartir.

El porquet ha dit...

Oooh que bona la foto! Vull un photoshop amb els noms de cadascú! Per favooooor! Que reguapos!

òscar ha dit...

i jo prometo enviar-te la caixa de miolastán (per correu certificat) amb una setmana d’antelació, NADEIA. et vas perdre (... chincha rabinya ...) un dissabte, de debò, fantàstic. ja et val ... (snif-snif)

tenim un any, MAR-TA, per anar rumiant noves idees i propostes que la propera ha de reunir, al menys, a quaranta blocaires.

gràcies a tu BARBO! simpaties com la teva s’haurien d’encomanar i no pas el coi de grip que cada hivern ens matxuca. segurament t’ho vaig dir en algun moment de la nit (dic segurament perquè el vinet ja ho té això de provocar certes amnèsies) però ets un tros de crack i/o fenomen. abraçada company!!!

a veure si al sopar de l’any vinent t’hi animes AINA. el vol de palma a barna és un plis i la realitat de la trobada és encara més tossudament espectacular que el que nosaltres sabem explicar.

moltes gràcies a tu KIKA. la confiança, bona disposició i tarannà de tots els blocaires presents són tres dels ingredients que han fet que això ens deixés a tots un regust de boca tan dolç. a tots.

t’hi esperem JOAN. segur que no et sentiràs ni gota de decebut.

una gran nit TORO. a la propera t’hi insistiré més.

i de beure també n’hi va haver STARBASE. un molt bon vi, la veritat. :)

MARGA no em facis posar vermell que et torno a taladrar un rotllo (el mateix) sobre l’heterodòxia del cedé :)

a veure si l’any vinent tens bona combinació per venir-hi, JESÚS. és tot un flash, de veritat!

GEMMA ha dit...

Quin goig que feu!!

òscar ha dit...

a veure si és veritat VIDA! no decep gens ni mica la trobada.

d’això se’n diu segell, oi XEXU? doncs aquest segell no és només escrit: te’l trobes mentre vas xerrant amb tots i cadascun dels blocaires que ja coneixies. caient només en les “teves” personalitzacions, et diria que la guapíssima rits, l’elegant kweilan, la dolça carme o el planer veí són exactament com escriuen. sense trampa ni cartró de virtualitat.

per la propera em posaré més pesat SIX. val molt la pena la gent que acaba formant el puzle.

l’amo del local ens tenia limitat el volum de la música, apreciat VEÍ. però amb la suma tan ben quadrada (16 i 16) i l’alegria croquetaire que portàvem tots al damunt, la lambada hagués estat per penjar-la al youtube. jo vaig entrenant moviments, i buscant restaurant amb certa permissió amb la música alta, per l’any vinent.

les trobades de bona gent, MARIA, ofereixen resultats espectaculars.

jo estava com tu, RITS, una mica en la inòpia croquetaire fins que unes fonts ben informades (crec que les d’en barbollaire i el veí) em van passar el xivatasso. jajajaja ... tu també, com la marga, vols seguir patint les meves disquisicions envers el cedé? oju que no us acabi enviant per mail la llista de l’spotify que vaig posar al restaurant i que, entre tant xivarri, no s’escoltava. un plaer!!!

una abraçada ben forta per tu KWEILAN. el plaer va ser meu de conèixer persones tan persones com tu. un goig!

ahhhhhhhhh ASSUMPTA ... ¡se siente! :) com a bona miss marple et tocarà fer una feixuga tasca d’investigació a veure si en treus l’aigua clara. descarta primer els homes, després les noies que ja coneguis i així, piano piano, el cercle anirà quedant reduït. :) alguna conclusió ja?

tu posat ben bona LISEBE, que per la del any vinent estaràs a tuttiplén i la gaudiràs per duplicat. una feliç setmana guapíssima!

no et xivis a l’assumpta ELVIRA!!! :) segur que, amb lo viva que és, ho acabarà esbrinant ella mateixa. va ser un plaer!

Sergi ha dit...

Ei, t'he vist a ca la Jomateixa. Si encara sóc a temps de dir-t'ho, compra El nombre del Viento ja mateix! I no només això, no cal ni que arribis a casa, comença a llegir-lo pel camí. Pensa que aquest mateix mes surt la segona part de la trilogia!!

Noa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joana ha dit...

Òsca ets un crak! Tot molt bé...les croquetes van volar ...sort del vi...marededéu quin vinet :)
Jasaps si al marça hi ha "apagón" jo m'encenc i cap problema de neveres jejej
Gràcies per fer-ho possible. El Cd fade bon escoltar i molt!
una abraçada

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Sembla que us ho vau passar bé, no?? Que guai, quina envejota. El proper no me'l perdo.

I aquestes croquetes famoses... on dius que s'han d'anar a tastar??

Jordicine ha dit...

Una gran nit, ÒSCAR. I quina banda sonora que et vas currar! Ja dèia jo que eres un crack. Saps on trobar-me pel que vulguis. I ho dic de tot cor. Una abraçada i fins aviat.

Joan ha dit...

Vaja, repasso la foto i començo a reconèixer gent. Realment, això dels blocs és gran trencaclosques. Felicitats per la gresca!

òscar ha dit...

era la primera desvirtualització massiva en la que participava, MAI, i el resultat no ha pogut ser més positiu. una trobada que, de tant bon gust que ens va deixar, pensem repetir sí o sí l’any vinent.

blocaira/e i guapes/os són termes sinònims PORQUET :)

quin goig que va ser el soparet GEMMA!

ahir tarda no vaig poder anar finalment a l’abacus, XEXU. però de dissabte no passa que surti d’aquest bonic establiment amb aquest llibre.

gràcies per la teva companyia i vitalitat JOANA. un plaer compartir nit, sopar i cocteleria amb tu i la resta de blocaires. què comenci a tremolar la fecsa! :)

pati di fusa ha dit...

uau, que valents i que reals que sou! felicitats per la trobada! mira que no sóc gaire d'aquests experiments, però fa goiget, i tant!

Joana ha dit...

Ara que no ens escolta ningú...et diré un secret. És possible que el 13 de Mraç pugui veure "en directe" el Barça Sevilla ;)
Una abraçada...marxo a ioga :)

el paseante ha dit...

Coi, ara no sé si sou més guapos en els vostres blogs o en aquesta imatge. Aquest equip li disputaria la lliga al Barça. I el Madrid a conformar-se amb el tercer lloc.

Com diria l'Aina: "Què en sou de bells".

òscar ha dit...

no us el perdeu, de veritat TU, JO i L'OTIS. no tant per les croquetes que pots tastar a rest. romero (bailén, 115) sinó per la passada de gent que hi va venir i, segur, l'any vinent repetiran.

ho sé JORDI: moltíssimes gràcies a tu i, en breu, tocarà fer un dinaret amb alguna excusa com el camí del barça cap el títol, les digestions als sopars del bullí o les croquetes d'en josete: ¿realitat o ficció? :) una abraçada, amic!!!

a la propera t'hi esperem JOAN. el trencaclosques s'ha de fer encara molt més gran.

la majoria de gent estavem com tu PATI DI FUSA. i la majoria de gent varem sortir pensant ... perquè no ens haviem decidit abans a fer-ho?

doncs segur que compartirem estadi JOANA. serà senzill veure't: només caldrà que busqui ... la llum!!! un petonàs!!!

molt bells PASEANTE, de veritat. i suposo que et van xiular les oides :) l'any vinent miraré de convéncer l'aina!!!

Mps Landino ha dit...

Torno a dir que em sap greu no sortir a la foto.
Óscar, jo coneixia personlment a alguns dels que erem al sopar, d'altres per llegir-vos, i va ser genial compartir.
El restaurant molt bé!

Ferran Porta ha dit...

Tenia un sopar d'aniversari a Frankfurt, dissabte passat. Si hagués estat a Berlin, i considerant que tinc un ramalasso pijo, capaç que pillo un vol per acompanyar-vos.

No va poder ser, però espero que sí a la propera i celebro que us ho passessiu de luxe, Òscar. Que lo sé todo!! :)

òscar ha dit...

tu ho has dit MPS LANDINO: va ser un plaer compartir. va ser un plaer confirmar que la trampa i el cartró de la virtualitat no és cap cartró i, sobretot, no és cap trampa. un gust.

lo teu és telepatia de la bona FERRAN. parauleta del nen òscar que era a punt d'anar camí del facebook a passar-te els enllaços penjats pels blocaires de la trobada una mica (ho reconec!) per posar-te dentetes. se't va a trobar a faltar però de la de l'any vinent no te'n escapes :) una abraçada companyeeeeeeer!!!

Ferran Porta ha dit...

Vive la télépatie! :))

... i abraçada també cap a Catalunya! (que teniu tres dies de festa, bandidu, que ho sé tot, jo!)

Maijo Ginovart ha dit...

Feu molt de goig! M'ha agradat molt aquesta iniciativa de posar-li cara als blocaires.

David Garcia Pagan ha dit...

Enhorabona a tutilmondo! però quina fila més guapa que feu! Això se mereix una ovasión cerrada de tot lo públic possat dempeus.. (un puzle dius? això és més un tetris de lo arrambadets que sortiu a la afoto jaja)

Salut i Fufluns!

Bargalloneta ha dit...

Què puc dir que ja no s'hagi dit ja (ara estic repassant tots els blocaires i comentaris que s'han fet!), va ser un autèntic plaer poder participar en la organització d'un sopar que passarà a la història dels blocaires!!!
ho hem de repetir, això de passar-ho malament les hores prèvies té el seu morbo eh????
petons

montse ha dit...

Felicitats a tothom!!! aquesta foto persistirà.imsto

horabaixa ha dit...

Enhorabona per organitzar-ho tan bé.
Ara, que cònec personalment, volia coneixers virtualment.

Una abraçada

Mercè Estruç Faig Clic ha dit...

i la emoció de la peça final? ;)
Una abraçada

òscar ha dit...

és un goig aquest pontet, FERRAN. tres dies per anar practicant les telepaties a l'empara, això sí, d'un solet de toma pan y moja.

la trobada va ser tot un goig MAIJO. i mira que ja en fa més d'una setmaneta però el bon regust ... persisteix.

el vinillu, apreciat FUFLUNS, ajuda a que la gent s'arrimi. ni que sigui per lo foto :)

li atorga un puntet graciós al previ MÒNICA. és gairebé allò de per gaudir s'ha de patir. i nosaltres varem acabar gaudint moooolt. petonàs!!!

segur que fins l'any vinent MONTSE. crec que ningú dels presents hi fallarà.

és altra de les parts bones HORABAIXA. t'obliga (i ben a gust) a anar a tastar nous blocs dels que has conegut abans als blocaires.

va ser una gran emoció MERCÈ. estic, fins i tot, per aficionar-me als puzles :) si tots han d'acabar sortint com aquest.

Guspira ha dit...

Que guapos i guapes que esteu, coi! Això ja ho diu tot!

Deric ha dit...

i tant que sí! Va ser un puzzle d'alló més interessant i divertit!

òscar ha dit...

que guapo és el món blocaire, GUSPIRA. això ja ho diu tot :)

l'any vinent mirarem de perfeccionar-lo una mica més DERIC. segur que, entre tots, ens en sortirem.

Assumpta ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI!!!
FELIÇ ANIVERSARI!!!

:-))))

khalina ha dit...

Quin goig que feu! Pel que he anat llegint, va anar molt bé :)

òscar ha dit...

ostra ASSUMPTA ... com es nota que sempre estàs ben informada! moltes grècies bunikaaaaaaaaaaaa.


va ser tot un èxit KHALINA. a veure si al soparet de l'any vinent t'hi decideixes.