dimarts, 20 de juliol del 2010

draconià


CONTRACTE TEMPORAL D’ATOMITZACIÓ FAMILIAR

barcelona, a 19 de juliol de 2010

d’una part l’òscar, força major d’edat ja, blocòpata i singermornings vocacional i amb DNI 35(i sis números més); d’ara en endavant esmentat com a part ANDAQUENOETSPRINGAT.

i de l’altra l’E i en J, dona amb més bolsos que la preysler i fill que mai abandona el comandament de la tele d’en ANDAQUENOETSPRINGAT, d’ara en endavant citats com a part EMPIROVAMPIRO.

ambdues parts, actuant en el seu propi nom i interès

EXPOSEN

1.- que entre el 19 i el 30 de juliol de 2010, EMPIROVAMPIRO fruirà d’un període vacacional al maresme català sense la gratíssima companyia d’ANDAQUENOETSPRINGAT que continuarà a barcelona desenvolupant les seves habituals tasques laborals.

2.- per aquesta raó convenen subscriure aquest contracte sotmetent-se a les següents clàusules

CLÀUSULES

primera.- ANDAQUENOETSPRINGAT es compromet, durant aquest període, a no posar a dieta les gates adduint que s’han passat amb els dolços.

segona.- ANDAQUENOETSPRINGAT obviarà tradicions obsoletes, practicades durant l’estança adolescent a casa sons pares, no acumulant columnes dòriques (i jòniques) de plats i gots per netejar a la pica.

tercera.- ANDAQUENOETSPRINGAT, fóra d’hores laborals, farà els recadets i gestions (anar a buscar els llibres d’escola, comprar una canya de pescar -ara li ha pegat per pescar- i bambes per en J, etc) de sobte imprescindibles però que, abans, ningú no realitzava.

quarta.- ANDAQUENOETSPRINGAT no utilitzarà la llar familiar per improvisar sopars d’entrada d’estiu amb amigatxos en els que es sopa poc i es beu una mica massa ni, òbviament, per cap altra tipus d’esdeveniment nocturn de qualsevol caire i natura.

cinquena.- els ipods familiars (dos) quedaran sota guarda i custòdia d’EMPIROVAMPIRO ja que les hores a la platja solen ser, alguns cops, una mica ensopides. si ANDAQUENOETSPRINGAT vol escoltar música quan arribi a casa; que es posi la ràdio o canti ell.

sisena.- ANDAQUENOETSPRINGAT tindrà dret, això sí, a dormir ben espatarrat (travessat fins i tot, si vol) al llit conjugal.

setena.- ANDAQUENOETSPRINGAT consolarà, mitjançant diverses trucades telefòniques diàries, a EMPIROVAMPIRO per la tristor, per la buidor existencial d’uns dies de platja, aire condicionat, lectura, descans i gelats magnum que ell encara no pot patir. ANDAQUENOETSPRINGAT seguirà afirmant (contra vent i marea) al final de cada contracte, apunt i conversa; que estar de rodríguez a barcelona és la cosa més divertida del món. la hòstia.

81 comentaris:

Martadoes ha dit...

Qué lástima, ANDAQUENOETSPRINGAT! En fi, aprofita per recuperar el comandament de la tele si més no...

lisebe ha dit...

JAJAJ. he parat uns minuts per veure aigua i m'he posat a veure els blocs, jo també treballo aquest mes encara.

I m'ho he pasat pipa llegint el contracte redactat saps ANDAQUENOETSPRINGAT crec que ho som uns quans aquest mes.., mai s'ha de perdre el bon humor si senyor!!!!!

Però ja veuras que tot té la seva part positiva oi?? Aviat arribarán les vacances!!!!!!!!!!!!!

Molts petonets Òscar

Marta M.Q. ha dit...

Jajaja brutal! Si tots els contractes fossin així, no? Jo per aquestes dates també estaré treballant, ànims! Després ens tocarà disfrutar a nosaltres!

Gabriel ha dit...

En la clàusula dos m'ha semblat veure que específica alguna cosa de plats i gots a la pica?
Bé tampoc és tan xungo el contracte...em pensava que hi hauria una clàusula que especificaria que Andaquenoetspringat hauria de comprometre's a deixar el pis com una patena.
Bé sempre tens uns meravellosos dies que la pica pot convertir-se en una colonia temporal de gots, plats i altres insectes i abans dels dia 30 de Juliol pots cridar a Don limpio i al Sr.Cilling Bang i no quedarà rastre del delicte.
En casos d'emergència et recordo que pots fer una consulta a la teva Verge particular: La Virgen de la Cueva, advocada dels Rodríguez d'estiu.

Marta Contreras ha dit...

Mira que s'ha de ser pringat :=)

Qui ho sabrà el que fas o no fas?

maria ha dit...

Jejeje, m'he rist molt amb el teu contracte! Les coses si és porten amb humor i filosofia millor que millor (quin remei,no?)

Per cert, la cançó un 10! Jo crec que el "al mar, al mar" a capella pot quedar-te molt lluit :)

Joan ha dit...

Home! Quin fart de riure. Ai, sempre et quedarà el dret a queixar-te, que queda molt xulo. Anda que no ...

sànset i utnoa ha dit...

Total, que estàs de Rodriguessss!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

tots els contractes tenen errades que et poden lliurar d'alguna cosa o embrancar-te en un altre, per això no hi pateixis.....
El que has de patir és per el que els trobaràs a faltar.
Una mica pringat si.....;)

TORO SALVAJE ha dit...

ANDAQUENOESTSPRINGAT necessita un advocat urgentment....

Salvador Macip ha dit...

Molt bo el decàleg del Rodriguez. Que et sigui lleu!

Anònim ha dit...

Óscar, sóc advocat en exercici però encara no m'he pogut llegir del tot el nou Codi de Familia aprovat recentment pel Parlament per "69" vots a favor ... és que son uns "catxondos" !!!. El motiu és que encara vaig per la pàg. 451 de les 881 de la sentencia del TC ufff ... o sigui que no sé encara si el nou Codi conté alguna disposició sobre el comandament de la tele, ampliament demanada pels pares mancats de tota autoritat com nosaltres (el meu DNI també comença per 35), però com que estaré uns dies de Rodriguez si vols el llegim junts amb unes quantes birres: això sí, a cada teva, que m'agrada transgredir les normes je je je

Ada ha dit...

Va, no et queixes tant, que et deixen la casa per a tu sol! jajaj... Aquests contractes ja es sap, siii siii... i després fas el que et dóna la gana!

Anònim ha dit...

Més que un constracte sembla una sentència! L'Andaquenoetspringat, almenys, pot tenir el consol d'allò que diuen que els dies passen volant...

Striper ha dit...

Recupera el control del mando encara que no mes sigui de la tele, quedat dormit al sofa sense que et despertin per dirte que dorms.

Albert ha dit...

Jajaja, molt bo. Potser ets un pringat, però sempre podria ser pitjor.

Sobre escoltar música, recorda que tens el youtube, no cal que cantis!
Adéu!

En Roc a la Cuina ha dit...

HOLA ÒSCAR, GUAPO TU

JE,JE UN CONTRACTE COM " CURRAT" I MOLT AUTENTIC...

AVIAT VACANCES I FESTA MAJOR A SANTA SUSANNA

PETONETS SUSANNA

Assumpta ha dit...

I... ANDAQUENOETSPRINGAT, a més, enyora molt EMPIROVAMPIRO :-PP

Crec que valores poc això de poder gaudir del mandu de la tele... i d'un llit doble per tu solet :-DD

Les Coses són com Som ha dit...

jaja, que bo!!
Aviam, això ho ha vist l'E i J? o sigui, que és la prova que queda escrit.
ANDAQUENOETSPRINGAT ets tot un paràs, i segur que cuidaràs molt de la llar, almenys que quan arribin estigui tot en ordre. Fer de rodríguez de tant en tant puja l'estat d'ànim.

GEMMA ha dit...

Només són un dies, i les retrobades acostumen a ser genials, upali!

Sílvia ha dit...

Hola Òscar???!
al contracte li falta la clàusula de rescissió.
salutacions
sílvia

niña de azucar ha dit...

Ho sento pringat!aisss vull dir Òscar!! XD

neus ha dit...

ejem... d'això... i la lletra petita, què diu?

Jordi Casanovas ha dit...

pots fer el que et sembli, al contracte no hi ha ni penalització ni càstig per incompliment, ni s'ha designat un tribunal on disputar el litigi en cas d'haver-n'hi.

Six X ha dit...

és que us queixeu per vici; el contracte és força raonable (a part de la clàusula quarta) i és que hi ha coses que se us han de posar per escrit (o repetir-vos-les moltes vegades) per tal que no les oblideu de fer. Perquè us agrada tan poc que us manin??? (és que no caldria, ja ho hauríeu de fer de per sí.

maria ha dit...

Que bo!Un post boníssim!
ANDAQUENOETSPRINGAT descansa sobretot.

Goculta ha dit...

Sense timbes nocturnes? necessites un representant ;)

rits ha dit...

ànims, que aquest contracte només té vigència de 15 dies i no és prorrogable tàcitament.

Carme Rosanas ha dit...

Je, je, je... quins contractes!

Jo crec que en aquest contracte obvies moltes coses, com ara que
Andaquenoetspringat farà el que li donarà la gana, ja que ningú el veurà... algun avantatge ha de tenir estar de Rodriguessss. No? algun segur que el te! ja ens l'explicaràs quan el descobreixis!

el paseante ha dit...

Al fiestorro del dia 23 a casa teva convido també la Núria (la de Sabadell)? De moment vindré amb la Carme, la Lídia i l'altra Núria (la de Catalana de Occidente) com vam quedar. Dis-me alguna cosa quan puguis.

GURMET ha dit...

Ja et veig menjant a la tauleta del sofa, ben atapeit de petites gormanderies gastronomiques.

Sergi ha dit...

Davant de tan formal redactat, i tenint en compte que les dues parts l'han convingut, només puc dir-te una cosa: anda que no ets pringat!

Elfreelang ha dit...

Una instància formalment impecable! el contingut és poc convencional però crec que pot ser acceptat sense manies a qualsevol finestreta d'administració familiar....

òscar ha dit...

emociona tenir el comandament de la tele SENSE CALETRE. el que ja no emociona tant és la programació d'estiu de la tele.

el bon humor, LISEBE, és una clàusula innegociable de tot contracte de parella, familiar, amistat o el que sigui. la clàusula número 1.

estic comptant els dies MARTA. tinc ganes de travessar-me al mar i no pas al llit aquest que és massa gran.

la pica va per bon camí GABRIEL. segueix el creixement que marquen els cànons i que només la "suciedad se ve en un bang" de cilling bang aturarà abans de marxar de cap de setmana. la vírgen de la cueva està una mica fins el gorro de tots els que demanem que plogui per refrescar una mica l'ambient.

eppps MARTA ... a escola deien que si un copiava s'enganyava a ell mateix. doncs si no acabo cumplint, encara que no ho sàpiga ningú, també m'enganyaria a mi mateix :)

la canto MARIA. especialment a la dutxa (ara em poso poètic) tot evocant el inmens blau que en uns dies m'acollirà.

el dret a queixar-me és un dret de "xixinabo" JOAN, especialment quan tinc un seguit d'obligacions contractuals que vaig signar, tot s'ha de dir, sota coacció :)

estic que no estic SÀNSET, que vindria a dir que estic de rodríguez però no estic d'acord amb estar-hi. s'entén algo? :)

pringat del tot JOAN. espero que el defensor del pare actui d'ofici i acceleri les meves vacances que ja en tinc ganes.

massa tard (com gairebé sempre) TORO; ja he signat un contracte amb tota la fila de ser anticonstitucional i antitot.

lleu no ho està resultant SALVADOR però ... puc fer altra cosa que queixar-me per aqui?

òscar ha dit...

jo MARLET, per fer unes birretes, llegeixo les 430 pàgines restants del nou codi de família i, si cal, l'ulysses de joyce. al migdia, això sí, que no hi ha cap clàusula al contracte que em limiti organitzar àpats en horaris infantils.

el que em donaria la gana, ara mateix ADA, és estar a la platja a l'ombra d'un cocoter. i això, de moment, no ho puc fer. on aniré de vacances no hi ha cocoters però per somiar que no quedi!!!

volen sí, ALBERT. però volen molt poc a poc i amb molta calor, i sense platja, i pencant, i ... en definitiva: una sentència!

tenir el mando tampoc és que moli tant JOAN. total, per acabar veient "callejeros" o "españoles en el mundo" i acabar pensant: "tota aquesta gent de la tele a llocs exòtics i jo, pringat de mena, pencant com un ase a barcelona".

no és el mateix ALBERT. ser rodríguez i mandrós alhora no és incompatible i al ipod ho tinc tot concentradet, amb carpetetes i al youtube ... s'ha de buscar!

falta ben poquet ja SUSANNA. tinc unes ganes de prendre'm un d'aquells mojitos que fan al passeig ...

valorar ho valoro ASSUMPTA però és que ... tinc tantes ganes d'anar-hi ja. ni mando ni llit king size per mi: vull vacanceeeees!!!

puja l'estat d'ànim de l'E i en J, INSTINTS, que estan a tuttiplen de vacances mentre jo vaig fent matricules d'escoles i comprant canyes de pescar. demanaré danys i prejudicis en forma d'un gelat diari. o més.

queda encara una setmaneta llarga GEMMA. sort que la trampa del finde fa l'espera una mica més curta.

és un contracte ben blindat SÍLVIA. aquí no hi ha rescissió ni clàusula escapatòria que valgui. més heavy que el del cesc amb l'arsenal.

no-no ... res d'òscar, NIÑA DE AZUCAR. fins el dia 1 d'agost dir-me pringat no és cap manca de respecte; és una realitat com un temple.

òscar ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
òscar ha dit...

la lletra petita, benvolguda ELUR, diu que qualsevol altra clàusula que en un futur es desitgi incloure ha de comptar amb el imprescindible vist i plau de la part anomenada empirovampiro. vamos ... que tinc ben poc a fer!

tu no has vist, JORDI, la cara de tribunal implacable que pot acabar ensenyant la meva dona. riu-te del tc!

som homes, SIX. i ja se sap que els homes som una mica durs d'oides des de temps inmemorials :)

amb aquesta calorada, MARIA, ni això faig a gust. ja sé que semblo un nen poc abans de reis però ... jo vull les meveeeeees vacances ja!

em cal un mànager sí o sí, GOCULTA, però ara ja, amb tot firmat, hauria de negociar el meu contracte per l'any vinent.

nooooooooooo RITS; prorrogable nooooooooo. jo ja no torno a signar res sense la presència d'un advocat amb garanties.

bé, si que n'hi ha un que no figura al contracte CARME: puc escarxofar-me al sofà sense que ningú se'm segui al damunt. i això, amb la calda que fa, és de valorar :)

només hi falta la sara de sanitas PASEANTE, que compto que l'avises tu. això sí; ho hem de fer al migdia que la veina de baix (una xivata) treballa fins les vuit de la nit. compro moritz per beure, oi?

només menjo que porqueries GURMET. fa dies que no tasto una amanida per ... mandra de fer-la.

i dius d'allò més bé, amic XEXU. però ser pringat també requereix d'una dignitat que, de moment no em porta a la platja, però que em fa una mala cosa de digne. :)

nooooooooooo, més recadets nooooooooo ELVIRA. passo per anar al coi d'escola i al decathlon per la canya, però a fer cua a l'administració ni hi vaig!

VERD ha dit...

Els que no tenim vacances sóm els pringats...ANDAQUENOSOMPRINGATS.

Bones vacances i gràcies per visitar el meu blog

Lastienditas ha dit...

xDDD
quin mal de riure!
I ja està firmat aquest contracte??!
Segur que les teves vacances arriben aviat! Les meves les estic desitjant!
PD:Sort durant la quinzena del 19 al 30!

Alyebard ha dit...

Llàstima pels i-pots, però tenir el comandament i que ningú et digui què has de veure, i poder-te passejar amb calçotets per casa, amb una cervesa, sense que ningú et digui res és tant de PRINGATS! (ja,ja,ja). i qui no es consola és perquè no vol.

neus ha dit...

oh vaja... l'Empirovmapiro et té ben atrapat doncs... i Andaquenot'agradaquesiguiaixí!

una abraçada i ànims per suportar l'enyorança!

(sàpigues que vaig riure molt ahir quan et vaig llegir)

Laia... ha dit...

I ens creurem la clausula 4? venga va!!

bajoqueta ha dit...

Vols dir que lo de la clàusula de fer sopar a casa no es pot trencar? jiji

Eva ha dit...

Jajajaja!!! Empirovampiro són uns craks....
Que vagi molt bé l'etapa de Rodríguez!!!

Núr ha dit...

Una cosa! L'ANDAQUENOETSPRINGAT tindrà vacances algun dia o què??? Pobre... Això et passa per deixar constància escrita d'aquestes coses... No hi ha cap apèndix que prevegi una escapadeta de cap de setmana a veure els EMPIROVAMPIRO???

polaroid mental ha dit...

pren-t'ho com un assaig de vacances, al cap i a la fi les vacances resulten ser un canvi d'hàbits quotidians...aprofita-ho i ànims! que queda una creueta menys per tatxar!

Unknown ha dit...

Esper que el parèntesi Rodriguez et sigui profitós, Andaquenoetspringat. El meu mes i mig, em va donar per a molt. Esper que a tu no t'ataqui la melangia. I alerta amb la lletra petita...

◊ dissident ◊ ha dit...

L'única clàusula bona és la sisena, ANDAQUENOETSPRINGAT!

Disfruta-ho!!!!!

Salut!!

Esther del Campo ha dit...

ANDAQUENOETSPRINGAT!!! i la lletra petita...!!!??? tot contracte ha de tenir lletra petita, Times mida 6!
Perque a Barcelona a l'estiu tambe te la seva gracia!!!! No pringuis gaire, doncs!!! :P Salutacions des de Canada!

Ester ha dit...

Com diu el tema jo tb tinc el cap ple de perdals. Sensacional l'escrit, com sempre vaja

RaT ha dit...

Andaquenothopassarasbe.... molts ploreu però després....

un text genial!!

sergi ha dit...

jajajajjajaja...quin riure noi!!!!!!

òscar ha dit...

sempre es pot dir, VERD, allò de que en no tenir vacances es pot gaudir dels llocs -habitualment plens- sense gentada, que pots redescubrir la teva vila o ciutat, que vas al súper sense patir unes cues superbes, ... tot plegat "paparrutxes": no tenir vacances no és pas el paradís!!! gràcies a tu!

el contracte està signat i executat, TIENDITAS. quan dic executat vull dir que a mi m'està executant de valent.

els ipods van ser una peça clau de la feixuga negociació ALYEBARD. no entenia -ni entenc- la democràtica repartició del bens musicals de la llar, la veritat.

faigelquepucimés, amiga ELUR. ahir nit, mentre a la tele feien "bones", vaig acabar deixant el mòbil en altaveu perque m'estava entrant tortícolis de tant bla-bla que ens gastavem l'E i un servidor. algú sap com va acabar l'episodi?

creute-la del tot LAIA. de la que en tindria dubtes, més que fonamentades, és de la 2. això d'anar alçant una columna de plats sempre ho he trobat d'allò més artístic :)

podria mirar de trencar-la d'amagatotis BAJOQUETA però ... amb quíns plats sopar si tots són a la pica? :)

i, al damunt EVA, em venen la moto via telefònica que estar allà no és tan guai com aparenta. va home vaaaaaa; a mi amb sopars de duro quan els vaig inventar jo! :)

sí-sí NÚR; aquest cap de setmana m'hi vaig cames ajudeu-me. el meu bronzejat vigilant-de-la-platja necessita tornar a agafar el tonet.

doncs vaja assaig POLAROID! si les vacances seran així: millor que em quedi a barcelona :)

jo només he signat aquest VIDA. tot i que la meva dona és tota una crack encasquetant lletra petita. miraré el revers del din a-4.

a "gràcia" ja hi treballo cada dia ESTHER. la veritable gràcia seria estar dins del mar fins arrugar-me tot. disfruta del viatget, punyetera!

gràcies ESTHER. el "rodriguecisme" fa que la inspiració acabi per sortir.

no m'ho passo gens bé RATETA. això és, diguin el que diguin altris rodríguez, un pal de "no te menees".

sort que, rient-me una mica de mi SERGI, els dies van passant.

Alepsi ha dit...

ANDAQUENOESPRINGAT... d'on et ve aquest singermornisme?

(per cert, gaudeix del descans que suposa quedar-se sol a casa... ;)

Ernesto Niebla ha dit...

T'han deixat més controlat que auqn estàs acompanyat. haw, haw, haw,.
M'he fet un fart de riure llegint-lo.

sànset i utnoa ha dit...

Sí, ets un Rodríguess per imposició. La pitjor de totes les possibilitats!

*Sànset*

jomateixa ha dit...

jajaja, ja estas fet un bon singermornings ja...

òscar ha dit...

singermorning se'n neix, ALEPSI. si, a més, ets el fill petit acabes fent d'aquesta condició el teu modus vivendi i, fins i tot, operandi. veus? aquesta és la típica resposta d'un cantamanyanes.

ni que ho diguis ERNESTO. estic visquent el meu particular gran germà orwelià.

ser rodrigues per voluntat pot molar, SÀNSET. per imposició ... és una condemna!

dir el contrari seria mentir JOMATEIXA. ho soc, i he de carregar amb :) aquesta feixuga càrrega.

neus ha dit...

el volia mirar però me'n vaig descuidar... catxis!
ànims Andaquenoetsdebonapasta que el juliol ja s'acaba!!!
una abraçada!

Clidice ha dit...

Molt divertit :) però quin control més angoixant, això no és una forma seriosa de fer de Rodrigues :(

Una vegada em va tocar a mi fer-ne, de Rodrigues, i em vaig avorrir com una ostra, la veritat. Serà que els homes us ho deveu passar més bé. O serà llegenda urbana ;P

Bones vacances!

El veí de dalt ha dit...

Xaval!
Truca'm que jo també ESTICPRINGATPERÒFELIÇ! Tant pringat que a sobre estic d'obres a casa i la família dispersa Catalonia enllà!

òscar ha dit...

el juliol ja és a punt de dir adeu, ELUR. i jo, més o menys a punt, d'abandonar la meva "trista" condició d'andaquenoetspringat per conquerir, definitivament, l'anhelada d'empirovampiro. vaja ganes!!!

una llegenda urbana més gran que qualsevol que pugui sortir a "cuarto milenio" CLIDICE. com bé dius ... com una ostra!

estar de rodríguez VEÍ, i al damunt amb obres, amb sembla motiu més que suficient per marxar, definitivament, de ... vacances!

Candela ha dit...

Boníssim ajajjajaja

Rita ha dit...

Hahahaha que bo!!!

Va, va, "trista" diu... ;-)

Joana ha dit...

Ni un soparet? No m'ho crec :)

òscar ha dit...

gràcies CANDELA; la meva era de rodríguez és a punt (per fi) de quedar fulminada.

demà se li acabarà, de cop RITA, la tristor.

ni un trist soparet JOANA. parauleta del nen jesús o del jesuset de la meva vida que és nen com jo.

Anònim ha dit...

Te deisat una coseta al meu blog. Muas

Noctas ha dit...

Ets un crack amb molta imaginació. Andaquenoetspringat es compromet a tornar a deleitar-nos amb un els seus escrits just quan s'acabi aquest periode de Rodrigez! Abraç

khalina ha dit...

Noi, et llegeixo quan just ha acabat la vigència del contracte. L'has incomplert? jeje. Vinga que segur que has estat ben tranquilet fent encàrrecs sol i cantant "a grito pelado" pel pis

òscar ha dit...

gràcies LANDSBURY. ara mateix m'hi atanso. a veure què ... :)

el periode s'ha semiacabat NOCTAS. però, gràcies a la simpàtica feina, tinc una ampliació fins dijous. demà, fart ja de l'engarjolament, reinventaré una de les clàusules sortint a sopar amb "amigatxos" a tuttiplén. :)

no-no KHALINA; soc un home de paraula i vaig seguir el contracte fil per randa. demà, això sí, em permetré el petit plaer d'una sortideta de solitaris.

Jordicine ha dit...

Ja has tornat? Com ha anat el contracte? Ja ja ja. Molt original, com sempre. Una abraçada, crack.

òscar ha dit...

l'he paït com bonament he pogut JORDI. és a dir; avorrit com una ostra. demà marxo ja (per fi) a afartar-me de platja, tennis i gelats. abraçada crack!

Carlos ha dit...

veig que has estat molt ocupat, i que continues fent-me riure en cada entrada que fas. A més, hores d'ara ja estaràs de vacances i el contracte s'haurà finiquitat, així que a retrobar la família.
Gràcies per la visita, el comentari i la benvinguda ;D

òscar ha dit...

tot just aquest matí, CARLOS, estreno condició de mepiroporqueyolovalgo. retrobarem la bronzejada (grrrrrrrrr) família i seguirem -marxo amb el pc- llegint-nos, retrobant-nos i rient des dels blocs. una abraçada!

Anònim ha dit...

Estar de Rodríguez també pot ser genial, no? Molt bones vacances! :)

zel ha dit...

Encara dura? tants dies? Jollons, aquest contracte és l'hòstia!

òscar ha dit...

en el meu cas massa genial no va ser CATERINA. genial és estar com estic ara: fent el patxorro i en companyia :)

noooooooo ZEL. el contracte ja està més que vençut. ara, el que m'agradaria, és que el contracte de les vacances tradés més en acabar-se.

Thera ha dit...

M'ha encantat el post. Genial! Tot i que en aquestes dates molt em suposo que el contracte ja deu estar absolet. Salut!

òscar ha dit...

el contracte està més que caducat THERA i, tot i que el wifi públic m'ha gairebé exiliat de la meva condició de blocaire per poder-ho proclamar (als quatre vents), puc garantir que la meva condició ara és la de EMTOCOLAPERATOTELSANTDIA.

Laia ha dit...

Alucino amb els seguidors que tens!

òscar ha dit...

si t'he de dir la veritat, LAIA, jo ... també! :)