diumenge, 28 de desembre del 2008

alta fidelitat

engegaré els tràmits legals per divorciar-me del tabac, ingressaré en una clínica de desintoxicació de sèries de tele americanes, copiaré en un full, mil vegades, la fruita no existeix únicament com formós adorno de plantes i arbres ... ja se sap; l’entrada de l’any nou, t’empeny a fer llistes de bons propòsits i canvis d’hàbits pels propers 365 dies. any nou, llista nova.

el millor llibre, el número u del rànking de les meves lectures del 2008 és “alta fidelidad” de nick hornby. no hi ha color! rob fleming, el prota de la història, utilitza la profilaxi de la passió per la música per protegir-se del compromís i viure instal•lat en una adolescència continuada als trenta-sis anys.

rob és propietari d’una atrotinada botiga de discs i un malalt de les llistes. una tronxant classificació dels cinc trencaments sentimentals més memorables de la seva vida (rabieta infantil d’un home abandonat per la xicota) dóna el tret de sortida a una divertida narració en la que desfilen amagats sota la disfressa de la música, com si fos una rua de carnaval, temes com família, amor, sexe i por a la maduresa.

l’omnipresència de clàssics del pop a les seves pàgines no limita el llibre al ghetto dels lectors melòmans. pots gaudir-lo des de la primera fins a la última plana encara que els teus referents puguin tenir la questionable catadura musical de, per exemple, king áfrica o georgie dann.

autoparòdic i agut, però també tendre i reconfortant. si pertanys al col•lectiu dels fòbics als llibres, stephen frears va dirigir, l’any 2000, una versió cinematogràfica protagonitzada per john cusack força honesta amb l’esperit de la novel•la.

arriba l’any nou i, amb ell, les llistes de nous propòsits. vull deixar de fumar, racionar-me les sèries de tele americanes i seguir una dieta que inclogui verdura i, al menys, una peça de fruita al dia.

el que no vull que canviï al 2009, ni mai, és seguir-me veient al mirall com un adolescent dins l’alienígena cos d’un home. el que no vull que canviï mai són les ganes de posar-me dempeus davant llibres com aquest a dedicar-li un estrepitós aplaudiment tot i que, a casa, en veure’t, preguntin incrèduls: què coi fas aplaudint un llibre?

41 comentaris:

Rita ha dit...

Recordo haver-ne vist la pel·lícula i que em va agradar molt, tot i no recordar-ne massa coses ara.

Aisssss la llista de primers d'any... Ja fa dies que l'estic fent mentalment! ;-)

Lula ha dit...

Primeeeeeeeeeeeeeeee

No he llegit el llibre, però la peli és guapíssima, potser caldria revisar-la... mmmmm....

Jo no deixaré de fumar, ni deixaré de mirar sèries americanes, fruita, fff, fruita... wenu, ja veurem

I ara he de comprar-me aquest llibre? Òspet!! (català per Jopeta)... si el veig no podré contenir-me. GGGGRRRR Le estas quitando el pan a mis hijos!!!

No faig llistes ni desitjos de bons propòsits per fi d'any, ja fa temps que lo de 'quemequedecomoestoy' em serveix per tot.
Jo al mirall hi veig encara la boja de sempre, tot i que els anys passen, només canvia el color i la llargada dels cabells, i si bé vaig oblidar un temps aquella adolescent, la vaig retrobar i no penso deixar-la escapar!!! NO HO FACIS TU TAMPOC!!!!

2009 petonassos

Lula ha dit...

ÒSPET RITA!!!!!


ñññññ

Anònim ha dit...

Sempre les teves reflexions porten a noves reflexions per mi a veure com n'ets de centrat, i és que et llegeixo i et veig segur de tu mateix, no canviis aquestes coses, parlen per nosaltres :)

Sergi ha dit...

Caram, et diria que m'interessa molt el llibre que comentes, però em sembla que em sentiré massa identificat amb el protagonista, i no sé si això em farà tanta gràcia... Jo també sóc un malalt de les llistes i de la música, i em resisteixo a fer-me gran en molts aspectes, però suposo que això ens passa a molts homes d'aquesta edat, no?

Prometo que el buscaré (després de tots els que tinc per llegir, que si no se'm desbaraten els plans i hi ha llibres que no acabo llegint mai!), però si després em causa un trauma, al que buscaré serà a tu. Ei, és broma, eh, que això ha sonat molt Corleone.

M'agrada que la gent parli dels millors llibres que ha llegit aquest any que s'acaba, ja veus, jo n'he fet la llista completa. És una altra manera de fer balanç, oi?

I de propòsits jo no en faig mai, total, per no complir-los. Queda't només amb un pel 2009, i concentra't plenament a aconseguir-lo, deixa de fumar. La verdura ja vindrà.

Montse ha dit...

Ostres, jo no deixaré de fumar, (entre altres coses, pq no fumo, clar, jejejeje) però m'apunto aquest llibre per la meva llista del 2009.
Pel que fa al punt d'adolescent que tens, (que és ben potent, per cert, crec) conserva'l, sobre tot conserva'l, i el puntàs d'humor cínic també!!!
(Pd. Si et quedes més tranquil, jo no aplaudeixo llibres, però ballo dalt del sofà quan alguna cosa -sigui la q sigui - m'agrada prou. Amb el teu blog ho faig, de vegades... jejeje)

JJMiracle ha dit...

Mentre que de cara al 2009 continuïs escrivint al blog, a mi ja em sembla bé. Aplaudir els llibres (de prop) pot anar bé per treure'ls la pols :-)

Montse ha dit...

T'envio un regalet per mail. Obre'l!!!

Irene Pujadas ha dit...

ja sé què demanaré per reis :)

bon any òscar! i segueix fent el crío, home. que mola.

Assumpta ha dit...

Ostres Òscar, que bé que escrius!!!

Tan se val que sigui un relat inventat, com que expliquis una anècdota o recomanis un llibre... és que és un gustàs llegir-te, eh?

El prota del llibre es sent com un adolescent als 36 anys... jo m'hi sento i en tinc 47... és molt més greu... començo a tenir por que la gent em miri de forma rara pel carrer quan vaig amb ma germana (42) fent el ximplet... :-))

Jo no faig llistes (però aquest any en farè una dels llibres que vagi llegint, així al fi de 2009 podré fer un post com en XeXu jeje) però ma germana sí... és una boja de les llistes (crec que no tan sols sap tots els llibres que ha llegit si no les pàgines totals que ha llegit jajaja)

Si em faig una llista de propòsits segur que la incompleixo del primer fins a l'últim punt... sóc un desastre total, així que millor no fer-la jeje

Paraula de verificació: GASHE (curiosa)

Ferran Porta ha dit...

Trenqueu amb la rutina!
Jo només tinc un propòsit:
no fer-me llista de propòsits.
En primer lloc, perquè per mi l'any comença amb el meu aniversari, que coincideix amb "l'inici de curs", al setembre.
I en segon... perquè no val la pena: visca els propòsits de cada dia!

Si tu també n'has de fer un, de propòsit, pel que a mi respecta hauria de ser aquest:

1... i únic propòsit de l'Òscar:
no deixar d'escriure al blog!

Feliç avui.

Eva ha dit...

...això serà un propòsit per l´any vinent, i això, i.... i així va passant el temps i vas omplint, almenys jo, una llista imaginària de coses que voldries fer i no fas. El pitjor de tot és que quan arribes a casa no escrius el que has pensat, ja arribarà un altre moment, de manera que les llistes de propòsits per l´inici de l´any sempre són les mateixes. Ai quin cap!!!! M´estimo més no fer una llista i sí poder fer allò que em ve de gust en el moment que sorgeix...
Per cert, aquest llibre aniré a buscar-lo ja mateix, ja em pica la curiositat!!
Bon any!!!

syl ha dit...

Visca Nick Hornby i l'esperit jove en cos d'alienígena, jeje xD
Si no has vist la pel·li, te la recomano!

:) Bon any!

http://www.youtube.com/watch?v=LJSmGMi6keo

kweilan ha dit...

De tot el que dius el que em sembla fantàstic és no perdre l'entusiasme davant les coses que ens agraden, com, per exemple, un bon llibre. I en un altre ordre de coses, lo de menjar fruita cada dia és important.

Joana ha dit...

Aplaudir davant d'un llibre és semblant a abraçar els arbres... a parlar a les plantes o mirar-te davant del mirall i veure-hi l'essència de nosaltres mateixos , allò que no canvia i que alhora canvia. Inversemblant?
Bones Festes si no t'ho havia desitjat!

lisebe ha dit...

Ostres quine sort!!!

Jo no fumo ho vaig deixar fa gaira bé més de 10 anys es molt futut els primers 15 dies despres tot es millor!! Que la sort et companyi !! ho dic per deixar de fumar per la resta ja se que ets afortunat.

Del llibre, ni flowers, pero el tindré en compte.

Feliç cap d'any i molt bob¡na entrada d'any per tú i els teussss

T'ho desitjo de tot cor. Bé jo i els meus integrans a casa!!!!

Molts petonets maquissim!!!!!

Sirvi ha dit...

Em recordes tant un dels meus millors amics que sovint puc visualitzar-te clarament... en aquest cas, aplaudint el libre, jejeje.

Jo, per al 2009, l'únic propòsit que tinc és dedicar el meu temps lliure a fer coses que realment m'interessin i em vinguin de gust; espero aconseguir-ho.

Feliç 2009!!!

khalina ha dit...

No he vist el llibre no he vist la pel.lícula :( No m'ho apuntaré a la llista de bons propòsits pel 2009 perquè no en faig. Si algú vol deixar de fumar perquè no ho fa ja? Si algú vol fer règim perquè espera a dilluns? No deixis per demà el que vols fer avui jaja. Però posar una data és una dada bàsica en qualsevol pla estratègic. Si vols planificar bé, objectiu, data d'inici, duració, responsables...Jo planifico a la meva manera. Vaig deixar de fumar farà uns 3 anys i pico. I va ser quasi sense pensar-ho. I ara me'n alegro.

Saps? T'imagino aplaudint el llibre. Sí senyor. Un ha de ser espontani. No aplaudeix la gent al cinema quan acaba una peli? No aplaudeix la gent quan aterra un avió? Ja sé que això no passa sempre, però si un té ganes ho fa. En alguns casaments s'ha aplaudit
També es va aplaudir en l'enterrament de la meva tieta, i ho vaig trobar preciós.

Bon Any Nou 2009! Bons propòsits! Bones llistes resum de l'any!

Deric ha dit...

jo mai em faig llistes de propòsits perquè mai els compleixo

Delfica ha dit...

John Cusack amb el friki Joe Black i el dependent raret... un trio espectacular. Cinema Alexandra, any 2000, versió original. I sortir del cine pensant... hosti, ja era hora! Un guió comme il faut!!
Títol pendent com a nou propòsit personal per 2009.
I deixa el tabac ja, home!!!

rits ha dit...

no he llegit el llibre, xò vaig veure la peli fa temps. I em va agradar força.

Que no acabem de crèixer mai!!!

Els proposits d'ny nou, potser no els complim, xò com a mínim ens ho proposem.

carina ha dit...

Estic plenament d'acord amb tu, crec que alta fidelitat és un bon llibre. Et recomano Pop Corn (aviat el ressenyaré al meu bloc) crec que t'agradarà i també et recomano (si no ho has fet) que llegeixis alguna coseta de Chuck Palaniuk (és l'escriptor del Club de la lucha, entre d'altres), també el ressenyaré un dia d'aquests. Bones festes i petonassos. Espero que trobis Vicente Gallego i t'enamoris com jo.
Sempre, sempre és agradable i sorprenent llegir-te... gràcies pel teu bloc

òscar ha dit...

com sol ser habitual en aquests casos, i pel meu gust, el llibre és encara molt més atractiu RITA. les llistes d'any entrant, com tu, mentals. així no hi ha testimoni escrit del que penso incomplir :) els propers 365 dies

jajaja LULA. òspet ... no crec que calgui furtar-lis el pa als teus vàstags! hi ha l'opció biblioteques municipals i també, la de seure amb tota la patxorra al fnac (en un parell de matins fas, que és curtet) i llegir el llibre. llàstima que, al fnac, :) no hi deixen fumar mentre ets als sofarets aquells que tenen. 2009 petooons!!!

no creguis CESC (bon dia, primer de tot!); reflexiu i mitjanament centrat ho soc, però segur del tot mai se'n està i, com tothom, a vegades crec caminar més a còpia de pals de cec que d'altra cosa. mirant de somriure, això si! :) bona entrada d'any, crack!!!

amenaces mafiosilles, XEXU??? si estic sotmés a l'omertà com podré postejar??? :) segur que t'agrada i, segur també, que trobes molts trets de identificació. jo els vaig trobar i el únic trauma que em va provocar va ser la lectura compulsiva d'altres títols (31 canciones, fiebre en las gradas, como ser buenos i en picado) de nick hornby. estic en procés de rehabilitació hornbianna!!!

ostraaaaaaaaaa MONTSE, moltes gràcies (triplicades!). primer, pel fantàstic desig de pau pel 2009 que penso incloure al bloc. segon, pel reconeixement/premi a la creativitat que t'agraeixo moltíssim i, també, penso penjar al boc sols acabi de respondre-us. i, tercer, per fomentar aquesta vena adolescent amb balls dalt del sofà que, tot i que queda un pèl cursiló dir-ho, ningú crec no hauriem de perdre. visca l'adolescència continuada! :) petooonets!!!

jajajaja MERCE! treure la pols dels llibres és un acte d'amor. per mi, de menut, era un "exercici" d'obligat compliment cada dos mesos a casa mons pares. creia que era un conyasso però, ara, els hi agraeixo ja que "el roce" ha acabat fent "el cariño" :)

t'agradarà IRENE. i seguir fent el crio ja hi segueixo, suposo que es nota. trobo a faltar, per això, que em regalin per reis clicks de famòbil i pilotes de futbol "de reglament". quín pal això de crèixer!!! :)

per mi és un gustàs trobar sempre el teu comentari tan carinyós ASSUMPTA. ets un sol! i, el que hauries de mirar de fer, és convèncer a ta germana perque faci més la ximpleta quan va amb tu. amb el nen, quan l'acompanyo a escola cada matí, hauries de veure la de tontèries que fem pel carrer fent carreres o jugant partits de bàsquet per les voreres (amples) amb comentaris/imitació de lluis canut. algun matí, uns homes de blanc ens internaran!!! petooonets

molt bon dia sr FERRAN. com deia aquell (domingo balmaña, crec) ... totalmente de acuerdoooo! els propòsits pel dia a dia. els de llarg termini solen tenir sempre el mateix "termini": la no realització!!! per tant: anar penjant cosetes al bloc i anar fent, que ja és! una abraçada i molt bon any!

hola-hola-hola EVA. estic amb tu; els propòsits pel dia a dia. fer llistes a mig termini acaba esdevenint, al menys per mi, una feina estèril i un cúmul d'incompiments. per tant, millor anar fent el què vols (o el que pots!) sense més cabòries com diria el "fals" montilla :). per cert, si el presupost ho permet, recomano també el que em té enganxat aquest darres dies: "los hombres que no amaban a las mujeres" de stieg larsson. quan l'acabi: també li dedicaré un aplaudiment i l'onada!!! petooonets i bon any!

si l'he vista SYLVIA. de fet, vaig veure primer la peli que em va flipar i, aquest any, va caure a les meves mans el llibre i quasi bé que em posava a dormir amb ell i tot de l'entusiasme. l'esperit jove en cos d'al.lienígena diu, a vegades, frases com "mi casaaaaaaaaa". és preocupant? :) petooonet!

val val KWEILAN. o et faig cas en tot o en res. per tant, com d'entusiasme en solc tenir, tocarà això de menjar fruita. de la verdura no n'has dit res, oi? bufff ... menys mal perqué la odioooooo! :) petooons!

gens inversemblant JOANA! el que trobo inversemblant és no emocionar-se ni gaudir de les coses, petites o grans, que ens fan una mica feliços. lo inversemblant és viure amb cara de peix bullit tots els dies! un petooonet!

petooonets LISEBE! moltes gràcies pels bons desitjos i (schiiiii, no ho diguis a ningú) però lo de deixar de fumar era un dir. upppsss ... a veure si ara pel coi de post hauré de menjar-me les ungles, engreixar-me i acabar dels nervis perquè he dit aquí que abandonava el tabac. ho retirooooooooooo, ho retirooooooooo! jajajajaja ... molt bon any!

jo també en conec uns quants de "tronadets" com el teu amic i jo mateix, SIRVI. aplaudim llibres, fem l'onada a la dona quan ens la creuem pel passadís, imitem tomas molina enmig d'una conversa semiseriosa, ... en fi: mirem de salpebrar una mica les coses! petooons de molt bon any!

cert KHALINA! s'ha de mirar de no tallar les ales tan sovint a l'espontaneitat. molts cops som massa presoners del què diran. el detall dels aplaudiments a l'enterrament el trobo un dels millors tributs que es poden fer. preciós! un petonassooooo!

fas bé DERIC. i, en tot cas, si un té propòsits no crec que s'hagin d'esperar a començar el dia u de gener. es poden començar el mateix moment de tenir-los, no?

ja m'agradaria jaaaa DELFICA. el meu paquet de nobel i jo som companys inseperables. de la peli, que un sisé sentit em diu que recordes perfectament :), m'encantava quan cusack es dirigia directament a la càmera a parlar l'espectador. quín crack d'actor!!! petoooooons!

ai RITS; a còpia de propòsits mentals, potser, de tant en tant, algun que altre l'acabem portant a terme. jo, per avui al matí, m'he fet el ferm propòsit de ... hosti, avui no m'he proposat res? ufff, em passaré una estona per la feina a veure si se m'acut alguna cosa a fer! :) petooons i bon any!

bon dia CARINA. anoto les recomanacions i, a la tarda, segurament aprofitaré el mig gas d'aquests dies per fer un tomb per la biblio a veure que trobo. ara miro, al fons bibliogràfic, si vicente gallego hi és! i res de gràcies. gràcies a tu per passar-te sovint per aquí. petonasso en forma de campanada número tretze!!! :)

Núr ha dit...

Coneixia la pel·lícula, prò no sabia que l'haguessin feta d'una novel·la! Ho posaré a la meva llista de llibres per llegir, tot i que no és una llista que no està tancada al 2009!

Sort amb els teus propòsits!

Els dijous nous ha dit...

m'apunto alta fidelidad com a novel·la a llegir aquest 2009!!

Noctas ha dit...

Gran post crack., no he llegit el llibre però sí vaig veure la peli amb el John Cussack., et recomano un autor que he descobert aquest any i m'encanta., segurament el coneixeràs Andrea Camilleri., jo també m'aixeco i aplaudeixo cada un dels llibres que ha escrit...saludus Man!!!

Albert ha dit...

Jo em faig propòsits, no només per l'any nou, i la majoria els acabo deixant per més endavant.La mandra pot amb tot...

Això d'aplaudir els llibres és com quan s'aplaudeix al final d'una peli al cine, com si el director estigués allà amb un aplaudímetre per veure si ha tingut èxit, jajaja.

Bones festes!

alas ha dit...

uuiiss, veig que sóc l'única que ha vist la peli i no ha llegit el llibre...
tens uns moooolts bons propòsits per aquest 2009, i no són impossibles...(un poc de pressió) TU POTS òscar, au vinga!!!! :)
FELIÇ ANY NOU, i et desig que facis el que facis, tingui un final com el que et va produir la lectura d'Alta fidelitat ;)

Assumpta ha dit...

Benvinguuuuts amiiic basquetmaníaacs :-))

i les imitacions de krackòvia? jajaja KeiteeeeeeeE

M'encanta, m'encanta l'IniestE

T'imagino amb el teu fill i estic segura que ho deveu passar GENIAL!! :-)))

Lula ha dit...

Gràcies per la recomanació Òscar, de fet no deixaré de fumar ni de mirar la sèries, xq no ho faig....
Jo només alcohol i Manzano (bé, i el Keroro...)

I saps que passa, donx que jo sóc de fer biblioteca, mira, una perversió com qualsevol altra...

Besooooootes

alas ha dit...

volia dir que NO sóc l'única que no ha llegit el llibre i ha vist la peli...un lapsus

Alex. ha dit...

Aplaudir un llibre dempeus... d'això en faria una escultura, el segell d'una editorial, una icona sempre adolescent.

Aplaudir llibres és un molt bon propòsit, a més a més d'una bella imatge!

Ester ha dit...

Compraré el llibre

Guspira ha dit...

No he llegit el llibre però pel que veig ha de ser entretingut.
I pel que fa a la llista de propòsits, cada any faig la mateixa, no sé per què deu ser...? :)
Deixar de fumar, és un dels punts de la meva llista...

el paseante ha dit...

M'ha fet riure aquest final de post. I si algú et fa riure, no té preu. Jo intento deixar el tabac. Fa una setmana m'he passat al de liar. Fot mandra. Però així fumo menys. Igual et dono una pista. Bon inici d'any Òscar.

òscar ha dit...

NUR aquesta és la novel.la de debut de hornby (1995) i la posterior peli és de l'any 2000. és un tòpic que sol dir-se però, tot i que la versió cinematogràfica és molt bona, el llibre original encara ho és més. propòsits? quí ha parlat de propòsits? :)

LLUIS (DIJOUS NOUS) si pots llegir-la, no et decebrà. m'està entrant complexe de representant de l'autor. :)

doncs prenc nota NOCTAS. no coneixia camilleri. n'acabo de llegir quatre detallets a nostra senyora wikipeia i fa bona fila. per tant, crec que caurà ben dora un llibre del teu recomanat. ps: en faré un post (no sé quan) però, seguint la dèria recomanativa, dona un cop d'ull a la novel.la d'stieg larsson "los hombres que no amaban a las mujeres". vaig acabar-la ahir nit i és, senzillament, espectacular. saludus crack!!!

bones festes ALBERT. jajaja. al menys, al cinema l'aplaudímetre podia ser una eina per avaluar l'èxit o no però ... amb un llibre? als pisos dels lectors? pobre autor: pararia boig anant casa per casa amb el seu aparell! abraçada!

no tinc massa fe ALAS. he d'acabar de fer la llista (mental) de propòsits rebaixant les pretensions inicials que eren, potser, massa ambicioses. especialment amb el tema del tabac. :)

barregem personatges ASSUMPTA. flipa quan li colo la imitació de josé maria garcia pel mig. no sap quí és però li agrada allò del "buenas noches y saludos cordialeeeeees". :)

quín crack és manzano LULA! bé, ell i amela! i, posats a pervertir-nos, les perversions bibliotecàries són de les millors que hi ha. la calma. l'emoció de remanar llibres. la curiositat de trobar-ne algun que, sense saber perquè, et diu agafeeeeeeeeee'm amb veu d'ultratomba ... un gustasso! besoteees

bon dia ÀLEX. doncs és cert, com imatge d'una editorial em fa el pes. té un puntet de poètic molt atractiu. per donar notorietat al un nou projecte editorial ... http://www.youtube.com/watch?v=Kk59dBx7g8Y

a veure què tal BOLERO. cadascú tenim gustos molt diferents però, penso, que al menys fer passar una molt bona estona està garantit. petooons!

aiiii GUSPIRA. ni en parlis del tabac. és sentir el seu nom i ... ón és el paquet? l'encenedor? puc fumar abans de pendre el cafè? :)

la meva dona ha fet aquesta opció PASEANTE i li està anant força bé. ha baixat una veritable barbaritat. el meu problema: sóc un patata, però patata-patata del gènere dels matussers, liant! :( una abraçada!

Cesc Sales ha dit...

No he llegit el llibre (me n'han vingut ganes), però m'encanta la banda sonora...
Això de fer llistes és un clàssic, i sobretot en aquestes èpoques de l'any.

Endavant les llistes!!

Jordicine ha dit...

Molt bo, sí senyor. El post... el llibre no l'he llegit. Vaig veure la peli fa anys i també és una passada. Jo no he fumat mai. La fruita no és de decoració? Doncs tinc un problema. Els iogurts de guston valen? Adolescent, sempre! Sèries americanes? Ni una. Jo sóc de pelis que comencen i acaben.

Una abraçada i bon any geni!

òscar ha dit...

CESC si t'agrada la banda sonora de la peli, al llibre les referències musicals estan multiplicades per cinc. vaig crear-me la típica carpeteta al mp3 i ... allò si que era una llista! :)

molt boooones JORDI! els iogurts són de fruita, oi? doncs ja està! jo els prenc de macedònia i, així, la diversitat fruitera és garantida. crec que aquesta solució "alimentícia", que compartim plenament, és ... d'adolescents!!! :) ara, sols ens faltarà adeqüar l'estètica repescant la roba de l'adolescència en un antiqüari!!! :) abraçada de bon any!

Anònim ha dit...

M'apunt el llibre! Fa temps el volia comprar, per un blogaire que el va comentar, i amb el temps ja ni me'n recordava d'aquest :) Sembla que és interessant i li tenc ganes ;)

Feliç any nou!

òscar ha dit...

bon any CATERINA. doncs va; aprofita la carta als reis i, amb sort, a més d'alta fidelidad te'n cauen uns quants més