diumenge, 21 de desembre del 2008

això no és un spam; és una felicitació



m’agrada anar descalç.
notar la fredor del terra quan m’estiro a mirar la tele. girar-me divuit cops acomiadant-me de la meva dona en agafar camins diferents per anar a la feina. escoltar com el nen murmura un adormit us estimo mentre el carrego fins el llit.

m’agrada dir-li guapa a ma mare després de fer-li un petó. saber que tinc un germà més bo que el tiramisú i una germana que, tot i les tres hores d’avió, sembla viure al costat de casa. m’agrada parlar de mon pare amb un somriure, sense tristor, recordant com fugia del saló de casa quan llençaven una falta contra el barça.

m’agrada tenir amics de tan bona pasta. que amb alguns d’ells renovéssim vots viatjant en furgo fins a sanse el juny passat i que, amb d’altres, el que va unir el jugar plegats a futbol no ho hagi separat l’home. m’agrada que a la feina i mitja que tinc, sols hi sàpiga veure amics enlloc de companys.

m’agrada la gent que hi ha pels blocs. m’agrada la simpatia de molts i la calidesa d’altres. el criteri. les recomanacions. la tendresa. el humor. el sentiment. m’agrada veure-us com quelcom més que uns desconeguts coneguts.

m’agrada intuir que sou de tan bona pasta com la gent que m’envolta i, per això, em desagrada no dir-vos bon nadal un/a per un/a i utilitzar una mena d’spam massiu en forma de post de felicitació.

em desagrada que no existeixi una furgo més gran que la del clip que m’ha permès robar-li el meu amic dani del seu bloc (staring at the sun) i allà, seguts i brindant amb cola cao o nesquick, desitjar-nos tots plegats un molt i molt feliç nadal.

chin-chin!!!

78 comentaris:

kweilan ha dit...

Bon Nadal també per tu i els teus!

Anònim ha dit...

m'agrada el teu post i les paraules plenes de calidesa que ens has fet arribar, m'ha fet un batec al cor, les teves paraules sinceres cap als teus i la gent que ens intercanviem opinions i mostrem un tros de naltros per aquí... gràcies personalment pel teu apropament amb paraules que m'arriben en els teus comentaris i posts que recorden coses properes, així doncs, que aquest Nadal no ens porti a fer-nos sortir del saló quan pitin en contra del Barça i que poguem celebrar molts títols, això sí, segueix valorant, és el millor que tenim els humans... Una abraçada i Bon Nadal jo amb Cola Cao :)

Sergi ha dit...

Tio, ets un paio molt feliç! Expliques aquestes coses de manera tan senzilla, però que arriba tant... Jo quan m'adono de la gent que m'envolta em sento molt afortunat. Estic segur que tu penses igual, i que ho valoris ja m'ensenya de quina pasta estàs fet tu. Bones festes per tu també, que jo no sóc de molta celebració nadalenca, però si que tinc els millors desitjos per gent com tu.

Txarli ha dit...

M'has emocionat òscar! Moltes gràcies i bones festes per a tú i la teva familia.

Quan s'està fora de casa, aquestes dates (a pesar de no ser massa creïent) adquereixen un significat especial. Gràcies una altra vegada per emocionar-me.

Jesús M. Tibau ha dit...

encatant de pujar al teu furgó.

bones festes

fra miquel ha dit...

Bones festes, òscar, per tu i tots els que puges a la teva furgo imaginada.
Vinc de ca la khalina i m'apunto al teu blog, si m'ho permets. M'ha agradat el que he pogut llegir.
Pues eso. Bon Nadal i feliç any nou.
framiquel

Ferran Porta ha dit...

Quina sort ser dels que aprecien les coses bones que ens envolten, i que són tantes malgrat circumstàncies fosques, que també n'hi ha. Brindo perquè continuis, perquè continuem veient el costat bonic de la vida. Per molts anys...

... i bones Festes!

Guspira ha dit...

Uff... Ara em fa vergonya escriure això, però què carai! M'has fet emocionar... M'agrada el que t'agrada, m'agrada com ho has escrit i sobretot m'agrada el que representa, que ets tu i la teva manera de ser. Són paraules precioses que delaten que surten de la calidesa del teu cor. Tens un cor gegant! I que entre els teus ens posis a tots nosaltres, encara ho demostra més.
Mica en mica t'hem anat coneixent en els teus posts i veiem que ets un tio amb sentit de l'humor, enamorat dels teus i agraït. M'encanta com parles de la teva dona, em va agradar molt allò que te la quedaves mirant mentre llegia i m'ha agradat llegir que et tombes 18 cops per mirar-la quan agafeu camins diferents. Les paraules et delaten, sens dubte ets de bona pasta!
Moltes gràcies per la felicitació i per la manera tan especial i gràcies per voler que tots nosaltres també pugem a la furgo de l'amistat!
Desitjo que aquest encant tan especial que et caracteritza perpetuï sempre dintre teu... Molt bones festes!
Una abraçada!

Montse ha dit...

M'agrada tan el q dius q com ho dius pq segur q escrius tal com parles, i segur que parles tal com actues.
Bon Nadal, company!!! Bon Nadal per tu i els teus, esteu on esteu.

Petonets amb espurnes.

Pd. Qui brinda amb nescuic? Jo vull una volldamm!!!! (Ai, no, q es horari infantil, encara, oi? Jejeje)

rits ha dit...

chin-chin!!!!

Molt bon nadal!!!! que siguis molt i molt feliç aquests dies i puguis gaudir moooolt de tot el què t'agrada!!!!

i moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres!!!! i sobretot per recordar-me de somriure!!!!

Assumpta ha dit...

Jo també vull brindar amb Cola-cao!!! :-)) No ho he fet mai i segur que és divertidíssim!!

M'encanta aquest post!!! És genial!! M'agrada com expliques aquestes coses quotidianes que a vegades no valorem i que hauriem de valorar més perquè en elles radica la veritable felicitat!! :-))

A mi també m'agrada girar-me un munt de vegades quan m'acomiado del meu marit jeje i fer "adéu" amb la ma... i quan finalment és gira mirar-lo una estona més com va caminant i ja es veu molt petit :-))

No tinc nens però tinc uns nebots guapíssims i una germana que és la meva millor amiga... i... Mon pare també patia moooooooolt amb els partits del Barça!! uffff

Vull dir que aquestes coses que has citat són totes coses precioses per a mi :-))

M'agrada el teu blog! :-)

En fi, noi, que aqui em sento molt a gust i em sembla que es nota jajaja

MOLT BON NADAL I GRÀCIES PER LA MAGNÍFICA FELICITACIÓ!!!

JJMiracle ha dit...

Tens raó: un post així NO pot ser mai spam. Molt bo, això del tiramisú. Bones festes!

robelfu ha dit...

M'agrades tu i la teva manera d'espresarte, bones festes i un petonàs

Dani ha dit...

A tots els que heu tingut la paciència de veure el video, us afegiré, que evidentment es tracta del trajecte d'anada, per que a la tornada cap dels que anavem a la furgo era persona ;)

Oscar, de veritat que fas que m'emocioni quan llegeixo!!

PD: Comptem amb tú pel Sweet Caroline!!

Abraçades a tots

Abogadaenbcn ha dit...

Ets molt tendre!!!

BON NADAL!!

_MeiA_ ha dit...

Bon Nadal a tu i a tota la teva gent!
A veure si caga força fort el tió!

La teva entrada m'ha semblat fantàstica! molt bonica.

Un petonàs

Ester ha dit...

I a mi m'agrada llegir-te

Anna ha dit...

Com m'agrada tot el que t'agrada i també m'agrada com ho expliques.

Que passis unes molt bones festes, petonets maco.

Lula ha dit...

JOPETA TIOOOOOO!!!!!


Que a mi no m'agrada el Nadal!!!
Ostiiiiiiiiiisss, sniff, sniff.. una llagrimeta....

Tu més!


Besotes

Albert ha dit...

Quina original manera de fer una felicitació de Nadal!

Jo seré breu i simplement et diré:
Bones Festes!

Adéu, que vagi bé!

khalina ha dit...

m'agrada el teu post. m'agrada com ens has explicat tot el que t'agrada. m'agrada com has enfocat tot tan positivament.

Bon Nadal ! I gràcies per aquesta bonica postal

assumpta ha dit...

Gràcies per aquest i per tots els teus altres post ..., gràcies per ser de bona pasta ..., gràcies per parlar amb tendresa del teu pare i fer-me pensar en el meu (es que ho passaba igual de malament), gràcies per considerar-nos els teus amics ..., gràcies per aquest original brindis amb "cola-cao" ..., gràcies per ser-hi sempre ..., gràcies per tot !
Et desitjo un molt Bon Nadal, a tu i a tots els teus !
Rep una fora abraçada!
ah! t'he dit mai que m'encanta aquest bloc?

alas ha dit...

wooow òscar!! m'he sentit més que felicitida!! això ha estat de pel·lícula! :)
molts d'anys per tu i tots els que estimes
chin chin

bajoqueta ha dit...

Enveja sana de que pugues explicar totes estes coses bones.
Bones festes.

òscar ha dit...

molt bon nadal KWEILAN! moltes gràcies per passejar sovint per aquí i ampliar, amb les teves recomanacions, els meus referents lectors. espero no arruinar-me (encara més) comprant tot el que cites! :) petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal CESC! ets una de les meves debilitats dels blocs: un crack! escrius texts d'una sensibilitat que em sacseja i tens un cor tamany xxl. què més es pot demanar? algun somriure de més i ... un barça guanyant la tercera champions!!! abraçadaaa i chin-chin!!!

molt bon nadal XEXU! un altre crack ple d'empenta, esperit anal.lític i agraït amb el que t'envolta. no cal donar una àura especial a les celebracions perqué tenim raons en forma d'amics per estar cada dia de festa. abraçadaaa i chin-chin!!!

molt bon nadal TXARLI! ets un tio molt proper i amb una forta convicció política reivindicativa. transmets justícia, sentiment per les "persones", ecologia i quotidianitat. tot i ser lluny de casa, amb escapadeta inclosa a paris (punyetero!), crec que l'abraçadaaa i el chin-chin passen la frontera sense problemes!!!

molt bon nadal JESÚS! ets un lletraferit, un crack de les desdefinicions, un "malalt" de les iniciatives literàries i tens, no sols un racó dalt del món, sinó que també un bloc de referència pels que voltem per aquí. com diria el meu nen: ets un destral! abraçadaaa i chin-chin!!!

molt bon nadal FRA MIQUEL! et tinc linkat i visito sempre que actualitzes però, comento poc sovint, perqué sempre posaria l'obvietat en forma d'interrogació d' "això és a barcelona?" o miro com un badoc les fotos d'arbres, camins, cases o fonts pensant ... òscar, menys tele i més voltar descobrint llocs! et reservo la plaça de guia per a la furgo. abraçadaaa i chin-chin!!!

molt bon nadal FERRAN! he visitat alemanya en tres ocasions però, amb tu, estic fent-me un mestratge en aquest pais i, especialment, en la teva passió per la informació i la veracitat. oblidem per un dia les "kartoffels", els talls de carrers i autopistes i brindem amb cava. abraçadaaa i ... prost!!!

molt bon nadal GUSPIRA! dolçor, sentiment, erotisme, coneixement d'un mateix i dels altres ... i res de vergonya per l'emoció. mai! :) a la furgo dels blocs tots aquests trets que se t'intueixen, i molts més, hi han de tenir un seient de preferència. de l'únic requisit, la bona pasta, crec que en vas més que sobrada! petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal MONTSE! els nois, normalment, tenim un criteri estètic primari basat en el tradicional m'agrada o no m'agrada, sense matissos. a mi, el que fas, m'agrada i la il.lussió que transmets, sense matissos, m'agrada encara més. m'agraden les frases que esculls que lluny, de la simple ocurrència o genialitat, porten sempre a un petit pensament més profon. cola cao a l'escombraria, birrilla(s) al canto ... petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal RITS! ets una incondicional visitadora però la simpatia no em vé perqué comentis o no. em vé perque ets propera, agradable i carregada de sensibilitat. l'altre dia, quan vas escriure lo de les vacances, em va sabre molt greu i, de veritat, que pensava que no t'ho mereixies gens ni mica. no ho pensava; n'estic segur. ja saps ... plana nova amb un flamant somriure a la cara :), butifarra al jefe (ara que no ens veu!) i el petooonet i el chin-chin amb molta força!!!

Sirvi ha dit...

Ostres Òscar!!! I jo que sóc més aviat antinadalenca... amb el teu post, a més d'emocionar-me, m'has fet arribar una sensació tan bonica...

M'ha encantat el teu post.
Molt bon Nadal a tu i a tots els teus!!!
Un petonet,

Salva Piqueras ha dit...

Òscar, ets un crack, i no només escrivint. Molta salut per al 2009 i seguim en contacte blogosfèric.

òscar ha dit...

molt bon nadal ASSUMPTA! per tu, crec que també es nota, hi sento passió. t'envejo (de guai!) la il.lussió tan gran per tot el que fas, l'optimisme desbordant per les coses senzilles i l'amor superincondicional pel barça. ets una "fiera" que et mereixes milers de pinzells de l'abacus per tu sola, el carinyo que ens despertes a tots i que el barça guanyi tot, tot i tot sols per no imaginar-te trista ni un sol minut. petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal MERCE! publiques unes fotos de postal que, penso, expliquen part de la teva forma de fer. tot i que he escrit posts sols amb l'excussa d'una imatge, sempre et visito però no sempre et deixo comentari pensant que dir "espectacular" o "què maca" és massa pobre. la foto d'ara ... un tiramisú, un petooonet i el chin-chin que no falti!!!

molt bon nadal ROBELFU! m'encanta el vincle entre fotos i text que crees. i recordo, especialment, un text preciós que es deia "està prohibit" que era una declaració d'intencions que tots hauriem de seguir com si fós una bíblia del dia a dia. queda prohibit, llavors, no donar-nos aquests dies i sempre un petooonet i un chin-chin gegant!!!

fuaaaa DANI, a tu ja et donaré el bon nadal i l'abraçada en un no res! saps que us vull l'hòstia, que tens una passió per la música igual de gran que la que ofereixes als amics amb detallets com clips i fotos que no són, per ningú de nosaltres, gens insignificants tot i que la confiança fa que, a vegades, ens oblidem d'agraïr-t'ho. que la nena és la txitxa i un sol, que la marta és per menjarse-la a petons de guai i un sol i que tu, menys quan exhaureixes el gel trinxat pel cafè, ets un sol d'amic!!!
ps: sweet caroline (pom pom pom) good times never seemed so good ...

molt bon nadal ABOGADA! jo tindré puntets de tendre però tu, amb la il.lussió del neixament i els sentiments de ràbia contra determinats casos, ets la tendressa en estat pur. segur que tot anirà molt i molt bé i, en no res, la terrassa sols tindrà una reina :). mentre, deixa de fotret de nassos :), petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal MEIA! srta. ex-test, la plana de vic et fa sentir orgullosa i, a mi, la teva empenta i creativitat en els posts. alguns de molt oberts que sembla que et cridin a interaccionar i d'altres més personals ensenyant-nos una bona micona de tu al teu bloc. m'agrada. i m'agrada enviar-te el petooonet nadalenc i el chin-chin!!!

molt bon nadal BOLERO! m'alegra molt veure't per aquí i acostar-me al teu bloc. crec que des del principi (del meu!) que ens seguim i, a mi, aquesta combinació de la natura de la fageda, espontaneitat, poesia de la vida i alt sentit de la justícia em té el cor robat. és un plaer visitar-te i un plaer enviar-te un petooonet i un chin-chin fent quasi rebentar les copes!!!

molt bon nadal ANNA! sé que aquestes festes, en alguns casos, són tot menys motiu per tirar cohets. però, pasito a pasito, amb la casa de nou guarnida i la companyia dels teus fills, segur que una mica més optimistes que les passades segur ho seran. un petooonet ben fort i chin-chin!!!

molt bon nadal LULA! val-val ... jo tampoc és que sigui l'esperit del nadal personificat, eh! :) així que miraré d'extrapolar aquest esperit emotiu i amb somriures, sempre amb somriures, tot l'any. de moment, amb tu i el teu bloc, m'estic fent, entre d'altres coses, unes repassades d'història i idiomes que sembla que estigui tornant a la facultat :) un petoonet i chin-chin!!!

lisebe ha dit...

Una mica mes tard, però ja estic aquí,i com tothom també vull, donar-te a tú i als teus

BON NADAL I FELIÇ 2009 !!!!!!

Amb molt carinyooo.

I petonetsssssss

Noctas ha dit...

Bon Nadal Crack. A mi m'agrada llegir el teu blog i esgrimir un somriure mentres el llegeixo...saludus i aquest blog l'haurien de premiar!!!

òscar ha dit...

molt bon nadal ALBERT! i moltes gràcies per les freqüents visites al meu bloc. per mi, que sóc una mica malalt de futbol en general i de barça en particular, m'agrada la barreja de passió i informació que li atorgues al teu bloc. abraçaaada i chin-chin!!!

molt bon nadal KHALINA! potser sols és una imatge però em transmets passió per la cultura. fas uns relats envejables i deliciosos, adobats per la clucada d'ull de lo quotidià. m'agrada com escrius i em diverteixo llegin-te. recordo especialment el del viatge sorpresa a itàlia que, espero, poder posar en pràctica a casa algun dia sense que em tirin un gerro pel cap per llevar-los a corre-cuita. petooonet nadalenc i chin-chin amb cava!!!

molt bon nadal ASSUMPTA! ens hem enganxat als blocs respectius fa relativament poc però, el suficient, per transmetren's una bona corrent de simpatia. escrius uns texts personals i molt planers, com convidant-nos a fer un cafè a casa teva. així que, en justa correspondència, tens un excelent lloc a la furgo per brindar amb cola cao, rebre un petooonet i dringar un chin-chin majúscul!!!

molt bon nadal ALAS! doncs t'has sentit encertadament felicitada perqué ets positiva i somiadora, perqué m'agrada (mooolt!) passar a llegir el que has escrit i perqué, junt amb la TIENDITAS que crec que ara està un pel muda, teniu un puntet d'espontanies divertides que em fa estar a gust amb vosaltres. petooonets ben coloristes i chin-chin!!!

bon nadal BAJOQUETA! tens un hort i una terra fèrtils en amor als llibres i a la paraula escrita. igualment envejables. no tot són flors i violes (i romaní) i també hi ha mal-de-caps i estones més pensides però, sempre, miro de que la gent que m'envolta miri d'estar-hi a gust. començem, doncs, les bones intencions amb petooonets i un chin-chin!!!

bon nadal SIRVI! el nadal és sols una excusa, un moment al calendari per tancar i obrir planes. i ja que aquest final d'any ha estat intens voltant per aquí, he volgut aprofitar per explicar que tots em sembleu molt bona gent. no són sols paraules més o menys ben trenades: és una realitat. així que ... muaaacs sonor i chin chin també onoatopeic!!! :)

bon nadal SALVA! el post és una suma de petites coses, poqueta cosa una per una, però totes unides fan una felicitat força gran. el teu bloc té quelcom d'això. és acollidor el que dius i com ho dius. són càlides les fotos. un clip per aquí, un relat per allà i, en definitiva, per sentir-se com a casa. :) abraçaaada i chin-chin!!!

bon nadal LISEBE! tu ets, també, una altra de les meves debilitats. el bloc és espectacular, el que hi penges a vegades atraient, altres curiós i, de post en post, acabes fent que un pensi ... què guai que és la lisebe! et garanteixo que, si un dia et dona per escriure de física quantica o dels jocs olímpics d'hivern, et seguiré llegint. :) petooonet i chin chin!!!

bon nadal NOCTAS! l'altre crack, junt amb en cesc, d'aquest mons blogueros. a banda de reconeixen's simpatia mútua, a tu et reconec un criteri i anàl.lisi de les coses de traca i mocador (no sempre compartit!), una personalitat d'aupa i una retranquilla envejable. em caus molt bé noctas, i l'abraçada i el chin chin sols són l'excussa final per deixar-ho escrit!!!

Guspira ha dit...

Ooooh... Gràciessssss!!!
xin-xin!!! glup glup glup...
Bon Nadal!!!

Jordi ha dit...

Molt bon Nadal i bones festes per tu també!! Ah!! I t'agrada l'entrepà de carn arrebossada, no?

Princess Valium ha dit...

És un enorme plaer que algú com tu comparteixi amb nosaltres unes imatges com aquestes, gràcies.
Jo també et vull desitjar molt bones festes i que aquets dies passin tranquils i a gust amb tothom que estimis, i sobretot, que et facin sentir estimat, t'ho mereixes..i molt més, ja ho saps.
Gràcies per tots els petits moments que hem compartit fins ara. Molts i molts petons

Eva ha dit...

Quines paraules més boniques!!! Has escrit, molt i molt bé, el que molts de nosaltres pensem, almenys jo; llàstima no tindre aquest saber escriure que tu tens.
És una felicitació molt emotiva i ben certa. Moltes gràcies!!
BON NADAL A TU I A TOTS AQUELLS QUE T´ENVOLTEN.
Una abraçada!!

Alex. ha dit...

Si algú em preguntes que és el Nadal, li respondria que és viure amb intensitat les coses més minses de la vida, amb un sentiment que no fugis el raonament, amb una justa mesura del seny... li diria que llegís, entre linies, el teu bloc!

PD. Gràcies per tractar-nos a cadascun dels teus lectors com éssers individuals, únics e irrepetibles... gran do el teu!

PD2. Mele Kalikimaka!!!!!

neus ha dit...

què pretens? fer-nos saltar la llagrimeta? perquè ho has aconseguit, eh? ja està bé, home!!!

Un post preciosíssim! I ple de tendresa.

Puc brindar amb cafè?? Molt bones festes i molta felicitat!
Txin-txin!!

Delfica ha dit...

Shh!! no li diguis a ningú que sota la manta del teu tió he colat el pot de Nocilla més gran del "colmado". Amb els meus millors desitjos per a tu i els teus.

Jordicine ha dit...

Preciós, ÒSCAR. A mi també m'agrada anar descalç. La definició de germa més bo que el tiramisú és excel·lent. Ja ja ja. A mi aquest postre italianiki també m'encanta. El viatge de la furgo, amb les pitjors cançons que us agradaven, encara el recordo.

I dels blocs què vols que et digui, que estic molt satisfet de creuar-me amb gent tant autèntica com tu.

Tinc al cap organitzar una trobada bloggaire per a l'any que ve. Creus que és bona idea? Ens en sortiríem?

Una abraçada i bones festes. És un plaer llegir-te.

Joana ha dit...

Quan alguna cosa ens sedueix no cal buscar-hi cap explicació. Ens agrada i prou!
Ho has acaonseguit...ficar-nos a la butxaca!
BONES FESTES I BON ANY NOU!

Deric ha dit...

ostres, m'has emocionat!
bones festes!

RaT ha dit...

A mi m'agrades tu, el teu optimisme, la teva elegància i la teva generositat.

Una abraçada moooolt grossa!!!

Assumpta ha dit...

Milers de pinzells de l'Abacus per a mi solaaaaaaaaaaaa!!!!! Uaaaaaaaaauuuuuu!!! :-)))
Gràcies!!! :-))))
Abraçades multiples!! jajaja

Assumpta ha dit...

Tens un regalet al meu blog :-)

Que consti que ja ho havia decidit abans que em regalessis les reserves senzeres de pinzells de l'Abacus ;-))

el paseante ha dit...

M'he descalçat per comentar que m'ha agradat molt el teu post. Bones festes Òscar. Bon Nadal.

òscar ha dit...

jajaja ... ja estàs brindant ara GUSPIRA? l'hora acompanya per fer un xupito (xarrup és nom de postre) de cola cao, oi? i ja que estem ... amb uns mini xuxos de crema. que no ens falti de res que és nadal! :) petooonets

molt bon nadal JORDI! banyar-se a l'aigua freda del teu bloc és com passar pel bany de casa meva. ets un tio supersimpatiquíssim i possitiu, tens el virus-barça inoculat a la sang, vas fer un tourmalet de sortides nocturnes que ja m'hagués agradat fer-lo a mi i m'encanta el bon rotllet que tens amb la gent de la feina. en definitiva, que transmets un sentit optimista de la vida que m'agrada. molt! abraçadaaa i chin chin i ... cap a l'escenari en cantar al karaoke (amb una copeta a la mà) el "ni ma ni meno" de los chichos!!!

molt bon nadal AINHOA! demanar-te estar amb un somriure a la cara en dies en els que, potser, preferiries escarxofar-te al sofà amb la manteta és demanar massa. però, com soc així de ximplet, t'ho demano: tireu-vos pel terra a jugar amb la nena, tronxeu-vos del riure fent l'animal amb ella que, rient i fent el tonto, el que trobem a faltar és fa menys feixuc. un petooonet i chin-chin ... amb cava, que porres!!!

molt bon nadal EVA! compartim petit univers blocaire des de fa relativament poc i jo, de cosir, en sé zero o menys dos. el que si intuia és que aquesta proximitat, simpatia que molta gent demostra, amb els escrits del dia a dia mereixia "posar fil a l'agulla" amb un post en el que mirèssim de desitjar-nos bones festes dient-nos que malgrat no coneixen's, malgrat no saber moltíssim els uns dels altres, tot això dels blocs té un raconet al nostre cor. dit això: petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal ÀLEX! a veure; lo nostre no té nom! com qui diu no fa un mes que ens comentem i ens tractem com si fóssim dos amics del cole :) que tenen preparat el canuto de boli bic per fer una guerra d'arrós. hem ja ... fet de pepe isbert, llogat el liceu per fer-hi un playback imitant al pianista de cine de barrio i, el més important, una campanya reivindicant la importància de núria feliu (...el meu xicot vestint és tan original, que no té igual ...) a la cultura catalana. com no tot pot ser ji-ji ja-ja, dir-te que el post en el que em deies que t'ho passaves tan bé al meu bloc em va, de veritat, emocionar. abraçaaada, chin-chin i ... quína cantem avui? alguna de guillermina motta? el remena nena? jo ja estic al piano! :) PS:el paio del mele kalikimaka (genial) és idèntic al cantant/locutor/showman pere espinosa!

molt bon nadal ELUR! siiiiiiii, m'agrada la gent que s'emociona en positiu! m'agrada plorar per coses alegres i fer de nòmada d'un bloc a l'altre mirant de coneixe-us una miqueta a cadascú. m'agrada poder portar un termo amb cafè i deixar la teva copa plena fins ben amunt, donar-te un petooonet i brindar tot fent chin-chin!!!

molt bon nadal DELFICA! moles tu, mola el teu bloc i, com diria ma mare, "es nota que aquesta noia és molt llegida". m'has donat el primer premi de la meva vida (bé, les medalles a la diada de l'esport del meu cole no compten com a premi) i, ara, em deixes un pot de nocilla king size sota la manteta del tió??? doncs mira sota el teu tió ... t'hi deixo una capsa gran de ferrero rocher, un petooonet gegant i dues copes per fer el chin-chin!!!

fuaaaaa JORDI(CINE) molt bon nadal! et tinc un carinyo especial, ja ho saps. vas ser el primer en comentar-me i, casualitat o autosuggestió, des d'aquell dia que cada cop flipo més. tens sentit de l'humor, receptiu, curiós i, al damunt, crec que deuriem compartir àules de facultat i taules del bar. tothom ho és, però tinc la impressió que ets un boníssim exemple del què ha de ser un blogger/persona. anar descalç, a banda d'un dels meus esports nacionals, era una entrada-pista del clip per quí tingués curiositat en saber cóm és el meu careto. i res més: que cap problema per mirar d'organitzar una trobada. compta amb mi que, segur, ens en sortirem amb un alt índex de participació (ara semblo pellicer una nit d'eleccions!) i que ... una forta abraçada per tu, els de casa teva i un chin-chin de cinema!!!

una que bada pels núvols ha dit...

Ei! Moltes gràcies! Com que ja no em queda dir res que no hagin dit...
Feliç solstici d'hivern (i el conseqüent: Bones festes!) ;)


PD: i ja intentaré mirar a l'Omar amb bons ulls... :P

Mireia ha dit...

Veig que he triat un bon moment per començar a passar per aquest blog. M'ha animat el dia amb els bons desitjos i el bon rotllo!

Bones festes!

òscar ha dit...

molt bon nadal JOANA! doncs ja que aquesta seducció és evident, al menys fer-la palessa individualment aprofitant l'arribada d'aquestes festes. a la butxaca no: a la furgo! :) petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal DERIC! el cert és que algun dels comentaris, a mi, també m'han emocionat molt humitejant-me els ulls, ho confesso. aquest nadal tinc pendent lectura compartida del teu llibre amb el nen. si el teu bloc m'agrada, el llibre amb ell segur que serà una experiència txulíssima. una abraçaaada i chin-chin!!!

bon nadal RATETA! rebo, des del guinardó, tots els teus desitjos i els del cargolí "abandonat". i tot i que no és obligat, ni molt menys, passar-ho de nassos per obligació aquest nadal, al menys el petooonet i el chin-chin que no ens faltin!!!

ja l'he vist ASSUMPTA i ja el llueixo content al bloc! m'ha fet moltíssima il.lusió com, desitjo, te'ls facin a tu els milers de pinzells agafats a l'abacus. més et val perqué m'hi vaig deixar la nòmina que tinc (i la que no tinc!) :)

molt bon nadal PASEANTE! doncs, tot i el fred d'aquest matí, també em descalço per passejar amb tu pel teu turó parc, mirar la ciutat des de la terrassa del comtes de barcelona (amb barnús :) ), aplaudir les senyores de la bodegueta i, finalment, posar-me el burberry's que m'has asignat per donar-te una forta abraçada i brindar, plegats, amb un sorollós chin-chin!!! ps: no sé explicar-te el perqué, però ets el vila-matas dels blocs! em fascina el que escrius!

molt bon nadal NATÀLIA! llegin-te li estic agafant merescuda mania a la teva cap i el correveidile de l'omar i, fins i tot, m'he comprat galetes amb tu. així que obsequiar-nos amb un petooonet i un chin-chin és el mínim, no??? :)

molt bon nadal MIREIA! ostra una primera visita i llegir aquest bany de bon rotllisme deu ser com mirar una peli de tom hanks i meg ryan creient que, potser, la peli era de por. jajajajaja ... en fi: seguim fent de hanks i ryan, pugem a la terrassa d'un edifici, i petooonet i brindis amb la gelor de nova iork de fons!!!

Jordi Casanovas ha dit...

m'agrada molt el teu post.

Bon Nadal i que puguis dir el mateix durant tots els anys.

TORO SALVAJE ha dit...

Bon Nadal per tú també, n'estic segur que ho serà, només cal llegir-te.

polaroid mental ha dit...

Si algú busca l'autèntic esperit Nadalenc que no el busquin a la última peli de Disney, que el trobaràn aquí, en aquest post.

Bon Nadal i bones emocions :)

Dani ha dit...

Com et despistis, un día penjaré un link a una foto teva que hi ha a un blog que jo sé Humphrey ja ja ja.

Lastienditas ha dit...

Quin post tan tendre...A jo sí que sí que m´ha agradat!!
Txin-txin i Bon Nadal!! :)))

Jordi ha dit...

Oscar, ara m'has fet plorar!! Caram!! Gràcies per tot i per fer-nos passar aquestes estones tant bones llegint-te! Ah!! La ratxa la vaig trencar aquest cap de setmana quan duia 7 caps de setmana de 7 sortint i tancant discoteques... què trist!! Però un encostipat em va deixar KO...

Sílvia ha dit...

Hola!
Bon Nadal!
salutacions
Sílvia

J.M. ha dit...

Bon escrit i Bon Nadal.

Assumpta ha dit...

Jejejeje son xulíssims els pinzells!!! n'hi ha de moltes mides, gruixos, talls diferents, quina passada!!! :-))

el paseante ha dit...

Moltes gràcies maco. Fem aquest chin-chin pre-nadalenc. Cuida't molt.

òscar ha dit...

molt bon nadal JORDI CASANOVAS! si aconsegueixo compatibilitzar, com fas tu amb texts i fotos, cos (meu) i ànima (nadalenca) potser si que tindrà molta durada. :) una forta abraçaaada i chin-chin!!!

molt bon nadal TOROSALVAJE! fa poquet, molt poquet, que et llegeixo però tens un excelent bloc poètic. i mira que jo de poesia em vaig quedar a la rima asonante i sense arrbar a la consonante. abraçaaada i chin-chin!!!

molt bon nadal POLAROID! jajaja disney fa, al menys, una peli l'any amb aquest esperit. jo un post l'any d'aquest estil (espero fer) i els altres bloguers, pel que he llegit, tampoc en van faltats. així que l'esperit nadalenc crec que té una bona legió de simpatitzants. abraçadaaa i chin-chin!!!

segur DANI que has vist aquesta imatge en algun partit de futbol ... el porter visitant agafa carrera per fer el xut de sacada de porteria, s'acosta a la pilota per colpejar-la i l'afició més beligerant de la grada comença a dir "caaaaaaaaa" (la pilota vola, i en arribar a mig camp més o menys) acabant rematant el crit dient "broooooooooooooon". doncs això! :) jajajaja ... bones festes, xato!

òscar ha dit...

mooolt bon nadal TIENDITAS! et feia emmudida i, per tant, no esperava visita aquest nadal. però, com sempre, la teva espontaneatat ha aparegut amb dolços, croissants i una fortíssima càrrega positiva. així que m'aixeco, et faig uns petooons nadalencs ben txulos i un chin-chin!!!


jajajaja JORDI. plors? no-no ... res de plors i, això si, sort del "constipat" perqué un vuit de vuit són unes estadístiques que ni el mateix bomba navarro podria signar. una abraçada companyer!!!

molt bon nadal SILVIA! no brindem sols: tinc a l'avi del barça al meu costat, les dues champions i, també, a la tercera esperant per donar-te un petooonet i fer un chin-chin amb tu!!!

molt bon nadal JERONI! tens un d'aquells blocs carregats de píndoles de literatura que et fan pensar cóm es pot dir tant amb tan poques paraules. ets un crack! una forta abraçada i un chin-chin nadalenc!!!

ja saps ASSUMPTA, ni per nadal ni mai, que no et falti de res per fer que ens ensenyis un somriure!!!

chin-chin fet i tornat a fer PASEANTE. vaja festassa que vas organitzar i el goig que feiem tots. un post tendre i festiu alhora. una abraçada!!!

Esther del Campo ha dit...

Està molt bé el teu escrit d'spam massiu! :D I dic jo, quanta gent de la de per aquí no recorda el seu pare, progenitor, avi, qui sigui, fugint del saló quan marcaven de penalti al barça o algun succedani d'aquests!!!
No sé si nosaltres, els blocaires, som de tant bona pasta com el teu germà més bo que el tiramisú, però jo vull pensar que sí! :D Apaaa òscar, molt bon nadal per a tu i també per a tot allò que t'agrada!!!! :D
chin-chin!

mai ha dit...

I a mi m'agrada veure que hi ha gent que es deu tant als seus. M'agrada llegir els teus blogs i veure com tens paraules per a tots i m'agrada haver trobat aquest blog que tants bons moments m'ha fet passar.
Molt bones festes i molts bons desitjos per a tu i els teus.

Marta ha dit...

Bones festes i bon 2009! :)

fada ha dit...

Això que tens és un gran tresor. Què et queda per demanar als reis? Una forta abraçada i molts petons. Bon Nadal i feliç 2009.

Gabriel ha dit...

Eiii, la cançó del clip de qui és??? Està força bé...
Eii, un post fantàstic...
Tens raó amb una cosa...en alguns blocs hi ha bona gent i tenen mirades interesants. Aquest és el teu cas.
Una salutació i bones festes!

òscar ha dit...

molt bon nadal ESTHER! dona :) conquerir l'stàtus de més bons que el tiramisú sols és a l'abast de mon germà. però, com el món dels pastissos és molt gran, un ... més bons que una sacher què tal?
tens un bloc fresc (no per la temperatura de madrid), ocurrent i amb gust i respecte (crític a vegades) cap a la professió de periodista. en seràs una de molt bona! petooonets i chin-chin!!!

molt bon nadal MAI! tens un espai de paisatges gelats i fred, de llar de foc i escalforeta cassolana, tens un espai que rep confidències d'amors no corresposts. tens un espai en el que, al cap i a la fi, els altres hi podem estar ben còmodes. per tant, un petooonet i un chin-chin!!!

molt bones festes MARTA! la primera volta que vaig veure que postejaves des de basilea els meus ploms culers van saltar: saint jakob!!! :) després he descobert bonics indrets de la ciutat, d'altres de curiosos, visions nocturnes, la teva bona estrella als barça-valència i un to fresquet i acollidor al teu bloc. així que, aprofito el sol d'avui a barna per donar-te un solellat petooonet i un chin-chin!!!

molt bon nadal FADA! què que em queda? puc demanar un envolee que actualitzi més sovint? o fades que no hivernin tant? o que vigilis més amb les bicicletes els dies de pluja? mira que els reis són generosos i ho porten tot, eh! petooonet fadeta i chin-chin!!!

molt bon nadal GABRIEL! moltes gràcies per sentir-te ben acollit aquí: ho ets. la cançó s'anomena "pete ham" i el grup crash into june. és una descoberta del meu amic dani del bloc (staringatthesun40.blogspot.com) on hi penja temes espectaculars. ves-hi i brindarem amb un chin-chin i ens donarem una forta abraçaaada!

Anònim ha dit...

Petits plaers qüotidians que apropen a la felicitat...
Bon Nadal! ;)

mar ha dit...

un plaer llegir-te i apropar-nos una mica a la teva essència...
gràcies per compartir les teves vivències amb aquesta naturalitat i optimisme.
Una abraçada i bones festes!

syl ha dit...

Molt bones festes! I a mi m'agrada la cançó que has posat, el teu bon rotllo i haver descobert el teu bloc aquest any! chin-chin ;)

fada ha dit...

Jolin, Òscar, que gairebé em surt la llagrimeta... Gràcies per les teves paraules. Fes la carta als reis, a veure si hi ha sort! Un petó ben gros.

òscar ha dit...

molt bon nadal CATERINA! petits plaers del dia a dia que, lluny de ser un somni, ens facin molt més feliç la realitat del viure. petooonet i chin-chin!!!

molt bon nadal MAR! l'optimisme és una de les millors eïnes que tenim a les nostres mans per festes, com aquestes, que poden tenir un regust agredolç. per tant; optmisme per frenar les tristors, petooonets i un chin-chin per acabar de somriure!!!

molt bon nadal SYLVIA! les descobertes de blocs plens de música i esperit positiu són recíproques :) així que arrodoneixo aquesta vessant descobridora amb un petooonet i un chin-chin amb tu!!!

jajaja FADA! no-no, encara no és el dia. la tinc al cap però, fins el dia cinc res de res. mai no falla per això: deixant aigua i menjar als camells la nit de reis, l'endemà no decepciona

Núr ha dit...

Espero que hagis passat molt bones festes! Una felicitació preciosa! :)

òscar ha dit...

molt bon nadal NÚR! i tant que han anat bé. tots contentets i amb l'alegria dels quatre regalets. sense massa excessos gastronòmics, això si, que després fer la dieta del iogurt t'obliga una barbaritat. t'apuntes a la furgo, oi? doncs vinga ... petooonet ben gran i chin-chin que encara ens queda l'entrada d'any per celebrar!!!

Eva ha dit...

Arribo tard per a desitjar-te un bon Nadal però espero que comencis el 2009 amb moltíssima força i amb ganes de menjar-te'l amb patates!!!

Un petonarro.

òscar ha dit...

jajajaja EVA, més tard arribo jo per desitjar-te el mateix a tu. així que, encara que amb retard recíproc, un molt boníssim 2009. segur que arrassarem, ja veuràs! :) petooons!

Mis Girasoles y yo ... ha dit...

Salud ! Chin Chin Català !

M'agrada molt com escrius, m'agrada molt llegir-te en català, m'agrada molt saber que hi ha coses en común que permeten seguir llegir-nos .

Els meus millors desitjos per a aquest 2009 de bon tros afecte.

òscar ha dit...

no sé MICHELLE si amb el fred que està fent ara mateix es per posar-se a fer un chin-chin amb cava però, què nassos, a brindar. chin-chin i un molt feliç dos-mil nou!!!