dimecres, 9 de juny del 2010

dret democràtic



la polèmica està servida. i amb patates. mentre les eleccions blaugranes continuen nedant, contra el que es pronosticava, per un ensopit mar en calma sense massa polèmiques, retrets ni fotos banyades en cava a la discoteca luz de gas; a casa meva, les normalment cristallines aigües de la presentació de candidatures a cançó de l’estiu baixen aquest any molt però que molt enterbolides.

el casolà procés electoral es va engegar enguany amb la mateixa harmonia i consens familiar d’altres certàmens. la meva dona va fer les seves tres propostes, i jo les tres que em pertoquen, presentant un sextet de pilotassos estivals amb els que musicalitzar el trànsit normalment dens de la c-32.

deixant a banda el menorquinament cerveser applejack de the triangles, cinc cançonetes dance que exemplifiquen perfectament que no trepitgem una discoteca des de l’època en que triomfava l’i don’t feel like dancing dels scissor sisters.

- stereo love edward maya
- if we ever meet again timbaland&katy perry
- break yor heart taio cruz
- sick of love robert ramirez
- sexy bitch david guetta

el nen, que encara tardarà en trepitjar locals nocturns uns quants anyets, saltant a la brauera la normativa que obliga a tres propostes, diu que aquesta temporada ja té clara la seva candidata per la gran final. que passa de boles de discoteques amb llumetes, dj’s residents o no residents, de la llista d’mtv, dels 40 o de la de flaix i que defensarà fins ben entrat setembre a miley cyrus (hannah montana) i el soporífer can’t be tamed com a cançó de l’estiu 2010.

les alarmes antiincendis familiars s’han disparat. el nen no només boicoteja l’esperit de l’elecció escollint una sola candidata, si no que, a més a més, presenta una cantant/actriu infantil del canal disney que no aguantem ni sa mare ni jo.

li he intentat explicar que per rebel ja està james dean. que optar per miley cyrus és igual d’extravagant que si jo escollís el liralie de xuxa o el cuidado con paloma d’emilio aragón i que, en definitiva, ha de respectar les litúrgies familiars per tronades que resultin.

el nen, després de preguntar-me qui eren james dean, xuxa i emilio aragón, m’ha portat fins a l’ordinador per ensenyar-me un recull de fotos de l’actuació de miley cyrus al passat rock in rio.

després de veure fotos com aquesta ...


començo a pensar que miley cyrus, a més de cantant de l’estiu 2010, seria a partir de novembre (que és quan fa els divuit anys) una presidenta perfecta pel barça.

55 comentaris:

estrip ha dit...

i la mare, també la vol, o hi ha una conxorxa pare-fill?

Six X ha dit...

els nens es fan grans...i les nenes més aviat!

TORO SALVAJE ha dit...

No la coneixía.
Ara no podré oblidar-la.
El meu vot per ella.
I a l'apartat de coreografíes per Jimmy Jump.

◊ dissident ◊ ha dit...

Si haguès de triar entre la Xuxa i aquesta, doncs ja imagines... Té raó el nen ^.-

sànset i utnoa ha dit...

Es veu que la criatura va estar cantant al Rock in Rio (Madrid, curiós...)i que la mitjana d'edat d'assitents al seu concert era d'uns 12 o 13 anys.

Això em porta a reflexionar sobre dos possibilitats:

-Els nens no han pres consciència de la "mutació" de la Hanna Montana i es van sorprendre.

-Els nens ja sabien al que anaven. Els pares, en canvi, no ho acabaven de tenir tan clar.

*Sànset*

Robertinhos ha dit...

és veritat, Miley Cirus for president!

això si no acaba com la Paris Hilton...

Noctas ha dit...

Bé, el nen no és tonto:) i la llengueta que sobresurt de la boca de la Hana com dient -Ven y cómeme-...MMMMM a mi em semblaria correctíssim que fos la nova presidenta del Barça..dona treballadora, amb un moviment de cames prou agradable. Sí, sempre seria benvinguda al camp nou! saludus crack!!!!

neus ha dit...

oh calla! vaig ensopegar tot fent zàpping el conceret d'aquesta nena, perquè només té 18 anyets la marreca, i semblava que tingués atacs epilèptics quan se suposava que estava ballant... en fi... no vaig aguantar ni mig minut i he sabut que era la famosa Hannah Montana llegint-te a tu i tampoc he vist mai aquesta sèrie, és una sèrie, no?

mareta meva, em sembla que tinc molta sort de viure en el meu món particular quan es tracta de música i sèries :P

ja ens diràs qui guanya!

neus ha dit...

diria Sànset (em permets que li respongui oi Òscar? gràcies ;P) que els pares sí que sabien al que anaven, més que no pas els fills... vull dir!

Rita ha dit...

No la coneixia, però pel que veig als comentaris masculins, deu ser bona. El que no sé si cantant també... ;-)

sànset i utnoa ha dit...

Elur, no ho havia pensat això. I també podria ser...

*Sànset*

Anònim ha dit...

Aquesta noia és un producte Disney que ha generat una mar de beneficis. Ara que es fa gran, proven de mutar-la per a apropar-la a altres públics. El canvi salta a la vista.

Clidice ha dit...

com era allò dels plats i les olles? o era els testos? ^^

Marta M.Q. ha dit...

M'encanten aquestes cinc cançons! Des que la vaig escoltar fa pocs dies, se m'ha enganxat Sick of love! We no speak americano també és un gran boom ara. Però, sens dubte, la reina és i serà Lady Gaga (i també Rihanna)!

Joana ha dit...

A mi se m'ha barrejat el rock and rio amb eurovisió. Tantes notícies musicals de cop i sense saber molt bé o res qui són, els que canten.
Mirant la tele aquest festival de rock m'ha fet pensar en el Canet rock...però això és una altra història :9

Goculta ha dit...

Dictadura infantil. La meva neboda encara està amb el "tumatic" ains... l'odio

Lydie Bianco ha dit...

hola, òscar! quant de temps feia que no m'hi passava per aquí.
sincerament, m'he passejat una miqueta en veure aquesta foto m'he deprimit. quina joventut...............
sembla que té 30 anys i només en té 18 aquesta pobre nena (bé... pobre, pobre....)

un petonàs molt fort.

Sílvia ha dit...

Hola Òscar!
Mmm algunes raons són incontestables. O no.
Salutacions
sílvia

nadeia ha dit...

el meu fill en canvi no la pot veure la Hannah Montana... no la pot sentir, vaja (potser no l'ha vist mai?). Diu que és de nenes i cada cop que sent una cançó es tapa les orelles (potser no es taparia els ulls?). Més que de nenes jo diria que tira cap a noies, o més aviat nois... Em sembla que el meu és més petit que el teu... tot arribarà ;)

Joan ha dit...

Hannah Marr... dic Montana!

No m'estranya que triomfi. Els pares tenen una excusa per portar-hi els fills, i els fills es pensen que enganyen els pares.

Em quedo amb la Perry. No sé, té alguna cosa que promet.

niña de azucar ha dit...

Jajajaja tonto lo que se dice tonto...no és el teu fill eh! XD

Assumpta ha dit...

Em declaro absolutament incapaç de deixar una opinió mínimament raonada sobre aquesta controvèrsia. He "sentit a parlar" d'aquesta Hannah Montana (que fins ara no sabia com s'escrivia) però no sé si és nom artístic d’una cantant, pel•lícula, sèrie... infantil?? (Ho dic per això de Disney)... En fi, asnalfabèstia total.

Tu digues-li al nen que si vol seguir anant al supermercat amb tu a comprar porqueries d'aquelles tan bones per berenar faci les seves tres propostes. Aquesta noia desconeguda que ha dit val per la primera. En falten dues :-)))

khalina ha dit...

si la comparem amb Georgie Dann, el "rei dels estius", trobaríem més de set diferències jeje. I amb la Sabrina ? (va ser el furor dels meus amics adolescents)

Sergi ha dit...

Així que és cert el que he sentit, Hannah Montana ha mort. La Miley Cyrus s'ha carregat definitivament a la inaguantable adolescent que jo no he vist mai fent aquell paper. Ara s'ha convertit en una de tantes cantants dolentes que canten amb poca roba perquè no et fixis en com de malament canten i com de repetitives són les cançons de totes elles. I a tot això, en Billy Ray no pensa para els peus a la seva filleta?

maria ha dit...

Ja veig que us ha revolucionat les vides...^^jejeje.

Garbí24 ha dit...

el teu nano potser te les orelles malament...però la vista la té perfecte. A casa també estem fins al capdemunt d'aquesta Hanna però mirant-la fixament.......li donaria una segona oportunitat com a presidenta.

JJMiracle ha dit...

Ostres, aquesta tia és filla del Billy Ray Cyrus?

Bufff… vaig bastant peix en cançons de l'estiu, no en conec cap de les que has posat (a part de la de l'anunci de Damm, és clar).

Carme Rosanas ha dit...

Mare meva... jo és que no sé pas de qui parleu... clar que veig la foto, això sí, però no sé pas qui és!

Gabriel ha dit...

The power of Disney Channel! Ostres sembla mentida el poder que té Disney Channel i les seves sèries. Em sembla que Miley Cyrus això de la Hanna Montana és un personatge que ja li carrega una mica i ara vol iniciar una altre camí més tipus Britney Spears o Christina Aguilera.
Contra el marketing de les estrelles pop pre-fabricades nordamericanes no si pot fer res i tota la mainada sap les cançonetes.
Si treiem l'àudio i ens quedem només amb el video, no es pot negar que el teu fill, com molt bé ha dit el Garbi24, té la vista perfecte.
Vaja, jo que em pensava que a casa teva aquest estiu serieu fans de l'Applejack.

montse ha dit...

Si això significa un canvi més participatiu, on tota la gent culer pugues votar, dons endavant, som-hi.

Pons ha dit...

La que més estic sentint sonar es la de stereo love, la que accepto en public que m'agrada es la del david gueta, però realment la que em te enganxat es la de la katy perry, qui ho hauria de dir.

òscar ha dit...

una conxorxa amb tots els ets i uts, ESTRIP. estic a punt de vendre'm :) per una adolescent.

i aquesta miley ha crescut, però que molt, en aquest darrer rock in rio SIX.

si miley necessita de ballarins, que compti amb tu i amb mi TORO.

qui torni a dir que qualsevol temps passat (xuxa) era millor que el d'ara (miley) és que no ha vist les fotos de la hannah aquesta DISSORTAT.

doncs una llàstima que el concert fós a madrid, SÀNSET. si toca a barcelona hauré d'acompanyar al nen. ja se sap: "gajes" de l'ofici :)

miley cyrus fent videos pujadets de to ROBERTINHOS? on? quan? descàrrega gratis? :)

la llotja guanyaria, segur NOCTAS, en vistositat. no sé perquè, però, que em temo al cap d'uns mesos un video al tomate de miley amb el cr7 dels nassos a la sortida d'una discoteca.

a partir d'ara, ELUR, miraré els videos sense so però ... me'ls miraré! :) si els pares ho sabien no ho sé; jo, de l'evolució física de la criatureta, no en tenia ni idea.

posaria força en quarentena les seves virtuts musicals (que no d'altres), RITA.

salta massa a la vista ALBERT. potser tocarà codificar el canal disney a partir d'ara i posar la seva sèrie en horari adult.

Jordi ha dit...

Els nostres rebels sempre seran:
- Joselito.
- Marisol.
- Melody amb El baile del gorila.

Llarga vida (a qui encara quedi per aquest mons...)

òscar ha dit...

i mira que, erròniament CLIDICE, el criticava per mirar una sèrie tan estúpida. em parla, també, d'una tal selena gómez a la que li hauré de seguir la pista.

l'estiu sembla venir carregadet de bons temassos dance MARTA. ideals, en el meu cas, per fer els viatgets en cotxe a la costa més divertits.

em temo que molt menys reivindicatiu que el canet rock, JOANA. o, com a molt, reivindiquen només les seves ganes de ser adults una mica massa abans de temps.

el tomàtic tenia el seu què, GOCULTA. tot i que, és cert, que la dictadura infantil de la tele és de les que deixen emremta a la població.

jajajaja LYDIE. tu, les teves fotos, texts i comentaris sempre són ben rebuts aquí i al face. ara, ja has fet bé en dir això de pobre pobre ... ja que la criatura crec que no pateix ni gota de crisi :)

a veure quan dura l'acceptació d'aquest canvi tan brutal SÍLVIA. de moment nens (i pares, clar!) semblen ben contents.

buffff ... doncs també en veu una altra NADEIA, anomenada patito feo, que és d'enviar-lo, directament, a l'exili.

la perry, per alguna cosa era la meva favorita JOAN, explota una estètica de pin-up que la fa molt atractiva. a més, els temilles també enganxen. per tant ... 2 x 1!!!

ni un pèl NIÑA. i, a més a més, més previsor que jo ja que jo, quan la veia, pensava ... vaja tros de totil·la!

òscar ha dit...

crec que aquest cop, ASSUMPTA, no acceptarà cap suborn en forma de xuxes. pensa legitimar la candidatura mileycyrianna fins al setembre sí o sí. i (ben mirat) ho entenc! :)

hòndia la sabrina KHALINA! aquell tros de dona sí que va causar furor entre la parròquia masculina un parell d'estius amb els seus bots cada cop que pronunciava boys, boys, boys.

has clavat l'anal·lisi XEXU amb només un matís: el papà va fent caixa més content que unes castanyoles. o això sembla!

i la dels nens, MARIA. a mi se'm passarà ràpid. ells, seguiran veient-la cada tarda.

una vista privilegiada JOAN. i, com a presidenta, segur que ens tindria a tots d'allò més al loro.

és la filleta, és la filleta P-CFACSBC2V. i la de l'anunci de l'estrella és, fet i fet, inevitable conéixer-la.

ara és, senzillament CARME, una nena prodigi que demana fer-se gran. d'aquí un temps, vés a saber si acabarà esdevenint un altre juguet trenat de la indústria de l'oci.

ho acabo de comentar també a la carme, GABRIEL. caldrà veure com acaba, tot plegat, la carrera d'una noia que han fet pujar com l'escuma. mentre, baixarme el volum i anirem mirant!

esperem que sense la miley MONTSE, la gent culer participi amb ganes aquest diumenge.

compartim enganxamenta PONS. i, en aquest cas, no és només el format video el que em té enganxat.

doncs posats a confesar, amic JORDI, jo confesaré que he ballat uns quants cops la de la melody. això sí, sempre ajudat per unes quantes tandes de xupitos/xarrups.

kweilan ha dit...

Sabia que era un ideal per nenes de 11 o 12 anys però ara al veure la foto m'he descol.locat.

rits ha dit...

tot s'avança, Óscar!
i l'edat rebel i de portar-vos la contrària, potser comença a deixar-se veure un xic!

(xò només un xic!)

de les cançons que has posat, crec que només he sentit la que has posat. S'enganxa!

I la de "hey soul sister"? es comença a sentir ......

Per cert, tampoc fa tants anys del I don't feel like dancing!!! (o é que jo també fa molt que no trepitjo una discoteca!)

GURMET ha dit...

Jo no he seguit masda lo de les eleccions a can Barça, aquesta noia de l'ultima foto també es candidata?

òscar ha dit...

sembla KWEILAN que la volen convertir (o es vol convertir) en un ideal compartit entre nens i pares.

crec que unes tres o temporadetes sí que les deu fer RITS. tot just el temps que porto sense trepitjar aquells foscos antres de música i copes :)

no té encara els divuit anys GURMET que, de tenir-los, sortia escollida segur.

polaroid mental ha dit...

de lolites tota la vida n'hi hagut, recordem fa uns anys la britney spears o la franceseta alizee, el problema es que amb l'edat ens impressiona més l'efecte que ha tingut el petite suisse en els seus cossos

En Roc a la Cuina ha dit...

HOLA ÒSCAR, GUAPO TU

ET PASO AQUEST ENLLAÇ, PER QUE INVESTIGIS,..JE,JE

MIL PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA


http://www.ariosto.it/MEZCLA-DE-HIERBAS.html

Albert ha dit...

Doncs vigila que aquesta cantant potser encara tindria més vots que algun dels candidats que es presenta, jeje.
Adéu!

Les Coses són com Som ha dit...

He sentit a parlar moltíssim d'aquesta noia, la Hanna Montana, fins que l'he descobert al Rock in Rio, per la tele eh?
Sé que la canalla n'està molt, de la Hanna Montana, i resulta que els que la van veure en concert, les famílies volien tapar la vista a les criatures pel què estaven observant: Hanna Montana ja no era una nena, Hanna Montana (igual que el nen) s'havia fet gran.
Però sí de presidenta faria (vist qui es presenta...)

òscar ha dit...

a l'alizee, POLAROID, que per més inri cantava sempre una cançó anomenada lolità (amb un clar accent francès); el petit suisse li va sentar de meravella.

gràcies SUSANNA. investigaré i demanaré mostres als amics italians.

si trobo d'aqui a una estoneta, ALBERT, la seva papereta: la voto!!!

sembla que hi ha pares, INSTINTS, que no saben digerir el creixement dels nens: ni que no siguin propis. :)

Eva ha dit...

Vols dir? Presidenta?
Salut!!!

neus ha dit...

Benvolgut, ben-apreciat i estimat senyor Òscar... aquest proper cap de setmana quan baixi a Sta.S. a la 'plaja' (que segur que m'hi faran anar) ja miraré si et veig ballant a ritme de la Hannah Montana... Si per casualitat quedeu enlluernats per la presència d'algú, no pas per una aparença física espectacular no, sinó per la blancor extrema de la pell, saluda'm! jejejeje

òscar ha dit...

potser una mica exagerat, oi EVA? bé, m'hauré de conformar amb el president "a estrenar" que arem escollir ahir. tot i que segueixo pensant que la srta. hannah atorgaria un airet ben fresc a la presidència.

ohhhhhhhh ELUR: el proper cap de setmana, com la meva "santa" jefa té la cloenda del curs de nens superdotats i els anginescs hem deixat en stand-by la trobada, no sé si visitarem la susanna santa que ens acull els dies festius. tot i així, si decideix que hi anem dissabte tarda o diumenge matí, miraré l'skyline platger a la recerca d'una llum pròpia (la teva). si tu, tot fent el mateix, divises un ganàpia ben excessivament bronzejat i amb banyador taronja fent el pamplines per la sorra; no dubti's en atansar-t'hi :)

Lydie Bianco ha dit...

òscar, m'he canviat de blog. ara sóc: http://lydiebianco.blogspot.com

t'espero per allà :)

el paseante ha dit...

Això és que no t'has fixat en la pitrera del Sandro, home de Déu :-)

òscar ha dit...

ja et tinc "refitxada" LYDIE!

tens raó PASEANTE. vaig veure'l en topless (a llavaneras, clar!) i és cert que el nostre president té una davantera d'elit. :)

Ferran Porta ha dit...

Caram, el nen... veig que va tenint les preferències ben definidetes, eh? ;))

òscar ha dit...

sí-sí FERRAN :) té del tot clara quina serà la seva cançó de l'estiu per davant de les propostes dels adults de casa. volies dir això, oi? :)

MK ha dit...

Jo he sobreviscut estius sencers sota els acords musicals de "Extremoduro" ,"Rammstein",
"Marea" , "Drive by Truckers", "Obrint Pas "...no ens avisen d'aquestes coses quan decidim tindre fills i criar-los...

Albert Lloreta ha dit...

no sé si vots, però bots, molts...

ai.... mare...

òscar ha dit...

crec, MK, que no tardaré gaire a saber en primera mà de grups i estils com els que cites. crec, MK, que de coses com aquestes millor no avisar-nos.

i un mareig que entra tot seguint-los ALBERT. i ni tinc biodramina ... ni la vull!