dimarts, 22 de desembre del 2009

ni 2.0 ni gaites



diuen que l’any ha estat ben pansit. en blanc i negre com el no-do.

que a l’oasi català, tot i mirar de ser una miqueta més català, s’hi ha descobert a afanetes i lladregots disfressats de senyors i que mentre les economies familiars patien dieta rigorosa, les de les entitats financeres seguien de bufet lliure.

malgrat això, he vist moltes fotografies de colors ben vius.

la meva dona devorant el sol (també quan no feia sol) tot llegint les aventures de lisbeth salander. el peque relatant-me a diari golassos marcats al pati tan inversemblants com els d’oliver i benji. ma mare posant cara de nena trapella quan repeteix bocí de pastís satcher. mon germà hipnotitzat per la tele de plasma recent adquirida. o jo, agenollat al terra, cridant al cel pel miracle de lo puto gusiluz.

diuen que les festes de nadal són excessos, consumisme i hipocresia.

que mengem i bevem, per uns dies, com als bufets lliures que són els resultats dels bancs. que comprem el que no ens cal i malcriem els nens. que compartim taula amb família que és família però no amics i desitgem bones festes fins i tot als gats del carrer.

malgrat això a mi m’agrada el nadal.

els ullets de la meva dona quan embolica regals. la vocació (espero que frustrada) de grafitero del nen tot tirant neu falsa damunt de l’arbre. i, per segon any, desitjar bones festes a amics que si són amics per molt virtuals que siguin i per molta pantalla d’ordinador que ens connecti.

chin-chin.
bon nadal i molt bones festes a tota aquesta família que ens trobem pels blocs. espero que algun dia aquest brindis 2.0 no tingui numerets i que el ball que aquí us enllaço sigui, també, real.


www.flandecoco.net/festes/oscar.html

58 comentaris:

TORO SALVAJE ha dit...

:)

El gol que ho va permetre tot.

No havía sentit aquesta narració, jajajjajaa, LO PUTO CRACK, LO PUTO CRACKKKKK, KAISSERLAUTENNNN, LO PUTO CRACKKKKKKKKK, jajajjaajaa,jajajjaajajajajaa, que boooooooooooooooo.

Potser???????, jajajajjajaa


Es ROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Que bo.

Bon Nadal.

Bargalloneta ha dit...

Efectivament la postal de NAdal ha estat impressionant!!!!!!!!!
MOLT BON NADAL PER A TU I A TOTS ELS TEUS LECTORS..... que en son molts!!! i que l'any que ve ampliem família blocaire!!!!!!!

neus ha dit...

Ostres Òscar... què t'he de dir jo ara? he començat emocionant-me amb el meu adorat, admirat, estimat Don Andrés i després escrius tot això... un post deliciós. Resto als teus peus, però abans et planto un petonàs a cada galta i t'abraço ben fort!

Moltes gràcies per ser-hi.
I que aquesta capacitat de mirar que tens no et desaparegui mai, mai i mai. Sis vegades mai, mai i mai ;)

Per molts anys!

Clidice ha dit...

Bones Festes 2.0 :P per a tu també :)

Ferran Porta ha dit...

"Ni 2.0 ni gaites"... Ja tens raó, ja: això és una família (y uno más), amb totes les de la llei!

Doncs el tiet Ferran us desitja, a tu, a la teva família de llibre i a tots els aquí presents i habituals, el millor Nadal i tota la sort pel 2010!

Abraçades generals i sentides.

myself ha dit...

Bones festes per a tu també! I gràcies per la narració del gol de l'Iniesta, memorable.

JJMiracle ha dit...

Bon Nadal i bon 2010!!!

Noctas ha dit...

Bones festes bon amic Oscar. A mi també m'agrada el nadal. El fet més memorable de l'any va ser el gol d'Iniesta, per suposat...salud crack

Six X ha dit...

No m'agrada el Nadal, però amb les teves paraules has fet que aquest any no sembli, després de tot, tan dolent.
BON NADAL! i un petonàs ben fort per tu i per a tots els blogaires amics!

Garbí24 ha dit...

Bones Festes per tu també. A qui no li agraden les festes? tothom les espera a la seva manera i les gaudeix com pot. Em va fer gràcia l'altre dia en veure un grup al facebook que deia : este año voy a beber mas que los peces del rio. Joves que també els hi agrada el nadal encara que no el sentin.
Bones Festes....ens les mareixem

Grigri ha dit...

CHIN-CHIN 2.0!!!
reconec que també m'agrada força el Nadal, sobretot ara que tinc nens i puc reviure a través d'ells la part més màgica: fer cagar el Tió, els Reis.. anar a buscar un pastoret o pastoreta nous pel pessebre, veure'ls com penjen les boles a l'arbre (de plàstic)..

Molta gent odia el Nadal perquè tot sembla que només sigui gastar gastar i gastar, però jo conservo aquesta altra interpretació més romàntica de la història, què hi farem!

P.D.Per mi, el millor moment 2009 és, SENSE CAP MENA DE DUBTE, el gol de Don Andrés Iniesta. La millor satisfacció que he tingut mai veient futbol, de llarg. Perquè no només va ser l'espectacularitat del gol, va ser que pensàvem que ho teníem perdut, va ser veure la cara que se'ls va quedar als del Chelsea... tot, adrenalina pura o com diuen a Costa Rica: PURA VIDA
gràcies per rememorar la gesta al teu bloc.

_MeiA_ ha dit...

Bones festes a vosaltres també!

Estic totalment dacord amb tu. Aquestes festes són molt hipòcrites... però tot i així, els que tenim la sort de passar-les bé, són fantàstiques. La màgia i la il·lusió no la treu ningú.
Jo disfruto com mai, comprant 1001 regals per tots els meus. Preparant els menjars empalagosos, decorar la casa amb motius nadalencs... m'encanta.
I sempre tinc en ment, que quan tingui fills, disfrutaré el doble de totes aquestes festes.

=)

kweilan ha dit...

Bon Nadal i bones festes per a tu també!!!

Delfica ha dit...

Bones Festes Òscar, gràcies per acompanyar-nos. Abraçaetes.

Núr ha dit...

:) ...és que no et puc dir res... només que tens un ritme impressionant i que no m'imaginava que un vestit de parenuel et quedaria tan sexy... ;)

Bones festes a tu també, bunik!

Sandra D.Roig ha dit...

Molt Bon Nadal! i molt bones festes! quin nivell Oscar, babejo... de bon rotllo.
:)

Albert ha dit...

Lo puto gusiluz... gallina de piel cada cop que veig el gol.
Genial aquest vídeo que enllaces, tot i que ja n'havia vist algun de similar.

Bones festes!

Sergi ha dit...

Molt bones festes per tu també, noi. Jo passaré el nadal per aquí a la xarxa, que no s'hi està malament. A estones, s'hi està millor que a fora.

Striper ha dit...

Bones festestambe a tu!!

Sílvia ha dit...

Hola Òscar!
Recordant la força emocional d´aquest gol es impossible no passar un BON NADAL!
Petons
Sílvia

RaT ha dit...

OOOOLEEEEEEEEEEEEEEE per tú i el teu optimisme, estimat Oscar!!! Ara bé, t'has oblidat de celebrar que encara queden milers de bambes pendents de ser penjades I FOTOGRAFIADES

Una abraçada mooolt grossa a tu, a la que menja sacher, a la que li brillen els ulls, al graffitero, etc, etc

MMMUAAAAAAAAAAA

òscar ha dit...

acomiadar l'any recordant el moment de màxim clímax mai viscut veient futbol, TORO, és molt millor que fotre's dotze granets de raïm. bufff ... pell de gallina. bones festes, crack!

segur que ho farem, MÒNICA. i segur que tots aprenem a mirar millor el cinema gràcies a blocs com el teu i el d'en jordi. bon nadal i uns petooons!

ja saps, ELUR, que això de les abraçades ho haurem de repartir durant tot l'any, oi? que maco el clip de clara filosofia teletubbera :) que ens vas passar per mail. i encara més maco compartir tantes petites estones de xerrada virtual amb tots els "nostres" anginescs. molt bones festes i petoooooons!

res de 2.0, CLIDICE!!! real-real. així que treu-te el tel dels ulls i ves preparant les galtes que t'envio un parell de petooons ben sonors i nadalencs. molt bones festes!

moltes gràcies, tiet FERRAN, i unes molt bones festes per tu també. ull que, el nen, als tiets i tietes els hi demana tot sovint regals en forma de jocs de la play, llibres, etc-etc. ja li comentaré que tu, segur :), li regalaràs un diccionari alemany-català. així acabarà sabent quelcom més que jo que només sé allò de l'apotheken. una abraçada fenòmeeeeeeeen!

ja m'agradaria a mi, MYSELF, parir una narració com aquesta. em conformo (i ben a gust) amb ser espectador d'una gesta com aquella. tingues unes boníssimes festes i un petooooooo ben gran!

penso que sí, oi P-CFACSBC2V? ja que el 09 ha estat l'any del barça, a veure si l'entrant és bó per l'equip però, encara millor, per tots els que voltem per aquí dient la nostra. una abraçada ben gran i molt bones festes!

crack NOCTAS: portat bé, no fotis emprenyar la sarah, no rondinis tant i segueix deixant-me bocabadat amb escrits tan frescos com els teus. una abraçada ben forta, crack. i unes festes de traca i mocador!

òscar ha dit...

els anys, penso SIX X, que no sempre són tan dolents com semblen. ve a ser allò de veure el got mig buit o mig ple. doncs jo (digue'm innocent o tòtil) segueixo preferint veure'l mig ple. un petonàaaaas ben gran i molt bones festes!

bones festes JOAN. cadascú el viu de la manera que més li convé. potser nosaltres mateixos, anys enrera, també erem dels que gaudiem de les festes amb determinats excessos. i qui diu anys enrera ... diua ara també. una abraçada ben forta!

ja que el gol de iniesta, GRIGRI, va ser un anticip de nadal; crec que arar toca rebre el regal que és passar aquestes festes amb menuts a casa. són, això: una festa. molt bon nadal i petooonets en forma de boles de l'arbre.

si ho fas ara, MEIA, imagina't quan et decideixis a fer més gran la família. passa-ho molt bé wapíssima i tingues unes festes ben xules, farçides de regalets i de petooons. jo te'n envio uns quants ara mateix :)

bon nadal, bones festes i moooolts petons per tu i els teus KWEILAN. no et dic que entre àpat i àpat aprofitis per llegir encara més perquè, seguríssim, que ho faràs digui jo el que digui. petonaaaaassos!

gràcies a tu DELFICA. tots ens acompanyem una miqueta. dies que més, dies que menys, però tots estem presents per la catosfera aquesta en la mida que podem. un petoóooo ben gegant i unes boníssimes festes!

jajajaja que dolenta ets, NÚR. :)això són els anys (i nits) a les discoteques fent pràctiques gràcies a la medicina d'algun cubatilla. el puntet sexy l'aporta, només, el vestuari. un petóoooo gegant solet i passa unes festes inoblidables amb mooolts regals i bon ànim. del discurs del rei, si vols que et digui la veritat, en pots prescindir.

Jordicine ha dit...

M'ha agradat això dels ullets de la teva dona. Veig que estàs molt enamorat! L'any, pel Barça, ha estat espectacular. Bon Nadal, ÒSCAR.

Assumpta ha dit...

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Digues que sí!!! que això ha estat un any en colors!!! :-)))

A mi també m'agrada el Nadal... posar el Pessebre a casa, anar a la Missa del gall, i, en quant a consumisme... doncs m'agrada embolicar el llibre edició de butxaca i les arracades del mercat d'artesania i les cosetes petites que ens regalem perquè el regal més gran està en la il·lusió que s'hi posa!! :-)))

Estàs molt maco de Pare Noel, eh? jejeje

BON NADAL I FELCITAT SEMPRE!!!

Carles TV ha dit...

Bon Nadal i a picar fort el tió!

Ester ha dit...

Bon Nadal a tots i un 2010 de 10.
Un relat fantàstic

Cris (V/N) ha dit...

Òscar MOLT BONES FESTES i un petó tan gran com tu i el Barça!!!!! :)

Murzuq ha dit...

Gran vídeo!!! Cada cop que el veig reneixo!!!

Com que sóc educat bon Nadal a tothom, però com que jo sóc més de la lliga antinadalenca bon Antinadal també!

Salut!!

Jordi ha dit...

Feliç nadal 2.0 i bon Barça 6.0. Visca Iniesta, visca la Mairena, visca la Feliu i visca el cor de l'Anginesca! Una forta abraçada plena de nadal!

Laia... ha dit...

A mi també m'agrada. :) Molt bones festes a tu també!!!

Mireia ha dit...

Sí que és impressionant el ball, sí. Bones festes a tu també!

Esther del Campo ha dit...

uiii... queden lluny ja les pàgines a la platja de la saga Millenium!!!! I el gol de lo puto gusiluz... (que aquest sí que tenia llum pròpia...!) :D Fins i tot l'eurovisión que vas organitzar aquí, al lostartsecret... com passa el temps!

Però bé, que sí, que a mi també m'agrada molt el Nadal, i que m'ha agradat molt com has explicat que t'agrada el Nadal, que fa que encara m'agradi més!
Molt bon Nadal per a tu i tots els teus :)
Petons i chin-chin des de Valls!!!!!!

GEMMA ha dit...

Moltes gràcies maco, el millor del millor per a tu i els teus!!!

Carlos ha dit...

veritablement són aquests els millors moments, els que et fan valorar el NADAL, el de veritat.
Bones festes per tots els teus i com ben dius per tots els que formem aquest grup 2.0
Per cert la nadala impagable.

mar ha dit...

et deixo una abraçada plena de bons desitjos pel nou any...

Molts petons òscar!

(per cert... tens previst fer-nos riure tant el proper any? seria tot un detall per part teva!)

el paseante ha dit...

Noi, ja tinc nom pel teu blog: "antidepressiu". Sempre ens animes, i això no té preu. Ets l'Òscar, lo puto crack. Té sort la teva dona (i segurament també tu amb ella -encara lia tabac?). Bon Nadal, maco. I que es prepari el teu peque per gaudir d'uns quants títols aquesta temporada.

òscar ha dit...

molt bones festes SANDRA!!! el nivell em caurà en picat demà al migdia quan, fart de tant menjar, comenci a abandonar-me als xupitos de whisky :) abans que això passi, t’envio un petóooo ben abstemi.

ALBERT; aquesta temporada serà d’aquelles que explicarem als nets, al nets dels nostres nets i així successivament de generació en generació. molt bones festes crack!

les xarxes ens protegeixen de les caigudes del trapezi, XEXU. dita la meva collonada de rigor massa influenciada per les pelis de circ que abans passaven per la tele, demanar-te que les festes se’t facin força entretingudes i enviar-te una abraçada (no cal que sigui nadalenca) 2.0 ben forta.

moltíssimes gràcies JOAN. miraré que així sigui i que l’esperit nadalenc que expliquen al cinema pugui mantenir-se a la resta sense massa esforç. una abraçadaaa!

si segueixo massa temps més, SÍLVIA, recordant el gol de l’excm. sr. d. andreu iniesta no acabaré mai de treure’m el somriure de gilipolles que encara porto al damunt. uns petons ben nadalencs i ben culers!

ohhhhhhhhhh RATETA ... continuo mirant el cel tot sovint a la recerca del joc de bambes funambulistes. tot i que les brigades de neteja del barri de gràcia, cada cop menys sensibles amb l’street art, m’ho posen ben difícil. petoneeeeeets de bones festes!

bé, bé JORDI :) ja se sap que els sentiments, pel nadal, s’accentuen encara més. a veure si sabem extrapolar la filosofia guardiola al nostre dia a dia i fem un 2010 igualment brillant. jo, mentre, t’envio una abraçada de les que deixen sense respiració i, passat festes, posem restaurant i taula al dinaret pendent. bones festes, crack!

bon nadaaaaaaaaal ASSUMPTETA! quantes alegries ens ha donat el barça aquests 2009, oi? ni entrepà ni romanços; el mèrit ha estat d’en pepito guardiola i el seu persistir. jo, poc ambiciós de mena, per l’any entrant em conformo amb guanyar la quarta champions al bernabeu i si calen promeses de conyac mascaró i seitons; les faig. un petoooonet gegant per una de les ànimes més optimistes i “tremendes” de la catosfera: muaaaaaaaaaaaaaaa!

picaré amb força i, potser, imaginant la cara d’en cristiano ronaldo al tió, CARLES. com el portuguès té calés com per parar un tren serà, segur, una efectiva forma de guanyar-me molt i molts regals. mooooolt bones festes!

jo espero que sigui, com bé dius ESTHER, de 10 segur. les ganes les hi penso posar i, per demostrar-ho a qui calgui, començaré demà menjant de tot el que hi hagi a taula. un petó nadalenc i unes festes boníssimes per tu!

un petó grandària barça, CRIS, ha de ser un petó universal i interplanetari. es comenta que els marcians han substituït el seu tradicional color verd per un llampant blau i grana. no m’estranya; juguem de ciència ficció. un petooooonet ben gran per tu i tots els teus. muaaaaa!

jajajaja MURZUQ ... jo acumulo uns quants antis també, encapçalats òbviament per la lliga anti-madridista. ens conformarem, llavors, amb una forta abraçada i un desig de que l’any entrant vagi prou bé, oi?

visca el negre de banyoles! visca pere tàpies i la seva moto txucu-pa-pa-pa! visca rafaella carrá en plena fiesta que fantàstica fantàstica esta fiesta! visca les tresines, el senyor bachs, el sr. davis i la mari pau huguet fent balls de saló! i visca les abraçades, JORDI, que plenes o no de nadal són de tot cor (anginesc)!!! crack més que crack!!!

òscar ha dit...

igualment LAIA! segur, llavors, que tots dos el gaudirem plenament. i si cal posar-se a cantar nadales (una mica per emprenyar als veins); ho farem. un petóoooooooooooooo!

per impressionant, MIREIA, el mal d’ossos que m’ha generat tant moviment espasmòdic i descompassat : ) molt bones festes i uns petooooons nadalencs!!!

ja veig, ESTHER, que la neu t’ha deixat tornar a ca teva sense més ensurts per poder celebrar el nadal com cal. segur que a valls hi fa un fred tremendo. que a les copes del dune no els hi cal ni glaçó. que al pati els coloms ni s’hi aturen a prendre el sol. segur, també, que tot i el fred, el bon nadal i els petooooooooons que t’envio no es queden congelats enlloc!

el millor dels millors per tots els que voltem pels blocs GEMMA. amb sort i ganes, segur que els primers que ens acomiadarem de la crisi, serem tots nosaltres. mentre .... petooooons a dojo!!!

impagable no va ser, CARLES. a més dels danys físics :) i mentals que em va generar, crec que varem tenir que pagar per la descàrrega. tenim un grupet 2.0 molt maco que dóna grans moments pel nadal i per la resta de l’any. per moooolts anys catosfèrics i unes moooooooolt bones festes per tu i tots el teus. abraçada gens dibuixada: real!!!

les ganes de fer el paiasso segueixen intactes, MAR. les ganes d’enviar-te un fort petóoooo per respondre al teu no són ganes: allà vaaaaaaaa ..... muaaaaaaaaaaaaa (acabo de despertar a la veïna –la rita- amb la meva sonoritat petonaire).

amic PASEANTE, la meva dona té una voluntat de ferro que li ha fet abandonar el bonic món del tabaquisme fa un parell de mesos i, per tant, jo estic exiliat a casa meva a fumar al balcó (poc recomanable ara, tot i les vistes al cim del tibidabo) i a la galeria (no fa fred, però només veig roba estesa). n’hi ha uns quants de putos cracks per aquí però puc garantir que passar per casa teva a llegir-te és un petit plaer comparable a les trufes de can farga, el primer bany a la platja o el brindis posterior a les dotze campanades. unes festes de 6.0 i una abraçada equiparable a la que va fer tot l’equip quan iniesta va foradar la xarxa anglesa.

Ferran Porta ha dit...

Marchando una de "Wörterbuch" alemany-català pels ciberneboooots!! :))

Bon avui!

òscar ha dit...

Això FERRAN, ara sí: bon avui !!!

Joan Canal ha dit...

BONES FESTES I QUE SEGUEIXI LA RATXA DEL BARÇA.

Fins i tot jo que no soc futbolero, en disfruto.

Salut Oscar

rhanya2 ha dit...

Molt bones festes, Òscar! Aquest any ha estat bastant bo. Esperem que el proper no sigui pitjor. En tot cas aquest any t'he conegut i m'has divertit la vida a estones, un gran què!
Una fortíssima abraçada!

khalina ha dit...

molt bones festes! M'agrada que trobis més aspectes positius que negatius. La felicitat de petites coses suma amplificant-se cap a gran felicitat,

chin chin

òscar ha dit...

molt bones festes JOAN. millor que la ratxa del barça es suavitzi que, sino, el cor no podrà amb tanta alegria. una forta abraçada!

bones festes VIOLETTE i bon sant esteve "canalonaire". de moment estic sobrevisquent sense petar la balança quan em peso. avui ... una nova prova de foc. petoooons!

txin-txin KHALINA!!! bones festes i mooooooooolts petons. prefereixo buscar, i trobar, sempre més coses bones que dolentes. diuen que les dolentes ja ens troben a nosaltres qaun volen així que ...

Jordi Cirach ha dit...

Hola!

Em sembla que no ens coneixem, he arribat al teu blog i m'ha interessat molt felicitats per la feina! M'he fet seguidor del teu i aviat et seguiré molt sovint ja que m'agraden molt els teus continguts. El meu blog és un blog d'actualitat i tendències culturals, espero que t'agradi tant com a mi el teu.

Per cert, el divendres 1 de gener faig un “Especial 2010” amb les novetats culturals i tendències d'aquest nou any que comença, espero que t'interessin.
Molt bones festes i molt bona entrada d'any des de “L'imperdible” :)

L'imperdible de ℓ'Àηimα

Deric ha dit...

Sí, l'any també ha tingut boniques postals en color que intenten fer-nos oblidar les de blanc i negre. M'encanta sobretot la de la teva mare!
I en quant al vídeo, els que no som gens futboleros, també ens vam emocionar amb el puto gusilus.
Bon any!

Gabriel ha dit...

Vull creure que aquest any que deixem no tot ha sigut mediocre i gris. Vull creure que tot i que hi ha moltes persones que ens ha passat factura la crisi dels co...hi hagut moments que han valgut la pena viure'ls i quan els vius són en color.
M'agrada llegir el que has escrit perquè sé que tu com també altres blocaires els agrada creure en les petites coses que ens dóna la vida...
Sí, noi, el Barça de les 6, no una, 6 copes ha sigut com un gran canal temàtic que ens ha ajudat a creure, fins i tot per aquells que no som futboleros, en el bon fútbol i ens ha emocionat viure quelcom històric i irrepetible.
Francament el Nadal no és el meu període favorit de l'any...però si que hi ha una cosa que m'agrada que és desitjar bona sort per l'any que ha de començar:
(amb el teu permís amb prenc una copa i brindo conjuntament amb la resta d'entrenyables blocaires que entren al teu blog per desitjar-te)
Bones festes...però sobretot...
Molt bon any!!!

òscar ha dit...

moltes gràcies JORDI; bona entrada d'any per tu també i que aquest impredible de l'ànima que ara visitaré tingui una trajectòria ben llarga. una abraçada!

moooooolt bon any DERIC. tot i que estèticament el blanc i negre fa força patxoca, crec que el que pertoca per l'any seria "color en temps de còlera". i els colors; ben vius!

doncs amb aquest desig de bona sort, GABRIEL. amb les ganes d'apostar irracionalment pels colors encara que el cap ens recordi que les coses són més aviat blanc i negres, amb ganes de variar algunes coses, amb tot això ... un molt bon any per toooots!

Unknown ha dit...

Per a mi va ser, sens dubte, el millor moment de la temporada passada. Tot concentrat en aquest minut de narració. Brutal. El 2-6 al Madrid va ser diferent, fins i tot pornogràfic diria; el 0-2 de Roma, tranquil. Però aquest golarro, ufffff.

Bona entrada d'any, amic!

òscar ha dit...

potser m'enganya la memòria, IVAN, però crec que és el moment de més intens esclat blaugrana que he viscut. per davant del gol de koeman a wembley o el de marcos a la final de copa amb el madrid (amb buti schusterianna inclosa, clar).

Alba ha dit...

Bones festes i a saborejar tots els èxits que el Barça ha brindat el 2009.
Salutacions

Eva ha dit...

Molt bones festes!!! La veritat és que llegint he reflexionat i tens raó... per què no? chin-chin.

òscar ha dit...

el barça ALBA, aquesta temporada passada, va agafar una veritable trompa de títols. i amb ell; tots els socis i patitzants que encara estem pessigant-nos per saber si ha estat real o no.

txin-txin EVA! mooooolt bones festes també per tu i els teus. i, independentment que la reflexió sigui o no encertada, brindar virtualment amb persones 2.0 a les que desitgem que tooooot vagi molt bé és un dels plaers anuals. petoooons.

el paseante ha dit...

Catxis això de l'exili al balcó. Tens la meva solidaritat.

òscar ha dit...

no sóc pas desagraït PASEANTE però, a més de la teva solidaritat, un forro polar amb el temps que està fent tampoc m'aniria gens malament.

El veí de dalt ha dit...

Felices i blocaires festes!

òscar ha dit...

molt bones felices festes, VEÍ. passe-ho molt bé al sarau nocturn que heu organitzat!