dimarts, 26 de maig del 2009

superherois de pacotilla

n’hi ha que tenen el poder de la invisibilitat (d’allò més útil si ets xafarder de mena). d’altres que grimpen d’edifici en edifici ajudats per una teranyina que els hi surt dels dits. i una immensa majoria dels superherois acumulen una força tan descomunal que fan que winston bogarde i mr. t. (de l’equipo a) semblin uns nycris. jo, superheroi de pacotilla, des d’aquest matí levito uns sis centímetres per damunt del terra.

tot el que faig des que m’he llevat em sembla com el curt ensopidíssim d’abans de la gran peli o l’actuació dels teloners baladrers previs del megaconcert. aquest dimarts, i demà fins a les 20,45 hrs, aniré a la feina a jugar el tetris per no posar-me encara més nerviós. dinaré pit de pollastre a la planxa i crepe de xocolata banyada amb nata perquè he de dinar i perquè m’agrada la xocolata una mala cosa. aniré a buscar el nen a escola perquè encara ens fa cosa que torni sol a casa però, per mi, el rellotge ja podria accelerar-se com als dibuixos animats fins l’hora de la veritat.

des dels meus sis centímetres pel damunt del terra, començaré la litúrgia de supersticions que he posat al descobert des d’aquest bloc i que, inevitablement, ens portaran a guanyar la final de roma. entrepà de carn arrebossada sense menjar que porta mala estruga. l’azzurro del celentanno. cap de la tele embolicat amb la bufanda del barça. bandera clavada a la paret. nen jesús a la vista, seitons amb mascaró, pujada a montserrat, etc.

els superherois de pacotilla, a banda de levitar sis centímetres pel damunt del terra, sabem perfectament que totes aquestes sobiranes gilipollades no fan que el nostre equip marqui un gol més que el contrari però, de no fer-les, segur que el contrari en marcaria un més que nosaltres.

ara, per matar el temps, vaig a l’àrea de guissona a comprar la carn arrebossada. ja que no me l’he de menjar que, al menys, no em costi un ull de la cara.

43 comentaris:

Assumpta ha dit...

Òscar!!!!

Jo ja estic calculant la llana que necessitaré per fer les canelleres blaugranes per les belles dames de la font de Gran Via - Passeig de Gràcia...

He de dir que diumenge, el meu estimat cunyat no sé d'on va treure la falsa notícia de que Antena3 no donava la final, que només la donava el Plus.

Jo, que no tinc cap mena de tele de pagament ni plataforma similiar em vaig posar molt trista i deprimida fins que ahir a la nit la meva germana em va dir que PER SUPOSAT QUE LA DONAVEN!!

En un primer moment un rampell assassí envers el meu cunyat va semblar que em volia dominar... finalment ho vaig poder vèncer gràcies a la pròpia felicitat que la notícia fraterna m'havia donat... perquè EVIDENTMENT, a casa meva, perquè el Barça guanyi he ve veure-ho per la tele amb el so del RAC-1 :-))

Sis centímetres més no em quedarien pas malament, que sóc baixeta jo... 1,60 justets jajaja

Visca el Barça per sempre!! :-))

Albert ha dit...

A veure si els jugadors del nostre equip es converteixen en autèntics herois.

Si totes aquestes coses que faràs han de servir per guanyar demà, fes-les sense dubtar-ho.

Sí, ja que no te l'has de menjar, com a mínim no t'hi deixis un dineral.
Força Barça!
Adéu!

JJMiracle ha dit...

Que guanyin, que guanyin! Només per veure com menges una tapa de seitons amb conyac Mascaró ja val la pena que guanyin! ;-) La Copa d'Europa, al cap i a la fi, és el menys important.

nadeia ha dit...

Tot lo altre no deixen de ser animalades però... entrepà de carn arrebossada sense menjar?? jajaja! Sense menjar, diu! Ja feu coses rares els hooligans! :-)

Carlos ha dit...

És impressionant els esforços que heu de fer i tot el que heu de patir per una pilota i 22 senyors corrents al darrera (en alguns equips ni això, jeje).
Només per això ja haurien de guanyar, per això i perquè sinó encara t'agafarà un cobriment i no podrem tornar a riure amb les teves històries.
MOLTA SORT!!!

Clidice ha dit...

A casa ja estem tots en capella guardant les armes, fent dejuni i passant el rosari en llatí. Semblem una pel·lícula de la cosa nostra :P tot són mirades de sospita, llums febles, murmuris ... és que ser hooligan del barça és molt dur, i encara hi ha gent que no ho entén :(

kweilan ha dit...

Tot aquest ritual ha de donar bon resultat per força.

Anònim ha dit...

Et comprenc, quan el valencia aplegava a finals il.lusionant, en aquella epoca de somni de Benitez, jo veia els partits amb el meu oset quasi tan gran com jo (no tant pero prou gran) del Valencia al que bateji com Mendieta. AIXINA QUE ESPERE QUE EL BARÇA GUANYE i li done ben per cul al Cristiano Ronaldo Un bes

rits ha dit...

visca els herois de pacotilla!
i visca el Barça!

molta sort demà!

Alex. ha dit...

"...començaré la litúrgia de supersticions que he posat al descobert des d’aquest bloc i que, inevitablement, ens portaran a guanyar la final de roma. entrepà de carn arrebossada sense menjar que porta mala estruga. l’azzurro del celentanno. cap de la tele embolicat amb la bufanda del barça. bandera clavada a la paret. nen jesús a la vista, seitons amb mascaró, pujada a montserrat, etc."

Només aquest teu paràgraf, mereixeria un lloc de privilegi al Museu de Banyoles.

I aquest altre, al Claustre del Monestir de Ripoll.

"els superherois de pacotilla, a banda de levitar sis centímetres pel damunt del terra, sabem perfectament que totes aquestes sobiranes gilipollades no fan que el nostre equip marqui un gol més que el contrari però, de no fer-les, segur que el contrari en marcaria un més que nosaltres."

Cap barcelonista podria tindre el nivell C de català, sense recitar de memòria aquests dos paràgrafs!!!!

neus ha dit...

els superherois de pacotilla, a banda de levitar sis centímetres pel damunt del terra, sabem perfectament que totes aquestes sobiranes gilipollades no fan que el nostre equip marqui un gol més que el contrari però, de no fer-les, segur que el contrari en marcaria un més que nosaltres.quanta raó que tens!!!!!!!!! SUBLIM aquest paràgraf!!!

No sé si riure, si anar-me a preparar l'infusió relaxant, si posar-me més nerviosa del que ja estic, si riure... aiiiiiiiiis...

carina ha dit...

Guanyarem -vagi això d'avançada-, de tota manera, ma padrina demà al matí encendrà un ciri a l'esglèsia perquè guanyi el Barça i jo per la nit penso aparcar el nen a casa de ma mare i aniré amb els col·legues a inflar-nos de cerveses perquè així el tràmit es fa més portador. Si guanyem dimecres, em presentaré a l'institut amb la samarreta del Barça i donaré la classe així, i si convé fins i tot els cantaré l'himne. Força Barça! Quina ràbia em fan el Ferguson i el Cristiano Ronaldo-hortera. Amén i salut

Sergi ha dit...

Jo espero que tots els rituals que ens has anat explicant al llarg d'uns quants posts ajudin a donar l'empenta necessària a l'equip i ens donin una alegria, l'última, i la més suprema. Estem tots emocionats, ja se'n parla a la catosfera i més que se'n parlarà, especialment si guanyem. Tot i així, passi el que passi, no ens podem queixar. Quin equip! Força Barça! I que guanyi el millor... ehem, què collons, que guanyem nosaltres!

òscar ha dit...

entre les xorradetes que fem/farem tots, ASSUMPTA, quasi bé segur que acabem guanyant.

els nostres jugadors han tingut actituts heròiques tot l'any ALBERT. a roma, avui nit, toca fer història.

vols apuntar-te a tan deliciós esmorzar en dejú P-CFACSBC2V ? :) espero, demà, poder dir que els seitons i el mascaró eren unes veritables delicatessen!

i més que en fariem NADEIA si sabèssim que servia per alguna cosa més que per fer passar els nervis :)

aiiii CARLOS; millor que en tot el dia no tasti el cafè :)

la família és el més important CLIDICE. i com la família culer cap ni una. ara, com tu dius, omerta. :)

això desitjo KWEILAN. potser n'afageixo algun més d'aquí a l'hora del partit :) uffff

com m'agrada la cançó dels planetas, LANSBURY, en la que es cita a gaizka mendieta. "un buen dia". títol premonitori espero!

i les champions romanes RITS. :)

la tercera champions, pel meu gust, hauria de fer un recorregut museístic per banyoles, ripoll, santa maria de taüll, mnac, macba, ... i, finalment, al museu del barça ALEX.

riu mentre et prens una infusió per anar matant els nervis ELUR :) ara si que (07.31 del matí) ja tinc un nus a la panxa que no vegi's!!!

crec que jo també posaré fins al capdemunt de birra i el que compri CARINA. o ho veig mig englobat o em donarà algo :) saluuuuuuuut i títol!!! tercer títol.

ja ho has dit tot tu XEXU: què collons, que guanyem nosaltres!!! :)

bimbonocilla ha dit...

YES WE CAN!

_MeiA_ ha dit...

Vaaaaa... que avui és el gran dia!!




Jo em quedo amb la crepe... però de xocolata amb plàtan! mmmmmmm....

Els del PiT ha dit...

Sona a sèrie televisiva americana: "A seis centímetros del suelo". A per totes, que les supersticions ens ajuden!
Sergi
;-)

Compte amb el PiT noi, no t'ennueguis que et perdries les postres i pinten molt bé, hi hi hi...
Avi Gres
:)

Marta ha dit...

Com triguen les 20:45!!

òscar ha dit...

i tant que podem BIMBONOCILLA.

jo, a hores d'ara, ja no tinc ni gana MEIA.

a mi tot plegat em sona, SERGI, a peli de suspens amb (això si) final feliç! :)

no hi ha algú que pugui fer còrrer més el rellotge, MARTA?

una que bada pels núvols ha dit...

això això, a seguir les supersticions no fos cas... ànims herois de pacotilla que això esta guanyat!?!

sànset i utnoa ha dit...

No et deixis absolutament res per fer, a veure si encara perdrem i te n'haurem de donar les culpes!

Demà, passi el que passi, amb la samarreta del barça a treballar!

Salut i diazepam -per si de cas!

*Sànset*

òscar ha dit...

els superherois de pacotilla, que ara mateix estem ja deu centímetres per damunt del terra, no ens refiem ni de les crepes de xocolata NATÀLIA.

si es que, al damunt SÀNSET, ja m'he fotut tres cafès!

fada ha dit...

Però no cal patir gens ni mica per aquesta nit. Que jo ja he fet tots els encanteris que toca per a una ocasió com aquesta! O és que algú té alguna queixa sobre els altres dos? ;))

Tornarem a patir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer!!

Gabriel ha dit...

Eii, q tal patidor de mena?
Tranqui, que ja queda menys...
1r.Espero que aquest estat mental blau-grana de flipamenta col·lectiva duri unes quantes setmanes més. Això voldrà dir que s'haurà conseguit la copa, lliga i ...(bé la cançó ja la sabeu, oi?)
2on.En comptes del paisatge favorit de Catalunya, Tv3 hauria de fer la superstició favorita de Catalunya. Estic segur que Montserrat s'enduria la palma. Tant debò guanyi. Això voldrà dir que Montserrat s'omplirà de fervents barcelonistes penitents que pujaran la muntanya a peu..Hi haurà tanta gent que els mateixos monjos hauran d'habilitar un màquina de torns com les carnisseries, supers o últimament com l'Inem...
3r.Òscar, els millors super-herois de pacotilla no són els que tenen super poders o els volen el cel de New York per salvar-nos d'un cataclisme nuclear, els millors super herois de pacotilla són els ens fan somriure...
4t.Desconeixa aquesta lògia blocaire pro-xerinola! Fins i tot he vist que té santoral propi...Estaria bé que ens fessis un post setmanal il·lustrant-nos sobre les virtuts i miracles d'aquests emblemàtics beatificats. Crec que n'hi ha molts més...Et poden fer suggeriments?
Una salutació!

neus ha dit...

com deia Nicolas Cage a La Roca... 'tengo el estómago bailando hoolahop alrededor de mi culo'!!!!!!

aaaaaaaa!

Assumpta ha dit...

Elur!! Jajaja de veritat que blog on entro blog que et trobo "dels nervis" :-)))

òscar ha dit...

espero FADA que entre els teus encanteris i les meves gilipollades n'hi hagi prou!

i tant GABRIEL. el cor de l'anginesca és una lògia de blocaires oberta composada per les ilustres assumpta, elur, jordi, àlex i el paio xorra que et respón. consultaré amb ells però, potser, si que caldria fer cinc cèntims de les nostres cuites i icones trasnitades. ufff ... quin patir falta no res!!!

ELUR .... no sentooooooooooo les cameeeeeeeeeeeees. he passat de l'estat flam dhul a l'estat gelatinós! oixxxxxxxxx!

dels nervis no ASSUMPTA! garratibat, nerviós, tic-tac tic-tac ... menys de mitja hora! :)

Anònim ha dit...

¡¡¡¡FELICITATS!!!!! volia ser la primera en dirte que si hui has estat a 6cm de terra, hara estaras toncant el cel del coliseu. Mai he vist un equip millor, tenia que ser el meu Guardiola, sue mereiseu. Un bes

òscar ha dit...

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

me'n vaig a montserrat. demà esmorzaré seitons amb cognac mascaró. pujaré a montserrat en no res. visca l'entrepà de carn arrebossada perque ... mai falla!!!

vaig a seguir donant-li al lambrusco mentre sona l'azurro de celentanno!!!

gràcies LANSBURY!!!!

neus ha dit...

olele olala ser del Barça és el millor que hi ha!!!!!

Reverència pel Valdés (Quin porteràs!!), per en Puyol (oh Capità, GRAN Capità!!), per en Silvinho (gran Silvinho!), per en Piqué (OOOOOOOOOOOOOH!), per en Touré (I com m'he tret el barret!!!!), per en Busquets (fantàstic!!! com si portés 10 anys jugant la champions!), per en Xavi (Arquitecte entre els arquitectes), per l'Iniesta (ja no sé què dir... el meu adorat, admirat, idolatrat Iniesta!), per Henry (Ja la tens Titi!!!!!!!), per l'Eto'o (gooooooooooooooooooool no te'n vagis mai Eto'o!!) i per en Messi (quin golàs, quin golàs, QUIN GOLÀS!!!!!!!!!!!!!!!!)
I sobretot, sobretot pel Profeta Pep!! (i aquí sí que ja no tinc paraules!!!!!)

VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!!!

Quan d'amor Òscar, quan d'amor!!!!!!!!!!!!!!!!!

Els del PiT ha dit...

Campiooooons!!!

No oblidis el fairy per anar a Montserrat, eh?
:-D

Assumpta ha dit...

oeeeeeeeeeeeee oeeeeeeeeeee oeeeeeeeeeee

UN GRAN ESMORZAR DEMÀ, ÒSCAR!!! JEJEJEJE

khalina ha dit...

quanta alegria, eh?? Si no fos pels superherois com tu :)

Clidice ha dit...

oeoeoeoeoeeee :P aisssss ... gallina de piel :P

rits ha dit...

mooooooooooooooltes felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!

ara, se t'ha girat feineta, eh!!!!


quin partit, quin any!!!!

Noctas ha dit...

Ja hem guanyat Oscar., ja hem guanyat!!
Visca el Barça!!!

Salvador Macip ha dit...

Quin partidas!

Jordi ha dit...

Home de poca fe!! Veus com tot això sí que ajuda!! Quedes nomenat príncep de l'Area de Guisona. Ah!! Has sentit els rumors que parlen de que l'Area de guisona vol fer una OPA hostil a l'IKEA?? Uff!!

Visca en Pep!!

òscar ha dit...

amor a dojo ELUR. una nit d'allò més amorossa!

SERGI, el xupito de fairy acabarà caient :)

el vaig complir ASSUMPTA. soc home de paraula!

fem el que podem amb els nostres superpoders de pacotilla :) KHALINA. un petó!

gallina de piel va ser poc CLIDICE. moment històric

sols em falta el més dur RITS. montserrat ens espera. ja saps, eh! manquen voluntàries! :)

terrorífic NOCTAS. tremendo. el lambrusco anava que volava :)

quín títol SM, quín títol!

amic JORDI, vaig donar cops de colze per fer-me amb la safata d'arrebossada però ... sense ella ni podia veure el partit! :)

Eva ha dit...

Ep, he arribat tard!!!
Salut!!

òscar ha dit...

tard no EVA: amb la champions al sarró! :)

el paseante ha dit...

La teva litúrgia va funcionar, noi. Ja fa dies d'aquella final, ara toca pensar en el futur. Diuen que torna Bogarde?

òscar ha dit...

el dia que torni el gran winston bogarde repeteixo seitons + mascaró en senyal de pleitesia, PASEANTE. i si retornen, també, l'excels trident prosinecky, hagi i korneiev ... em banyo al besós!